go4x - polski broker4 (tms)
- Janek Trader
- Pasjonat
MarianDolar
jeżeli tak broker ustala zasady gry to albo je akceptujemy, albo rezygnujemy z niego.
Widać, że tego brokera grupa docelowa to max kilkutysięczne depozyty głównie służące do nauki, a później trzeba szukać innego.
Widać też że nie chcą drażnić XTB i nie zależy im na przyciągnięciu klientów z większymi rachunkami.
Pytałem czy po zbliżeniu do magicznych 30 000 można przenieść się do TMS Direct, niestety ale trzeba podpisywać nową umowę.
jeżeli tak broker ustala zasady gry to albo je akceptujemy, albo rezygnujemy z niego.
Widać, że tego brokera grupa docelowa to max kilkutysięczne depozyty głównie służące do nauki, a później trzeba szukać innego.
Widać też że nie chcą drażnić XTB i nie zależy im na przyciągnięciu klientów z większymi rachunkami.
Pytałem czy po zbliżeniu do magicznych 30 000 można przenieść się do TMS Direct, niestety ale trzeba podpisywać nową umowę.
Ostatnio zmieniony 02 gru 2009, 07:58 przez Janek Trader, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stały bywalec
-
- Uczestnik
- jasonbourne
- Pasjonat
Pan Forex nie poleca MT4 klientom z większymi kwotami. I pewnie wie co mówi...Janek Trader pisze: Widać, że tego brokera grupa docelowa to max kilkutysięczne depozyty głównie służące do nauki, a później trzeba szukać innego.

Zamiana GO4X na TMS Direct już od 10 tys. Nowa umowa - to prawda, ale w bonusie jakieś 1000 nowych instrumentów za każdy nowy papier, więc chyba netto deal fair. Plus ulubieniec forumowiczów, czyli automat na edku do 300 lotów...
Na koniec o drażnieniu bo to ciekawy wątek. Proszę wpisać do google'a polskich brokerów, pamiętać o nas, czyli GO4X i po płatnych reklamach każdy zrozumie kto kogo drażni, a kto kogo goni. Pan Forex nieźle się bawi

A GO4X dziękuje i zaprasza do siebie

-
- Stały bywalec
Panie Foreks czy też Panie Bramko-sms bo widzę że istniejesz już w co najmniej 2 odsłonach!
1. jak masz wątpliwości czy jestem pracownikiem XTB czy nie to zachęcam do kontaktu z moderatorem forum, chętnie przekażę im informację na temat moje tożsamości która najwyraźniej staje się dla ciebie problemem
2. Jeśli chcesz się wypowiedzieć merytorycznie na temat kwestii którą postawiłem to zachęcam - jak na razie nie widzę tutaj żadnej odpowiedzi na mój zarzut (mówiąc wprost to co wy nazywacie "edukacją" ja nazywam "dymaniem leszczy za pomocą zakamuflowanego 4-krotnego podniesienia dźwigni po osiągnięciu przez klienta pewnego poziomu straty")
pzdr
1. jak masz wątpliwości czy jestem pracownikiem XTB czy nie to zachęcam do kontaktu z moderatorem forum, chętnie przekażę im informację na temat moje tożsamości która najwyraźniej staje się dla ciebie problemem
2. Jeśli chcesz się wypowiedzieć merytorycznie na temat kwestii którą postawiłem to zachęcam - jak na razie nie widzę tutaj żadnej odpowiedzi na mój zarzut (mówiąc wprost to co wy nazywacie "edukacją" ja nazywam "dymaniem leszczy za pomocą zakamuflowanego 4-krotnego podniesienia dźwigni po osiągnięciu przez klienta pewnego poziomu straty")
pzdr
-
- Stały bywalec
Gratuluje natchnienia Panie Jerzy! ten google to potrafi zdemaskować każdego konspiratora....jerzy skownicki pisze:Witam wszystkich. Co prawda jestem nowicjuszem na forum ale poprzedni post mnie natchnął bym poszukał "mariandolar" w google - pojawiły się tylko wątki nawigatora a' propos go4x i bossa. Coś mi tu nie pasuje...
Proponuje żebyście Panowie poprawili ofertę - sama się wówczas obroni, bez konieczności tworzenia nowych uczestników.
Jak już powołujecie się na BOSia to proponuje zaimportować od niech tabelę zabezpieczeń, bo mówienie o niezbyt przyjemnych "niespodziankach" waszej tabeli najwyraźniej mocno wam nie leży...
pzdr
-
- Stały bywalec
Witam
Mam konto u tego brokera i dziś trochę zarobiłem (choć ogólnie na stracie). Właśnie chcę coś po-trade'ować, siedzę sobie i mam akcje z podwyższaniem spreadu na EU. Zaraz po zajęciu pozycji - kiedy pójdzie kilka pipsów w moją stronę spread robi się z 2 na 16!!!. Jak cena zawraca spread się zmniejsza do 2. Ciekawe co? Pierwszy raz się z tym spotykam bo od niedawna gram na realu. Załączam "skrin"
Co na to Pan Forex?
Mam konto u tego brokera i dziś trochę zarobiłem (choć ogólnie na stracie). Właśnie chcę coś po-trade'ować, siedzę sobie i mam akcje z podwyższaniem spreadu na EU. Zaraz po zajęciu pozycji - kiedy pójdzie kilka pipsów w moją stronę spread robi się z 2 na 16!!!. Jak cena zawraca spread się zmniejsza do 2. Ciekawe co? Pierwszy raz się z tym spotykam bo od niedawna gram na realu. Załączam "skrin"
Co na to Pan Forex?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.