Są nowi na rynku więc klientów zapewne też jeszcze niewielu zdążyło założyć konto, a dzięki temu na pewno nie popłynęli na CHFie. W tym wypadku świeżość okazuje się zaletą

XTB świeży nie jest a też nie popłynął. Wręcz przeciwnie.raposo pisze:Jeszcze nie wypłacałem ale bezpieczeństwo środków jak w każdym DM z licencją KNF (i innej firmie brokerskiej pod regulacjami UE). Gwarancja w 100% do 3 000 EUR i w 90% do 22 000 EUR.
Są nowi na rynku więc klientów zapewne też jeszcze niewielu zdążyło założyć konto, a dzięki temu na pewno nie popłynęli na CHFie. W tym wypadku świeżość okazuje się zaletą.
Jak i kilku innych. Ale też dochodzą nowe bankructwa "starych" brokerów, mimo, że 2 tygodnie pisali, że "business as usual".andrzej-sk pisze:XTB świeży nie jest a też nie popłynął. Wręcz przeciwnie.raposo pisze:Jeszcze nie wypłacałem ale bezpieczeństwo środków jak w każdym DM z licencją KNF (i innej firmie brokerskiej pod regulacjami UE). Gwarancja w 100% do 3 000 EUR i w 90% do 22 000 EUR.
Są nowi na rynku więc klientów zapewne też jeszcze niewielu zdążyło założyć konto, a dzięki temu na pewno nie popłynęli na CHFie. W tym wypadku świeżość okazuje się zaletą.
O tym decydowali traderzy w głosowaniu otwartym. Kapituła decyduje o wyborze zwycięzców. Zgodnie z regulaminem:Kerad pisze:Tak, a jedną z osób która decydowała o tej "piątce wyróżnionych" jest Wasz członek zarządu.
Wszedłem na www konferencji i partner główny (czyt. sponsor główny) to HFT. Super nominacja, ciekawe ile kosztuje...Jekert pisze:O tym decydowali traderzy w głosowaniu otwartym. Kapituła decyduje o wyborze zwycięzców. Zgodnie z regulaminem:Kerad pisze:Tak, a jedną z osób która decydowała o tej "piątce wyróżnionych" jest Wasz członek zarządu.
"5. Członek Kapituły ma obowiązek wstrzymania się od oceny kandydatur w kategoriach, w których nominowane są osoby, podmioty lub przedsięwzięcia, z którymi wiążą go stosunki osobiste lub zawodowe."
Przepraszam za offtopic.
TxT pisze:Mam pytanie do przedstawiciela Brokera - czy możecie zdradzić coś więcej o unikalnej i nowoczesnej technologii z której tylko wy korzystacie? Kto jest tutaj agregatorem cen dla kont nie bazujacych o MM? Nawet duże banki inwestycyjne (DB, UBS, RBS itd..) przyznawały, że ich oferty cenowe były wycofywane z rynku zaraz po ogłoszeniu SNB - czyli faktycznie płynności nie było/była marginalna. Notowania utrzymali jedynie brokerzy MM i Wy... to jak to jest? HFT jest jedynym na świecie ECNem który sam jest druga strona transakcji ale nie musi tego wykazywac? A może liczba klientów jest na razie dość mała i nikt na CHF nie handlował? Nie proszę o zdradzanie tajemnic handlowych tylko klarowne wyjaśnienie bez zbędnego PRu.
A ja się do tej pory właśnie nie dowiedziałem kiedy Wy jako broker znajdujący się w pierwszej piątce z grona polskich brokerów będziecie mieć przelewy i wpłaty online.HFT Brokers pisze:Właśnie dowiedzieliśmy się, że jesteśmy w pierwszej piątce wyróżnionych z grona polskich brokerów w rankingu FxCuffs: http://nagrody.fxcuffs.pl/