go4x - polski broker4 (tms)
- jamesfisher
- Pasjonat
- jamesfisher
- Pasjonat
Mam rachunek u tego brokera od kilku miesięcy i opiszę trochę jak to wygląda. Generalnie jestem z tej platformy zadowolony. Można otworzyć już konto od 500-1000 zł, są dostępne mikroloty (można nawet otworzyć pozycję wielkości 1/100 kontraktu na WIG20). Zlecenia wchodzą szybko, rekwotowania zdarzają się na prawdę rzadko. Niskie spready (ostatnio bardzo obniżyli). Obsługa wydaje się być profesjonalna. Wypłaty tak jak wcześniej wspominali, tylko przez telefon i w ciągu kilku dni. MetaTrader4 z działającymi skryptami i wskaźnikami. Minusem są dość wysokie swapy, ale jak ktoś gra krótkoterminowo to nie stanowi to raczej problemu.
Zapraszam na mojego bloga o foreksie. Kliknij poniżej w "WWW".
- jamesfisher
- Pasjonat
tak, dostałem już wczoraj rano, ale maila żadnego niejamesfisher pisze:Czy ktoś dostał już bonus za wrześniową edycję "Podwajamy zyski" ? U mnie na razie bonus nie wpłynął. Również nie otrzymałem e-maila mimo, że figuruję na liście rankingowej.
z tego co pamiętam to wg regulaminu mieli 5 dni od ogłoszenia wyników na wpłacenie środków
- jamesfisher
- Pasjonat
Odbyłem przed chwilą rozmowę z live-chatem. Konkluzja:Klimt pisze:tak, dostałem już wczoraj rano, ale maila żadnego niejamesfisher pisze:Czy ktoś dostał już bonus za wrześniową edycję "Podwajamy zyski" ? U mnie na razie bonus nie wpłynął. Również nie otrzymałem e-maila mimo, że figuruję na liście rankingowej.
z tego co pamiętam to wg regulaminu mieli 5 dni od ogłoszenia wyników na wpłacenie środków
"proszę w takim razie o kontakt z departamentem obsługi klienta jutro od godziny 8. dok@tms.pl lub tel. 22 529 76 56"
Ostatnio zmieniony 19 paź 2011, 20:23 przez jamesfisher, łącznie zmieniany 1 raz.
U wszystkich brokerów z MT4 są takie same, czyli zestaw standardowych wskaźników, które są na normalnej platformie.radzif pisze:Jezeli tak czy mozecie podac jakie są tam wskazniki zainstalowane .
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu