witam
nie dawno otworzylem konto mini trader....
mam pytanie jak ustawic stop loss ...zeby zmieniac wraz z podazajacym kursem...
wielkie dzieki...
IDM TRADER - Polska Platforma
- bartek1916
- Pasjonat
dzieki...bartek1916 pisze:chodzi ci o SL kroczacy? w oknie gdzie ustawiasz SL (chocby z zakldaki rachunek) masz rozne opcje stopow. powinienes dostac instrukcje, a jesli nie to napsiz do nich. to real czy demo? mam nadzieje ze nie otworzyles reala nie znajac do konca obslugi platformy....

mam real...ale jeszcze sie nie bawilem na realu...
na demie z 1miesiac...ale chce sprobowac na realu...wiadomo ze na demie sie zarabia a real...to co innego...ale lepiej..szybciej zaczac na realu niz tkwic na demie...wieki...
ah ten Greenspan....co on narobił..??
IDM jest oficjalnym przedstawicielem SAXOBANKU więc zlecenia do 20 mln wchodzą szybki i z automatu więc spoko,problemem jest wszystko bobrze zgrać tz.1-zainstaluj Microsoft instalator 3.1,2-SP-1net framewok 2.0,3-java oraz dobry sprzęt i sygnał powinno być dobrze,sam miałem z tym problemy.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów