Wszystko zależy od stylu gry. Ja mam w GO4X rachunek rzeczywisty i nawet zarabiam jakieś grosze. Nigdy nie miałem żadnych konfliktów z brokerem. Jedyna rzecz, która mi przeszkadza, to dość wysokie koszty transakcji (spread, swapy). Nie skalpuję, zamykam i otwieram pozycje z ręki w godzinach nocnych, gdy cena stoi w miejscu, albo stosuję zlecenia oczekujące. Pozycje trzymam otwarte przez kilka do kilkunastu dni. Nie stosuję SL. Sądzę, że żaden broker nie przeszkadzałby mi w grze. Dla mnie GO4X jest o.k.omet pisze:Jeśli są tu gracze z rachunkami rzeczywistymi i zarabiają regularnie u tego brokera to proszę o opinię o nim . Czy nie anuluje często transakcji itp...
go4x - polski broker4 (tms)
hehe, a najlepsze jest to ze kaza dzwonic ponownie przy wyplacie bo musza wlaczyc swoja archaiczna maszyne do nagrania dyspozycjiFx_boy pisze:Też uważam, że dziwne w dzisiejszych czasach przelewać kase przez telefon....kalejdoskop pisze:pieniadze lubia przeciez cisze i spowiadanie sie przez telefon to totalny archaizm!
chyba ze tutaj jest jakieś drugie dno?

"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"
prawda jest ze w "promocji 500 na start" jak sie nie zrobilo 500 zl to zdejmuja 500 zl z konta? czyli wplacam 500 zl, dostaje 500 zl czyli mam 1000 zl. W okresie promocyjnym trace ich 500 zl i oni zabieraja swoje 500 zl czyli jest 0 zl. mozliwe to?
pytam bo bralem udzial w ich promocji, zalozylem sobie konta dla zabawy i tak wyszlo
pytam bo bralem udzial w ich promocji, zalozylem sobie konta dla zabawy i tak wyszlo
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Na samym początku można było bezkarnie stracić te ich 500 PLN, ale od września się to zmieniło i obecnie jak stracisz to tak jakbyś tracił własną kasę.sgorn pisze:prawda jest ze w "promocji 500 na start" jak sie nie zrobilo 500 zl to zdejmuja 500 zl z konta? czyli wplacam 500 zl, dostaje 500 zl czyli mam 1000 zl. W okresie promocyjnym trace ich 500 zl i oni zabieraja swoje 500 zl czyli jest 0 zl. mozliwe to?
Luknij do umowy. Tam powinno być to ujęte.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
To jak to będzie Panie Forex. Wszyscy proszą o możliwość dokonywania przelewów drogą elektroniczną i nic nie chcecie zrobić? Dalej jak w tej reklamie tyłem do klienta.Fx_boy pisze:Czyli średniowiecze. Ale tak na poważnie co stoi na przeszkodzie, aby przelewy odbywały się drogą elektroniczną, - czy tak jest we wszystkich domach maklerskich?
Panowie niech każdy posiadający rachunek zadzwoni ze trzy razy dziennie każdego dnia do biura z prośbą o możliwość wypłat elektronicznych to w końcu może ruszą zadki.
Spokojnie, taka możliwość z całą pewnością się pojawi. W tym roku mieliśmy sporo pracy nad innymi, równie ważnymi projektami. Automatyczne wypłaty to kolejny krok - w tym momencie wypłaty telefoniczne spełniają swoje zadanie - przecież telefon i rozmowa z maklerem to kwestia ilu... 30 sekund?WoŁodia pisze:To jak to będzie Panie Forex. Wszyscy proszą o możliwość dokonywania przelewów drogą elektroniczną i nic nie chcecie zrobić? Dalej jak w tej reklamie tyłem do klienta.Fx_boy pisze:Czyli średniowiecze. Ale tak na poważnie co stoi na przeszkodzie, aby przelewy odbywały się drogą elektroniczną, - czy tak jest we wszystkich domach maklerskich?
Panowie niech każdy posiadający rachunek zadzwoni ze trzy razy dziennie każdego dnia do biura z prośbą o możliwość wypłat elektronicznych to w końcu może ruszą zadki.
telefony, liczba mnoga ..........GO4X pisze:przecież telefon i rozmowa z maklerem to kwestia ilu... 30 sekund?
rozmowa z maklerami, rowniez liczna mnoga ........GO4X pisze:rozmowa z maklerem
Dodano po 29 minutach:
z innej beczki, ciekawe jaka bajke wymsla ........
ostatnio spotkalam sie z czyms takim ......... w go4x
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Pytanie do Pana Forexa:
dlaczego w poniedziałek(26.12.2011) handel na rynku FX będzie możliwy dopiero od 19:00?
Dodam, że Admiral, Bossa i XTB otwierają jak zawsze - w niedzielę. Jeżeli w poniedziałek wystąpią duże ruchy, to będziecie realizować stop losy po cenie klienta, czy cenie z godziny 19:00?
dlaczego w poniedziałek(26.12.2011) handel na rynku FX będzie możliwy dopiero od 19:00?
Dodam, że Admiral, Bossa i XTB otwierają jak zawsze - w niedzielę. Jeżeli w poniedziałek wystąpią duże ruchy, to będziecie realizować stop losy po cenie klienta, czy cenie z godziny 19:00?