HFT Brokers - nowy polski broker

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: HFT Brokers - nowy polski broker

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Helium pisze:Witam. Wysłałem zgłoszenie do konkursu i od dwóch dni nie dostałem żadnego maila zwrotnego. Ktoś może pomóc?
Z forumowiczów to na pewno nie... ;) Jeśli w spamie nie ma to najlepiej skontaktować się bezpośrednio przez infolinię z HFT.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

Spam pusty. Pytam być może ktoś inny ma to samo. THX
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Helium pisze:Spam pusty. Pytam być może ktoś inny ma to samo. THX
Ewentualnie sprawdź z inną pocztą ale w formularzu rejestracyjnym może wyrzucić Ci błąd z numerem telefonu, który został już zarejestrowany więc najłatwiej załatwić to bezpośrednio...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
HFT Brokers
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: HFT Brokers »

Helium pisze:Witam. Wysłałem zgłoszenie do konkursu i od dwóch dni nie dostałem żadnego maila zwrotnego. Ktoś może pomóc?
Prosimy o kontakt z Departamentem Sprzedaży
(godziny pracy: pn. - pt. 9:00 - 17:00)
+48 22 398 97 80
sales@hftbrokers.pl

Pozdrawiamy,
Zespół HFT Brokers
HFT Brokers - stworzony przez Traderów dla Traderów

Selekcjoner
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Selekcjoner »

Proste pytanie do HFT,

Czy uczestnicy promocji PODWAJAMY mogą wziąć udział w konkursie na DEMO - czy nie ma jakiejś niezgodności (np. że można wziąć udział tylko w jednej). Z góry dzięki za odpowiedź.

Awatar użytkownika
galileo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: galileo »

Czy może ktoś podzielić się opinią na temat Robotero (funkcjonalność platformy , realizacja zleceń, zyski, strata itp. ) w jakiejś skali czau?...trochę już minęło czasu od wprowadzenia tego cuda. :D
Niech Pipsy Będą z Nami !!!

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Selekcjoner pisze:Proste pytanie do HFT,

Czy uczestnicy promocji PODWAJAMY mogą wziąć udział w konkursie na DEMO - czy nie ma jakiejś niezgodności (np. że można wziąć udział tylko w jednej). Z góry dzięki za odpowiedź.
Oczywiście, możesz wziąć udział w promocji Podwajamy i w konkursie o BMW. Pierwsza promocja ma zastrzeżenie, że nie można w niej brać udziału równolegle z innymi promocjami ale sam konkurs jedną z tych promocji nie jest ;).

-- pt 23-10-2015, 21:37 --
galileo pisze:Czy może ktoś podzielić się opinią na temat Robotero (funkcjonalność platformy , realizacja zleceń, zyski, strata itp. ) w jakiejś skali czau?...trochę już minęło czasu od wprowadzenia tego cuda. :D
Testuję od początku roku, ostatnio trochę mniej intensywnie.
1) Funkcjonalność - kalendarz przejrzysty, interfejs banalny. Są dostępne wydarzenia tylko te wybrane przez HFT ale w 95% mamy zawsze te najważniejsze. Zdecydowaną zaletą jest fakt, że wszystko odbywa się po stronie serwera brokera. Dzięki temu ping jest minimalny, my nie musimy dodatkowo inwestować w VPSy lub martwić się o inne problemy z łączem czy egzekucją. Dodatkowo, nie potrzeba mieć uruchomionej platformy. Jeśli nie planujemy interweniować ręcznie to wystarczy ustawiać sobie zlecenia i na koniec dnia zobaczyć jak nam poszło ;).
2) realizacja zleceń. Ostatnio o tym tutaj pisałem:
http://forex-nawigator.biz/forum/hft-br ... ml#p787775
3) To nie maszynka do robienia pieniędzy ale można opracować strategię, która spowoduje, że w jakimś stopniu się nią stanie, czyli ponownie wszystko w naszych rękach ;). Ja suma summarum jestem na niewielkim plusie ale myślę, że gdyby nie kilka moich błędów to byłoby dużo lepiej. Gram tylko pod najważniejsze dane ale rozmawiałem z osobą, która stosuje odwrotną strategię i podobno wychodzi na tym lepiej. Trzeba poeksperymentować i znaleźć własny sposób. Nikt nie mówił, że będzie łatwo ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
HFT Brokers
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: HFT Brokers »

