IC Markets
IC Markets
Nie znalazłem nic na forum , czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym brokerem, oferta wygląda bardzo interesująco, spreedy, prowizje, wysokość depozytu, platformy transakcyjne, ale diabeł tkwi w szczegółach, czy jak to mawiają Chińczycy że ludzie nie potykają się o Himalaje a o kamienie
Mam na myśli oczywiście real
Pozdrawiam
// 27.10.2016 Dodano ankietę z ocenami użytkowników dotyczących tego brokera.
// Admin
Mam na myśli oczywiście real
Pozdrawiam
// 27.10.2016 Dodano ankietę z ocenami użytkowników dotyczących tego brokera.
// Admin
Re: IC Markets
Moj znajomy od paru miesiecy tam gra i nie narzeka. Ja chyba na dniach cos wplace.
Jaki typ konta otwierasz?
'Chwytamy trend za jaja i wykręcamy tak, że się zesra pipsami. Nasz plan to trzymać się planu. Przejdziemy przez sesję jak gówno przez rurę.'
Ja też jestem zainteresowany, założyłem konto ale jeszcze nie wpłacałem. Warunki naprawdę niezłe. Od paru miesięcy siedzę na demo. Spready są bardzo dobre przez cały ten czas.
-
- Pasjonat
Nie ma się co czaić--- nie ma w tej ofercie haków. Wpłata najlepiej przelewem. Uznanie w dniu następnym wieczorem lub max drugi dzień.z6yszko pisze:Ja też jestem zainteresowany, założyłem konto ale jeszcze nie wpłacałem. Warunki naprawdę niezłe. Od paru miesięcy siedzę na demo. Spready są bardzo dobre przez cały ten czas.
Jeszcze żeby tylko chciało iść tak jak na demo w stopceandrzej-sk pisze: Nie ma się co czaić--- nie ma w tej ofercie haków. Wpłata najlepiej przelewem. Uznanie w dniu następnym wieczorem lub max drugi dzień.
-
- Pasjonat
a tego to juz pozostaje tylko życzyć. Broker nie przeszkadza w odniesieniu sukcesuz6yszko pisze:Jeszcze żeby tylko chciało iść tak jak na demo w stopceandrzej-sk pisze: Nie ma się co czaić--- nie ma w tej ofercie haków. Wpłata najlepiej przelewem. Uznanie w dniu następnym wieczorem lub max drugi dzień.
Panowie, jakie macie spready na parach EURAUD, GBPAUD, GBPNZD i EURNZD?
-
- Pasjonat
teraz :freakout pisze:Panowie, jakie macie spready na parach EURAUD, GBPAUD, GBPNZD i EURNZD?
EURAUD 1.8 p
GBPAUD 3,2 p
GBPNZD 5,4 p
EURNZD 4p