Nie pomyliłeś czegoś aby ? Dla kont standard dostajesz Trading Station a tam nie ma podglądu kursów na międzybanku. Chyba chodzi Ci o oprogramowanie Active Trader gdzie masz dostęp do Level2 - ale do skorzystania wymagane jest konto z 50K USD ....andymen pisze:Trzeba dodać, że dla kont mikro klient dostaje Trading Station, platformę pod względem funkcjonalności bijącą pod każdym względem MT4 nie wspominając o platformach przeznaczonych dla kont standard, gdzie jest możliwość podglądu kursów oferowanych przez banki na rynku międzybankowym.
Forex Capital Markets (FXCM)
Jak ma nie być inaczej skoro dwa lata temu uderzałem do najważniejszych ludzi w polsce w D/B który wspólnie z FXCM tworzy tą platformę razem.... dowiedziałem się od nich...co ja sobie myślę....kosmosu oczekuję....andymen pisze:Nie chciałbym żeby mój post pełnił funkcję reklamy na tym forum, ale szokuje mnie tak mała popularność brokera, który bije w każdym względzie brokerów, którzy traktowani są niczym eldorado dobrego tradingu.

Odechciało mi się wszystkiego.....
W tym miesiącu polskie B.M. Trigon wprowadza FXCM z polskim supportem.....,strasznie ciekawy jestem opinii..,.Myślę że to będzie hit ponieważ po ukazaniu się reklamy przez trzy dni nie można się było dodzwonić na żaden telefon łącznie z sekretariatem....

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Masz rację green. Chodziło mi o Active Trader, ale nie wiedziałem o minimum 50K USD. Ważna różnica, której nie sprawdziłem. Pewnie wielu rzeczy jeszcze nie wiemgreen7 pisze: Chyba chodzi Ci o oprogramowanie Active Trader gdzie masz dostęp do Level2 - ale do skorzystania wymagane jest konto z 50K USD ....

