IDM TRADER - Polska Platforma
Brak MT4 to wielki brak chociaż niektórzy sądzą że są lepsze platformy.
Ilu ludzi tyle zdań-najlepiej widać to w polskiej polityce.Jako broker GPW mają nawet dobre warunki transakcyjne,ale na FOREX-ie takie prowizje to stanowczo za duże kwoty.
Ja osobiście bym nie polecał,. 

GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html
Tabele spreadów zapodaj na forum ogólne w postaci załącznika. 

GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
wszystko to co przeczytałem w tym wątku dotyczące zbieżności z S.B. to fakt. ta sama platforma i te same nagrody, portfel inwestycyjny, podobne chwyty typu charge za otwarcie pozycji poniżej lota, rozszerzanie spreadu dla niektórych klientów, a także w momentach dużej zmienności.
od razu mówią że są rekwotowania - transakcje akceptuje makler co może trwać kilka sek.
MAJOR SPREADY dla Kuguara [takie jak i na S.B.] :
EURUSD 2
USDJPY 3
GBPUSD 5
co mnie jeszcze odrzuca - pełno błędów gramatycznych i ortograficznych które może i zaakceptowałbym dla www obcego brokera lokalizowanej w PL, ale nie dla polskiego podmiotu. wygląda to jak edytowane po kilku dębowych mocnych.
ps-sorry że może powtarzam czyjeś uwagi
od razu mówią że są rekwotowania - transakcje akceptuje makler co może trwać kilka sek.
MAJOR SPREADY dla Kuguara [takie jak i na S.B.] :
EURUSD 2
USDJPY 3
GBPUSD 5
co mnie jeszcze odrzuca - pełno błędów gramatycznych i ortograficznych które może i zaakceptowałbym dla www obcego brokera lokalizowanej w PL, ale nie dla polskiego podmiotu. wygląda to jak edytowane po kilku dębowych mocnych.
ps-sorry że może powtarzam czyjeś uwagi
Money Never Sleeps
- Janek Trader
- Pasjonat
Działasz jeszcze w IDM ? Te 0.05 lota mnie kusi jak na polskie warunki najniższa oferta, mam zamiar wejść tu z nową strategią. Analizy w MT4 z XTB a transakcje w platformie saxo z IDM.kamykill pisze:Mam już konto real i już zaczynam na nim grac ,nie wiem jak to się stało ale w realu doszło mi sporo CFD
m.in na nasdaq s&p 500 ibex aex
i dodatkowo złoto i srebro nie tylko do USD ale też do euro i jena
Narazie testuje real zobaczymy wkrótce więcej napisze
Czy rzeczywiście jest wymagane notarialne poświadczenie ksera z dowodu?
jesli chodzi o MINITRADER (od 1500zl) to nie ma dodatkowych oplat w stylu iles tam USD za otwarcie transakcji. jest sam spread. pytalem przez telefon. 22 pary walutowe ,srebro, zloto , cfd to dla mnie wystarczajaco dlatego przenosze sie z xtb tutaj.
co ztego ze na idm jest wiekszy spread jak w xtb zlodziejsko ci realizuja pozycje i wychodzisz i tak na minus
w IDM dodatkowe oplaty dotycza wiekszych kont powyzej 7,5tys i ponizej tam chyba 0,5 lota transakcji.
pozdro
co ztego ze na idm jest wiekszy spread jak w xtb zlodziejsko ci realizuja pozycje i wychodzisz i tak na minus
w IDM dodatkowe oplaty dotycza wiekszych kont powyzej 7,5tys i ponizej tam chyba 0,5 lota transakcji.
pozdro
- Janek Trader
- Pasjonat
A jak z rozszerzaniem spreadu na danych? Też zarejestrowałem demo, ale nie idzie instalacja platformy, laptop z XP-kiem. Najpierw ściąga z netu dodatek Microsoft Framerok, a następnie informuje żeby włożyć dyskietkę z Windowsem 3.1 ????zeusik pisze:jesli chodzi o MINITRADER (od 1500zl) to nie ma dodatkowych oplat w stylu iles tam USD za otwarcie transakcji. jest sam spread. pytalem przez telefon. 22 pary walutowe ,srebro, zloto , cfd to dla mnie wystarczajaco dlatego przenosze sie z xtb tutaj.
pozdro
A z tym notariuszem to na serio ???? Zapomniałem zapytać.
Dodam jeszcze, że zadzwonili do mnie z pytaniem jak przebiegła instalacja dema i powiedzieli, że przyślą całość na płytce. A po miesiącu mają zadzwonić czy mi się podobało