go4x - polski broker4 (tms)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Czy założysz konto u tego brokera ?

tak
89
30%
nie
127
43%
nie wiem
78
27%

Liczba głosów: 294

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jamesfisher »

Ciekaw jestem kiedy będą za wrzesień wyniki konkursu "Podwajamy Twoje zyski" ?

Awatar użytkownika
Klimt
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Klimt »

wg regulaminu do 10.10
I've tried poor but happy. Guess what? Wasn't that happy!

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Klimt pisze:wg regulaminu do 10.10
dzięki :)

ForexStar
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ForexStar »

Mam rachunek u tego brokera od kilku miesięcy i opiszę trochę jak to wygląda. Generalnie jestem z tej platformy zadowolony. Można otworzyć już konto od 500-1000 zł, są dostępne mikroloty (można nawet otworzyć pozycję wielkości 1/100 kontraktu na WIG20). Zlecenia wchodzą szybko, rekwotowania zdarzają się na prawdę rzadko. Niskie spready (ostatnio bardzo obniżyli). Obsługa wydaje się być profesjonalna. Wypłaty tak jak wcześniej wspominali, tylko przez telefon i w ciągu kilku dni. MetaTrader4 z działającymi skryptami i wskaźnikami. Minusem są dość wysokie swapy, ale jak ktoś gra krótkoterminowo to nie stanowi to raczej problemu.
Zapraszam na mojego bloga o foreksie. Kliknij poniżej w "WWW".

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Czy ktoś dostał już bonus za wrześniową edycję "Podwajamy zyski" ? U mnie na razie bonus nie wpłynął. Również nie otrzymałem e-maila mimo, że figuruję na liście rankingowej.

Awatar użytkownika
Klimt
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Klimt »

jamesfisher pisze:Czy ktoś dostał już bonus za wrześniową edycję "Podwajamy zyski" ? U mnie na razie bonus nie wpłynął. Również nie otrzymałem e-maila mimo, że figuruję na liście rankingowej.
tak, dostałem już wczoraj rano, ale maila żadnego nie

z tego co pamiętam to wg regulaminu mieli 5 dni od ogłoszenia wyników na wpłacenie środków

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Klimt pisze:
jamesfisher pisze:Czy ktoś dostał już bonus za wrześniową edycję "Podwajamy zyski" ? U mnie na razie bonus nie wpłynął. Również nie otrzymałem e-maila mimo, że figuruję na liście rankingowej.
tak, dostałem już wczoraj rano, ale maila żadnego nie

z tego co pamiętam to wg regulaminu mieli 5 dni od ogłoszenia wyników na wpłacenie środków
Odbyłem przed chwilą rozmowę z live-chatem. Konkluzja:
"proszę w takim razie o kontakt z departamentem obsługi klienta jutro od godziny 8. dok@tms.pl lub tel. 22 529 76 56"
Ostatnio zmieniony 19 paź 2011, 20:23 przez jamesfisher, łącznie zmieniany 1 raz.

radzif
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: radzif »

Witam . Mam pytanie czy ktoś z Was korzysta z GO4MOBILE ? Dokładnie mi chodzi o wersje na systemie Windows . Jezeli tak czy mozecie podac jakie są tam wskazniki zainstalowane .

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

radzif pisze:Jezeli tak czy mozecie podac jakie są tam wskazniki zainstalowane .
U wszystkich brokerów z MT4 są takie same, czyli zestaw standardowych wskaźników, które są na normalnej platformie.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

radzif
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: radzif »

Tez tak myslałem . Pytam sie goscia z GO4 na infolinni o liste wskaznikow a on nie umie odpowiedziec . Pytam konkretnie o jeden standartowy i mowi ze nie ma . Dzwonie do xtb a oni majac taki sam program na telefon mowia ze taki wskaznik wystepuje .

ODPOWIEDZ