Też nie widzę więc prawdopodobnie tak i to pewnie z powodu wymogów opóźniania kwotowań na rachunkach demo dla tych instrumentów, czego MT4 nie jest w stanie ogarnąćPablo90 pisze:Czy dostęp do instrumentów ETF jest tylko na rachunku rzeczywistym?

Też nie widzę więc prawdopodobnie tak i to pewnie z powodu wymogów opóźniania kwotowań na rachunkach demo dla tych instrumentów, czego MT4 nie jest w stanie ogarnąćPablo90 pisze:Czy dostęp do instrumentów ETF jest tylko na rachunku rzeczywistym?
WTF ? Co to jest ID ticket ?raposo pisze:Najlepszym rozwiązaniem jest przesłanie ID ticketów wspomnianych transakcji do dealingu HFT, aby na podstawie konkretnych pozycji można było udzielić odpowiedzi.
To tak pisz od razuraposo pisze:ID / ticket / numer identyfikacyjny transakcji. Bidajże pierwsza kolumna w Terminalu i historii transakcji
Dokładnie tak, z zastrzeżeniem, że musimy poczekać do końca okresu promocji tj. 30 dni i poczekać na rozliczenie instrumentu promocyjnego RR.1000 w tym przypadku. Jak zobaczy Pan, że instrument został rozliczony (1 dnia roboczego po zakończeniu 30-dniowego okresu promocji) - wypłatę zleca Pan już tak, jak te regularne.Selekcjoner pisze:Pytanie do HFT dotyczące promocji PODWAJAMY:
Czyli jeśli wpłaciłem 1000 pln, dostałem 1000 pln jako podwojenie, zarobiłem normalną grą 1001 pln, to mam prawo zlecić wypłatę 3001 pln, bez kontaktowania się z kimkolwiek z HFT, a Wy to wypłacicie, tak? Czy mam najpierw się jeszcze z kimś skontaktować?
Zerknąłem w regulamin i nie mogę znaleźć interesującego mnie zapisu, dlatego zapytam (wiem raposo, że masz mnie dosyć, ale co robićraposo pisze:Pojawiło się wznowienie promocji - "Podwajamy II". Bonusy od wpłaty do 5000 zł, stopa zwrotu do wypracowania od 15% do 100% w zależności od wpłaty.
Promocja obowiązuje do końca roku.