IDM TRADER - Polska Platforma

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
MohSETH
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MohSETH »

Zastanawiałem się co by nie przejść do tego brokera, ale te 10$ pobierane na koncie standard to zdzierstwo... Poczekamy może coś się zmieni...
Lepiej nie zarobić niż stracić. Graj zawsze z trendem.

rusek2112
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: rusek2112 »

ja jade na IDMMINITRADER w tej wersji ta prowizja nie obowiazuje , a rozni sie od wer idmtrader tylko tym ze nie ma mozliwosci gry na akcjach i bardzo egzotycznych parach, pozatym wszstko cycus glancus :wink: pozdr

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

nie polecam IDM - nie ze względu na platforme- bo dane mi było korzystać tylko z dema ale ze wzgledu na obsługę klienta. Próbowałem otworzyć konto real w centrali IDM w krakowie. Pracownik nie był zainteresowany zbytnio a do tego nie kumaty. Sugerował , ze wniosek, który złożyłem to oni wyslą do Warszawy i jeszcze będę musiał raz przyjśc jak wróci z powrotem i go podpisac.Według pracownika nie wystarczy jedna wizyta choć pisza na stronce , ze w dowolnym POK-u mozna złozyć komplet dokumentów.
Jezeli centrala IDM nie zna procedur to do jakiegos tam Pok-u nie ma po co chodzić.
Jedyna osoba kompetentna , która wie o co chodzi jest p. Nieradka. Pan ten urzęduje niestety w Warszawie.
Wybrałem więc innego brokera.

rusek2112
Bywalec
Bywalec

andrzej-sk pisze:nie polecam IDM - nie ze względu na platforme- bo dane mi było korzystać tylko z dema ale ze wzgledu na obsługę klienta. Próbowałem otworzyć konto real w centrali IDM w krakowie. Pracownik nie był zainteresowany zbytnio a do tego nie kumaty. Sugerował , ze wniosek, który złożyłem to oni wyslą do Warszawy i jeszcze będę musiał raz przyjśc jak wróci z powrotem i go podpisac.Według pracownika nie wystarczy jedna wizyta choć pisza na stronce , ze w dowolnym POK-u mozna złozyć komplet dokumentów.
Jezeli centrala IDM nie zna procedur to do jakiegos tam Pok-u nie ma po co chodzić.
Jedyna osoba kompetentna , która wie o co chodzi jest p. Nieradka. Pan ten urzęduje niestety w Warszawie.
Wybrałem więc innego brokera.
a ja mialem calkiem odwrotna sytuacje, po otwarciu dema odebralem kilka telefonow z centrali - pytalem o wszystko co chcialem i na wszystkie pytania dostalem odpowiedzi , dostalem wszystkie informacjie o platformie na maila, po jakims czasie napisalem mejla z informacja ze moga papiery przeszlac do Poznania na drugi dzien zadzwonili ze umowa lezy w Poku i jest gotowa do podpisu, na miejscu zglosilem sie do odpowiedniej osoby i wszystko zalatwilem w 5minut i tyle pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mi$iek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mi$iek »

O co chodzi z tym notariuszem ??

rusek2112
Bywalec
Bywalec

jaki notariusz ???

Awatar użytkownika
Mi$iek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Mi$iek »

Podobno jest potrzebne notarialne poświadczenie ksera z dowodu...

rusek2112
Bywalec
Bywalec

a to nawet nie wiem, najlepiej pofatygowac sie do jakiegos pok'a podpisac umowe

Pitmaster
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Pitmaster »

Gdzie można znależc tabele swapów ?

ODPOWIEDZ