go4x - polski broker4 (tms)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Czy założysz konto u tego brokera ?

tak
89
30%
nie
127
43%
nie wiem
78
27%

Liczba głosów: 294

Awatar użytkownika
Gajowy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Gajowy »

Dodano po 31 sekundach:
radzif pisze:Tez tak myslałem . Pytam sie goscia z GO4 na infolinni o liste wskaznikow a on nie umie odpowiedziec . Pytam konkretnie o jeden standartowy i mowi ze nie ma . Dzwonie do xtb a oni majac taki sam program na telefon mowia ze taki wskaznik wystepuje .
jaki konkretnie ?
The key to living is giving.

Awatar użytkownika
Gajowy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Gajowy »

Do przedstawiciela brokera Go4x.

Macie fajną usługę GoCash z prezentacji wynika, że panel obsługuje wpłaty i wypłaty na konto bankowe.

Czemu podobnie nie może działać podobny panel w Go4x ;) te wypłaty z rachunku przez telefon lekka trącą zeszłą epoką.
The key to living is giving.

maciejka
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: maciejka »

Witam,
właśnie pobrałem platformę do testu.
Testować będę jednocześnie GO4x kontra FX Salt oraz GO Trader.

Zależy mi na grze rozpoczynając od 0,01 lota.
FX Salt i Go trader to 5 cyfrowy broker. Dlatego tez jestem ciekaw jak wyjdzie porównanie przy założeniu, że wkładam 2 roboty do każdej platformy na okres 1 miesiąca. Przez ten okres nie będe dotykał tych platform. Tylko EA.

Po cichu licze ,że GO4x da rade. Wtedy otworzyłbym u nich real.

kubek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kubek »

takie testy to tylko na realu, na demo nic Ci to nie da

maciejka
Bywalec
Bywalec

kubek pisze:takie testy to tylko na realu, na demo nic Ci to nie da
pewnie masz racje.
ale chciałbym mimo wszystko jakoś porównać. Nie moge sobię na razie pozwolić aby rozpocząc test ta 3 kontach w real, bo strategia moja jest oparta o gre na 0,01 lota przy kapitale 2 tys. $

kubek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kubek »

czyli to pewnie jakis agresywny grid lub progresja? W takim razie roznice miedzy brokerami nie powinny byc duze. Do takich systemow wez tego broka, ktory ma najwiekszy lewar, bo wolny margin Ci sie pewnie przyda :)

maciejka
Bywalec
Bywalec

kubek pisze:czyli to pewnie jakis agresywny grid lub progresja? W takim razie roznice miedzy brokerami nie powinny byc duze. Do takich systemow wez tego broka, ktory ma najwiekszy lewar, bo wolny margin Ci sie pewnie przyda :)
dokładnie jest tak jak piszesz. Zleceń mam około 2 tys. miesięcznie w tym zleceń zamknietych około 500.
Dzięki za sugestię !!!

Dodano po 3 minutach:

Ciekawe czy moje mimo wszystko agresywne inwestowanie zostanie przez GO4x traktowane pomyslnie. TP mam na 7pipsów. Wiec chyba nie powinno być źle

Dodano po 1 godzinach 30 minutach:

Jak można zrobić historyczne zestawienie transakcji - Raport.

Wchodze w historię rachunku, wybieram lewym przyciskiem myszy zapisz szczegołowo rachunek jako plik HTML "DetailedStatement" i wyskakuje błąd : Strona internetowa nie została znaleziona...

Macie taki sam z tym problem?

Dodano po 39 sekundach:

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

maciejka pisze:Wchodze w historię rachunku, wybieram lewym przyciskiem myszy zapisz szczegołowo rachunek jako plik HTML "DetailedStatement" i wyskakuje błąd : Strona internetowa nie została znaleziona...
Zapisz plik np. na pulpicie i spróbuj otworzyć przez różne przeglądarki...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

maciejka
Bywalec
Bywalec

raposo pisze:
maciejka pisze:Wchodze w historię rachunku, wybieram lewym przyciskiem myszy zapisz szczegołowo rachunek jako plik HTML "DetailedStatement" i wyskakuje błąd : Strona internetowa nie została znaleziona...
Zapisz plik np. na pulpicie i spróbuj otworzyć przez różne przeglądarki...
śliczne dzięki!!! pomogło! Raport zrobiony.

skrzat
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: skrzat »

Testowałem u nich konto przez miesiąc (EA) i nie zauważyłem żadnych problemów. Ale to tylko demo.

BTW jednego dnia mieli na WIG20 co kilka minut bad ticki w górę po kilkadziesiąt pipsów. Przez pół godziny z 6000 zł zrobiłem ponad 400 000 zł i już mi się więcej nie chciało, ale tak było przez cały dzień. Ciekawe czy tego dnia na realu też tak było i czy potem anulowali transakcje, gdy ktoś to wykorzystał na swoją korzyść.

ODPOWIEDZ