raposo pisze:
Selekcjoner pisze:Proste pytanie do HFT,

Oczywiście, możesz wziąć udział w promocji Podwajamy i w konkursie o BMW. Pierwsza promocja ma zastrzeżenie, że nie można w niej brać udziału równolegle z innymi promocjami ale sam konkurs jedną z tych promocji nie jest ;).

-- pt 23-10-2015, 21:37 --
galileo pisze:Czy może ktoś podzielić się opinią na temat Robotero (funkcjonalność platformy , realizacja zleceń, zyski, strata itp. ) w jakiejś skali czau?...trochę już minęło czasu od wprowadzenia tego cuda. :D
Testuję od początku roku, ostatnio trochę mniej intensywnie.
1) Funkcjonalność - kalendarz przejrzysty, interfejs banalny. Są dostępne wydarzenia tylko te wybrane przez HFT ale w 95% mamy zawsze te najważniejsze. Zdecydowaną zaletą jest fakt, że wszystko odbywa się po stronie serwera brokera. Dzięki temu ping jest minimalny, my nie musimy dodatkowo inwestować w VPSy lub martwić się o inne problemy z łączem czy egzekucją. Dodatkowo, nie potrzeba mieć uruchomionej platformy. Jeśli nie planujemy interweniować ręcznie to wystarczy ustawiać sobie zlecenia i na koniec dnia zobaczyć jak nam poszło ;).
2) realizacja zleceń. Ostatnio o tym tutaj pisałem:
http://forex-nawigator.biz/forum/hft-br ... ml#p787775
3) To nie maszynka do robienia pieniędzy ale można opracować strategię, która spowoduje, że w jakimś stopniu się nią stanie, czyli ponownie wszystko w naszych rękach ;). Ja suma summarum jestem na niewielkim plusie ale myślę, że gdyby nie kilka moich błędów to byłoby dużo lepiej. Gram tylko pod najważniejsze dane ale rozmawiałem z osobą, która stosuje odwrotną strategię i podobno wychodzi na tym lepiej. Trzeba poeksperymentować i znaleźć własny sposób. Nikt nie mówił, że będzie łatwo ;).
Dodamy, że dane w kalendarzu Robotero to nie 'tylko te wybrane przez HFT', ale te publikowane przez agencje Reuters i nie będące przedziałem, jak np. 0-0,25 w przypadku danych FED nt. stóp procentowych.

Pozdrawiamy,
Zespół HFT Brokers
HFT Brokers - stworzony przez Traderów dla Traderów

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

@HFT

Mam pytanie do przedstawiciela brokera.
Jakiś czas temu (miesiąc lub dwa) dostałem od Was przesyłką pocztową magazyn nt. forexu (FX Mag).
W artykule nt. HST autor przytacza Wasz typ rachunku Robotero. Jest pewien fragment tekstu, którego nie rozumiem.
Cytuję :
"... istnieje możliwość zawierania transakcji ... bez konieczności wnoszenia swojego depozytu. W ramach współpracy trader otrzymuje dostęp do zasilonego rachunku, na którym zawierając transakcje i generując zyski otrzymuje ustaloną wcześniej stawkę za każdy zarobiony pips, nie ponosząc żadnych kosztów w przypadku ewentualnej straty."
Autorem tekstu jest Marcin Bąk. Jest on członkiem zarządu HF Traders .
Z kontekstu jasno wynika, że nie chodzi o rachunek demo.
Zapytam więc wprost : O CO KAMAN ?
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Czy dostęp do instrumentów ETF jest tylko na rachunku rzeczywistym?

ODPOWIEDZ