HFT Brokers - nowy polski broker

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
JAC84
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: HFT Brokers - nowy polski broker

Nieprzeczytany post autor: JAC84 »

Pytanie do przedstawiciela HFT czy w najbliższym czasie będzie możliwość otwarcia konta online bez udziału kuriera.

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

JAC84 pisze:Pytanie do przedstawiciela HFT czy w najbliższym czasie będzie możliwość otwarcia konta online bez udziału kuriera.
No Kolega pojechał po bandzie :shock: Otwarcie konta online--- oni nie są w stanie zrobić wpłat i wypłat online a otwarcie konto to już Galaktyka. Maja ponoć kosmiczną technologię ale niestety w tym wątku słabo się udzielają. Czasami napiszą że są w pierwszej piątce brokerów ( na 5 startujących ) i tyle. Notowania USD/TRY od wczoraj do dzis rana zamrożone. Ani me ani be ani kukuryku. Tak wyglada HFT. :564:

Awatar użytkownika
MarioDM
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: MarioDM »

andrzej-sk pisze: Notowania USD/TRY od wczoraj do dzis rana zamrożone. Ani me ani be ani kukuryku. Tak wyglada HFT. :564:
To czemu do nich nie dzwonisz ? Od tego jest infolinia aby sprawę od razu wyjaśnić.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

MarioDM pisze:
andrzej-sk pisze: Notowania USD/TRY od wczoraj do dzis rana zamrożone. Ani me ani be ani kukuryku. Tak wyglada HFT. :564:
To czemu do nich nie dzwonisz ? Od tego jest infolinia aby sprawę od razu wyjaśnić.
bo to scam typowy scam. Chwali się pierdołą a kasuje za nic.

axwaw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: axwaw »

A jak chciałbym się dowiedzieć, kiedy HFT wprowadzi funkcję trailing stop w MT4 - gdyż jest jej brak;
a z platformy webowej korzystać nie chcę...

Awatar użytkownika
marek8
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: marek8 »

na razie możesz korzystać np. z tego http://forex-nawigator.biz/forum/luktom ... om#p598404
Mk 9.23 - "....Wszystko możliwe jest dla tego kto wierzy".

rem
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rem »

Czy ktoś może podać IP serwera Demo w HTF Brokers dla MT4 ?

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

rem pisze:Czy ktoś może podać IP serwera Demo w HTF Brokers dla MT4 ?
85.128.162.30

Awatar użytkownika
arsenio
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: arsenio »

arsenio pisze:Jakie zaobserwowaliście poślizgi na głównych parach? Ale nie podczas danych tylko na spokojnym rynku.
I jak jest z tymi poślizgami? Jak gram na demie to wszystko wchodzi bezproblemowo ale wiadomo demo to demo. Planuję założyć u nich konto żeby trochę poskalpować. W teorii warunki do skalpingu mają niezłe ale przy dużych poślizgach cała zabawa traci sens. Nie chcę mi się zakładać konta tylko po to żeby stwierdzić że warunki do skalpu są nie do zaakceptowania, dlatego byłbym wdzięczny jak by ktoś oszczędził mi fatygi i opisał jak w praktyce wygląda skalping na HFT. Z góry dziękuję.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

JAC84 pisze:Pytanie do przedstawiciela HFT czy w najbliższym czasie będzie możliwość otwarcia konta online bez udziału kuriera.
Nie wiem czy jest to w ogóle możliwe w przypadku polskich domów maklerskich. Znasz taką firmę? Ja miałem konto chyba u każdego polskiego brokera i zawsze trzeba było przesyłać umowę w formie fizycznej lub podpisywać ją w oddziale. Z tego co wiem nasze średniowieczne regulacje tego wymagają. Jedyne co możemy usprawnić to przesłać skan dowodu zamiast dawać ksero kurierowi. Sam zrobiłem zdjęcie i przesłałem mailem, bo nie miałem dostępu do ksera i nie było problemu.
axwaw pisze:A jak chciałbym się dowiedzieć, kiedy HFT wprowadzi funkcję trailing stop w MT4 - gdyż jest jej brak;
a z platformy webowej korzystać nie chcę...
Pozostaje Ci skorzystać z zewnętrznych rozwiązań (EA). HFT zdecydowało, że woli mieć TS działające z wyłączoną platformą po stronie serwera brokera niż mieć tylko ten w MT4. Niestety posiadanie dwóch mechanizmów TS gryzłoby się ze sobą. Stąd też mamy możliwość ustawienia TS na platformie Web ale z opcją działania z wyłączoną platformą lub skorzystania z EA, które będzie robiło to samo na działającym MT4.

Jednocześnie mam przyjemność poinformować, że osoby otwierające konto poprzez Forex Club otrzymają aż 30% rabatu prowizji, dzięki czemu na kontach STP otrzymamy najniższą stawkę na rynku w wysokości 0,001575% (czyli ok. 0.4 pipsa na EUR/USD) niezależnie od wysokości depozytu czy obrotu. Rabat obejmuje wszystkie rodzaje rachunków i wszystkie instrumenty (waluty, metale, towary, indeksy, obligacje) z wyjątkiem CFD na akcje.

Promocja trwa do 31.03.2015. Następnie rabat wynosi na stałe -10%. Szczegóły na stronie Forex Club ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