HFT Brokers - nowy polski broker
Re: HFT Brokers - nowy polski broker
Pytanie do przedstawiciela HFT czy w najbliższym czasie będzie możliwość otwarcia konta online bez udziału kuriera.
-
- Pasjonat
No Kolega pojechał po bandzieJAC84 pisze:Pytanie do przedstawiciela HFT czy w najbliższym czasie będzie możliwość otwarcia konta online bez udziału kuriera.

To czemu do nich nie dzwonisz ? Od tego jest infolinia aby sprawę od razu wyjaśnić.andrzej-sk pisze: Notowania USD/TRY od wczoraj do dzis rana zamrożone. Ani me ani be ani kukuryku. Tak wyglada HFT.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
-
- Pasjonat
bo to scam typowy scam. Chwali się pierdołą a kasuje za nic.MarioDM pisze:To czemu do nich nie dzwonisz ? Od tego jest infolinia aby sprawę od razu wyjaśnić.andrzej-sk pisze: Notowania USD/TRY od wczoraj do dzis rana zamrożone. Ani me ani be ani kukuryku. Tak wyglada HFT.
A jak chciałbym się dowiedzieć, kiedy HFT wprowadzi funkcję trailing stop w MT4 - gdyż jest jej brak;
a z platformy webowej korzystać nie chcę...
na razie możesz korzystać np. z tego http://forex-nawigator.biz/forum/luktom ... om#p598404
Mk 9.23 - "....Wszystko możliwe jest dla tego kto wierzy".
Czy ktoś może podać IP serwera Demo w HTF Brokers dla MT4 ?
85.128.162.30rem pisze:Czy ktoś może podać IP serwera Demo w HTF Brokers dla MT4 ?
I jak jest z tymi poślizgami? Jak gram na demie to wszystko wchodzi bezproblemowo ale wiadomo demo to demo. Planuję założyć u nich konto żeby trochę poskalpować. W teorii warunki do skalpingu mają niezłe ale przy dużych poślizgach cała zabawa traci sens. Nie chcę mi się zakładać konta tylko po to żeby stwierdzić że warunki do skalpu są nie do zaakceptowania, dlatego byłbym wdzięczny jak by ktoś oszczędził mi fatygi i opisał jak w praktyce wygląda skalping na HFT. Z góry dziękuję.arsenio pisze:Jakie zaobserwowaliście poślizgi na głównych parach? Ale nie podczas danych tylko na spokojnym rynku.
Nie wiem czy jest to w ogóle możliwe w przypadku polskich domów maklerskich. Znasz taką firmę? Ja miałem konto chyba u każdego polskiego brokera i zawsze trzeba było przesyłać umowę w formie fizycznej lub podpisywać ją w oddziale. Z tego co wiem nasze średniowieczne regulacje tego wymagają. Jedyne co możemy usprawnić to przesłać skan dowodu zamiast dawać ksero kurierowi. Sam zrobiłem zdjęcie i przesłałem mailem, bo nie miałem dostępu do ksera i nie było problemu.JAC84 pisze:Pytanie do przedstawiciela HFT czy w najbliższym czasie będzie możliwość otwarcia konta online bez udziału kuriera.
Pozostaje Ci skorzystać z zewnętrznych rozwiązań (EA). HFT zdecydowało, że woli mieć TS działające z wyłączoną platformą po stronie serwera brokera niż mieć tylko ten w MT4. Niestety posiadanie dwóch mechanizmów TS gryzłoby się ze sobą. Stąd też mamy możliwość ustawienia TS na platformie Web ale z opcją działania z wyłączoną platformą lub skorzystania z EA, które będzie robiło to samo na działającym MT4.axwaw pisze:A jak chciałbym się dowiedzieć, kiedy HFT wprowadzi funkcję trailing stop w MT4 - gdyż jest jej brak;
Jednocześnie mam przyjemność poinformować, że osoby otwierające konto poprzez Forex Club otrzymają aż 30% rabatu prowizji, dzięki czemu na kontach STP otrzymamy najniższą stawkę na rynku w wysokości 0,001575% (czyli ok. 0.4 pipsa na EUR/USD) niezależnie od wysokości depozytu czy obrotu. Rabat obejmuje wszystkie rodzaje rachunków i wszystkie instrumenty (waluty, metale, towary, indeksy, obligacje) z wyjątkiem CFD na akcje.
Promocja trwa do 31.03.2015. Następnie rabat wynosi na stałe -10%. Szczegóły na stronie Forex Club

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu