HFT Brokers - nowy polski broker

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: HFT Brokers - nowy polski broker

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Pablo90 pisze:Czy dostęp do instrumentów ETF jest tylko na rachunku rzeczywistym?
Też nie widzę więc prawdopodobnie tak i to pewnie z powodu wymogów opóźniania kwotowań na rachunkach demo dla tych instrumentów, czego MT4 nie jest w stanie ogarnąć ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

Zauważyłem dziś nieco dziwne/zaskakujące zamknięcie pozycji.
Na rachunku NDD Equity miałem 4 szorty na Eur/Usd. Otwierane były w różnych dniach i na różnych choć zbliżonych poziomach. TP ustawiłem jakiś tydzień temu albo i lepiej na poziomie 1,085 .
Pozycje o wielkości od 0,05 do 0,1 zostały zamknięte na róznych poziomach. Jeden szort po kursie 1,0848 , dwa szorty po 1,08482, a ostatni czwarty po 1,08483 .
Dwa szorty na rachunku NDD Multi Equity zostały zamknięte po 1,0848 .
Nie chodzi mi o reklamację bo różnica jest nieduża , tylko dziwi mnie, że przy tak relatywnie małej pozycji zamknięcie nie zostało dokonane po tym samym kursie.
Z czego wynika ta różnica ?
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Najlepszym rozwiązaniem jest przesłanie ID ticketów wspomnianych transakcji do dealingu HFT, aby na podstawie konkretnych pozycji można było udzielić odpowiedzi.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

raposo pisze:Najlepszym rozwiązaniem jest przesłanie ID ticketów wspomnianych transakcji do dealingu HFT, aby na podstawie konkretnych pozycji można było udzielić odpowiedzi.
WTF ? Co to jest ID ticket ?
Trust no bit**es.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

ID / ticket / numer identyfikacyjny transakcji. Bidajże pierwsza kolumna w Terminalu i historii transakcji :P
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

raposo pisze:ID / ticket / numer identyfikacyjny transakcji. Bidajże pierwsza kolumna w Terminalu i historii transakcji :P
To tak pisz od razu :P
Trust no bit**es.

Selekcjoner
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Selekcjoner »

Pytanie do HFT dotyczące promocji PODWAJAMY:

Czyli jeśli wpłaciłem 1000 pln, dostałem 1000 pln jako podwojenie, zarobiłem normalną grą 1001 pln, to mam prawo zlecić wypłatę 3001 pln, bez kontaktowania się z kimkolwiek z HFT, a Wy to wypłacicie, tak? Czy mam najpierw się jeszcze z kimś skontaktować?

Awatar użytkownika
HFT Brokers
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: HFT Brokers »

Selekcjoner pisze:Pytanie do HFT dotyczące promocji PODWAJAMY:

Czyli jeśli wpłaciłem 1000 pln, dostałem 1000 pln jako podwojenie, zarobiłem normalną grą 1001 pln, to mam prawo zlecić wypłatę 3001 pln, bez kontaktowania się z kimkolwiek z HFT, a Wy to wypłacicie, tak? Czy mam najpierw się jeszcze z kimś skontaktować?
Dokładnie tak, z zastrzeżeniem, że musimy poczekać do końca okresu promocji tj. 30 dni i poczekać na rozliczenie instrumentu promocyjnego RR.1000 w tym przypadku. Jak zobaczy Pan, że instrument został rozliczony (1 dnia roboczego po zakończeniu 30-dniowego okresu promocji) - wypłatę zleca Pan już tak, jak te regularne.

Pozdrawiamy,

Zespół HFT Brokers
HFT Brokers - stworzony przez Traderów dla Traderów

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Pojawiło się wznowienie promocji - "Podwajamy II". Bonusy od wpłaty do 5000 zł, stopa zwrotu do wypracowania od 15% do 100% w zależności od wpłaty.
Promocja obowiązuje do końca roku.

Szczegóły:
http://forexclub.pl/wiadomosci/aktualno ... t-brokers/
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

raposo pisze:Pojawiło się wznowienie promocji - "Podwajamy II". Bonusy od wpłaty do 5000 zł, stopa zwrotu do wypracowania od 15% do 100% w zależności od wpłaty.
Promocja obowiązuje do końca roku.
Zerknąłem w regulamin i nie mogę znaleźć interesującego mnie zapisu, dlatego zapytam (wiem raposo, że masz mnie dosyć, ale co robić :P ) :

Mam już rachunek w HFT i otworzę nowy i wpłacę tam od 1000 do 5000 i dostanę stosowny bonus.
Czy to nadal oznacza, że nie mogę nic wypłacić z pozostałych rachunków ? Kiedy startuje ta nowa edycja ?
Trust no bit**es.

ODPOWIEDZ