IC Markets
- silveRbull
- Pasjonat
Re: IC Markets
Witam
Zgadza się, a dokładnie w panelu klienta w zakładce Finance/Withdrawal Details wybieramy opcję Neteller Details
Pozdrawiam
Zgadza się, a dokładnie w panelu klienta w zakładce Finance/Withdrawal Details wybieramy opcję Neteller Details
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ok dzięki Panowie , a jest możliwość zasilenia konta IC Markets za pomocą karty pre paidowej Skrilla lub Netellera i ewentualnej wypłaty na tą że kartę.?
Niech Pipsy Będą z Nami !!!
- silveRbull
- Pasjonat
Witam
Co do Netellera to nie ma potrzeby. Wszystko jest zdefiniowane w panelu klienta. Natomiast odnośnie mooneybookers to wpłaty można robić za pomocą formularza. Natomiast wypłaty na konta skrill tylko przelewem standardowym. Global Colect nie obsługuje wypat mooneybookers.Takie jest stanowisko ICMarkets w tej sprawie...
Pozdrawiam
Co do Netellera to nie ma potrzeby. Wszystko jest zdefiniowane w panelu klienta. Natomiast odnośnie mooneybookers to wpłaty można robić za pomocą formularza. Natomiast wypłaty na konta skrill tylko przelewem standardowym. Global Colect nie obsługuje wypat mooneybookers.Takie jest stanowisko ICMarkets w tej sprawie...
Zapraszm wszystkich do odwiedzenia mojej strony gdzie ICMarkets poświęcona jest cala sekcja (http://www.forexcity.pl/brokerzy/icmarkets)Please be informed that Moneybookers transactions are processed by Global Collect. Global Collect does not permit Moneybookers refunds. All Moneybookers deposits must be withdrawn by bank transfer.
Pozdrawiam
Czy spread 0.3 na EUR/USD to fikcja? Otwórzcie okno tickowe i porównajcie z tym co pokazuje platforma.
Zauważyłem to, bo pisze EA i zlecenia aktywowały mi się ciągle nie tam gdzie trzeba. Bid ani Ask nie dochodził do poziomu, a zlecenia wchodziły.
Faktyczny spread jest ten z okna tickowego, a nie Bid i Ask rysujący świeczki.
Czy możecie sprawdzić jak to wygląda na koncie real? Może ktoś wkleić screena?
Zauważyłem to, bo pisze EA i zlecenia aktywowały mi się ciągle nie tam gdzie trzeba. Bid ani Ask nie dochodził do poziomu, a zlecenia wchodziły.
Faktyczny spread jest ten z okna tickowego, a nie Bid i Ask rysujący świeczki.
Czy możecie sprawdzić jak to wygląda na koncie real? Może ktoś wkleić screena?
zrzut robiony przed chwila z konta real
Myśleć i działać jak Goldman !
Ale zrób zrzut tak żeby było widać Bid i Ask rysowane po prawej stronie jak na moim przykładzie.
Już wiem, miałem standardowe konto a nie true ECN
Już wiem, miałem standardowe konto a nie true ECN
- silveRbull
- Pasjonat
Witam
W IC Markts wszystkie konta przedstawiają środowisko ECN. Z tym, że na koncie standardowym do spreadu rynkowego zawsze doliczany jest 1 pips. Natomiast na koncie True ECN spready zaczynają się od 0,00 pipsa a na kontach cTrader od -0.3 pipsa. Z powodzeniem można to sprawdzać na koncie demo ponieważ zarówno demo jaki real posiadają ten sam price feed. Poniżej screen pary EUR/USD z konta live True ECN....
Pozdrawiam
W IC Markts wszystkie konta przedstawiają środowisko ECN. Z tym, że na koncie standardowym do spreadu rynkowego zawsze doliczany jest 1 pips. Natomiast na koncie True ECN spready zaczynają się od 0,00 pipsa a na kontach cTrader od -0.3 pipsa. Z powodzeniem można to sprawdzać na koncie demo ponieważ zarówno demo jaki real posiadają ten sam price feed. Poniżej screen pary EUR/USD z konta live True ECN....
Pozdrawiam
Witam.
Mam pytanie o rozliczenie się z US z zysków u tego brokera, jak to wygląda to u zagranicznych?
Pozdrawiam.
Mam pytanie o rozliczenie się z US z zysków u tego brokera, jak to wygląda to u zagranicznych?
Pozdrawiam.
U wszystkich zagranicznych broków musisz sam wyliczyć wartości do PITa lub wcale się nie przyznawać (oczywiście nikt tak nie robi)
TxT pisze: lub wcale się nie przyznawać (oczywiście nikt tak nie robi)
Myśleć i działać jak Goldman !