IDM TRADER - Polska Platforma
A powiedzcie mi po co wyplacac wczesniej jesli 50$ to majatek? Potraktuj to jak prowizje z wyplaty z bankomatu jesli tak tego nie czujesz to znaczy ze musisz zmienic podejscie do FX diametralniezeusik pisze:a wyplata 50dolcow nam nie lezy????????????????Cox pisze:czy Oanda ze spreadem 0,9 pips wam nie leży

nie u wszystkich 50$ to 0.001% kapitału.Ts_A pisze:A powiedzcie mi po co wyplacac wczesniej jesli 50$ to majatek? Potraktuj to jak prowizje z wyplaty z bankomatu jesli tak tego nie czujesz to znaczy ze musisz zmienic podejscie do FX diametralniezeusik pisze:a wyplata 50dolcow nam nie lezy????????????????Cox pisze:czy Oanda ze spreadem 0,9 pips wam nie leży
niektorzy maja 2tys złotych i to starcza ze na samej wyplacie tracisz prawie10% kapitału
pozdrawiam.
Nie wiem czy sobie jaja robisz czy nie ale widze ze polski jezyk ma wiele dialektow i sie nie dogadamy.Wiec wytlumacze moja przewodnia mysl jeszcze raz zarob tyle aby "withdraw" wynosil tyle jak guma do zucia. Proste jak dupczenie w terenie. Jesli nie jestes skalperem to jakie ma znaczenie speadow ??? Ja nawet gram na EUR/PLN bo to jest przewidywalna para.
takie jak juz napisalem. na 0.01lota 50dolcow to wlasnie piecset pipsow.Jesli nie jestes skalperem to jakie ma znaczenie speadow
jak dlugoterminowo musisz grac by wycisnac piecset pipsow (zakladajac ze wstrzelisz sie we wlasciwy trend)
jak mowilem, nie kazdy ma 200-500tysiecy którymi skapluje czy gra 5lotami aby nie zauwazyc prowizji od wyplaty.
nikt nie mowi o kwocie wyplat 50 czy 100zl ale nawet jesli zarobiles tysiac zl to 10% z tego musisz oddac na prowizje.
temat jest o IDM . nie robmy offtopa
- Janek Trader
- Pasjonat
Nareszcie udało się zainstalować demo z płytki którą przysłali mi priorytetem! Fajną sprawą jest oprócz zwykłych wykres spreadu dla danej pary. I tak co zauważyłem to saxo zaczynał w niedzielę o 19.00 i spread niedzielny 3 lutego na EUR-USD wahał się w przedziale 19 pip i powrócił do 2pipów o 22.20. Natomiast nie zauważyłem na tym wykresie żeby podnosili na danych, mógłby ktoś z graczy real potwierdzić, może być z saxo lub tms.
Dla E-J w niedzielę na wykresie 5min najszerszy to 55,5pipa.
Dla E-J w niedzielę na wykresie 5min najszerszy to 55,5pipa.