Dodano po 6 minutach:
Nie dziwię się tak wielkiemu zainteresowaniu i miejmy nadzieję, że zmieni się parę rzeczy na plus.zz pisze: W tym miesiącu polskie B.M. Trigon wprowadza FXCM z polskim supportem.....,strasznie ciekawy jestem opinii..,.Myślę że to będzie hit ponieważ po ukazaniu się reklamy przez trzy dni nie można się było dodzwonić na żaden telefon łącznie z sekretariatem....,to obrazuje skalę potrzeb!!!.
Pozdrawiam.
Na dzień dzisiejszy support w FXCM jest tylko angielskojęzyczny (dla porównania w Gain Capital Group forex.com rozmawiałem z panią z amerykańskim akcentem po polsku). Natomiast support w FXCM nie jest dostępny dla kont micro.
Wiesz andymen to nie o to chodzi....o Panią która mówi po polsku.andymen pisze:Nie dziwię się tak wielkiemu zainteresowaniu i miejmy nadzieję, że zmieni się parę rzeczy na plus.
Na dzień dzisiejszy support w FXCM jest tylko angielskojęzyczny (dla porównania w Gain Capital Group forex.com rozmawiałem z panią z amerykańskim akcentem po polsku). Natomiast support w FXCM nie jest dostępny dla kont micro.
Myślę że dla wiekszości forumowiczów najważniejszy jest silny Call Center,silny profesjonalny support ponieważ w momencie trudnych problemów technicznych jak również składania reklamacji np. niezrealizowane zlecenie oczekujące i tysiące takich spraw to uważam ze swojego doświadczenia silny Call Center,silny profesjonalny support jest absolutnie podstawą........
Pozdrawiam.
Pisałem o tym jako o dodatku. Dla jednych mniej, a dla innych bardziej ważnym. Niemniej jednak jeśli broker zatrudnia support polskojęzyczny dla niedużego kraju w Europie, to na pewno powinno się to potraktować in plus.zz pisze:[
Wiesz andymen to nie o to chodzi....o Panią która mówi po polsku.
Myślę że dla wiekszości forumowiczów najważniejszy jest silny Call Center,silny profesjonalny support ponieważ w momencie trudnych problemów technicznych jak również składania reklamacji np. niezrealizowane zlecenie oczekujące i tysiące takich spraw to uważam ze swojego doświadczenia silny Call Center,silny profesjonalny support jest absolutnie podstawą........
Pozdrawiam.
Ale chciałem napisać o jeszcze jednym "bajerze" odróżniającym FXCM od brokerów, którzy nie są brokerami NDD, a mianowicie publikowanie 2 razy dziennie indeksu SSI, który jest indeksem określającym proporcję zajętych pozycji krótkich do długich.
Dzięki andymen,nie zapomnij się z nami podzielić z odczuciami z gry,szczególnie jak grasz bardzo aktywnie....
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Gdzie takie coś mają i jak to wygląda?andymen pisze:Ale chciałem napisać o jeszcze jednym "bajerze" odróżniającym FXCM od brokerów, którzy nie są brokerami NDD, a mianowicie publikowanie 2 razy dziennie indeksu SSI, który jest indeksem określającym proporcję zajętych pozycji krótkich do długich.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
problem z rejestracja konta FXCM
wypełniłem wniosek z ich strony dołanczając wraz z nim skan paszportu i dokumentem potwierdzającym adres, wszystko ok dostał w emailu wpierw jakieś hasło puzniej tymczasowy ID ale to chyba do płatności depozytu, na kolejny dzień zadzwonił do mnie ktoś z FXCM i potwierdził mi ze moje konto jest aktywne i nie do końca zrozumiałem ale chodziło chyba o depozyt ze mogę wpłacic, problem w tym ze gdy próbuję się zalogować na stronie to nie mogę podając hasło jakie mi wysłali w pierwszym emeilu i ten tymczasowy ID wiec już sam nie wiem czy to konto jest aktywne i mogę wpłacić depozyt, a tylko dostałem te dane no i jeszcze jakąs chyba umowę standardowa na samym poczatku myslalem ze to do podpisania i wysłania z powrotem lecz nie pisze by podpisać wiec już się pogubiłem całkowicie :(
Proszę o pomoc lub wyjaśnienie jak zakończyć to bym mógł się zalogować i na stronę i na MT4
Proszę o pomoc lub wyjaśnienie jak zakończyć to bym mógł się zalogować i na stronę i na MT4
Jeżeli nikt nie pomoże to spróbuj porozmawiać w B.M. Trigon oni wprowadzają FXCM w Polsce mają silny i kompetentny silny support po polsku.uvex pisze:iec już sam nie wiem czy to konto jest aktywne i mogę wpłacić depozyt, a tylko dostałem te dane no i jeszcze jakąs chyba umowę standardowa na samym poczatku myslalem ze to do podpisania i wysłania z powrotem lecz nie pisze by podpisać wiec już się pogubiłem całkowicie
Pozdrawiam.
Re: problem z rejestracja konta FXCM
reptile tu masz linka do opisu https://docs.google.com/viewer?url=http ... 90c08a.pdfreptile pisze: Gdzie takie coś mają i jak to wygląda?
Dodano po 7 minutach:
U mnie pierwszy mail zawierał hasło, drugi longin i account ID, które są identyczne. Jeszcze przed zasileniem sprawdziłem swoje zerowe konto i zalogowałem się na platformie. Dokonałem płatności i również wszystko było OK. Proponuje (jeśli nie do końca rozumiesz angielski) siąść z kimś kto mówi po angielsku na chacie. Jak dla mnie obsługa rewelacyjna. Jeśli miałem jakiś problem, to rozwiązywano go błyskawiczne (włącznie z przesłaniem nowych haseł dostępu do filmów szkoleniowych na maila).uvex pisze:wypełniłem wniosek z ich strony dołanczając wraz z nim skan paszportu i dokumentem potwierdzającym adres, wszystko ok dostał w emailu wpierw jakieś hasło puzniej tymczasowy ID ale to chyba do płatności depozytu, na kolejny dzień zadzwonił do mnie ktoś z FXCM i potwierdził mi ze moje konto jest aktywne i nie do końca zrozumiałem ale chodziło chyba o depozyt ze mogę wpłacic, problem w tym ze gdy próbuję się zalogować na stronie to nie mogę podając hasło jakie mi wysłali w pierwszym emeilu i ten tymczasowy ID wiec już sam nie wiem czy to konto jest aktywne i mogę wpłacić depozyt, a tylko dostałem te dane no i jeszcze jakąs chyba umowę standardowa na samym poczatku myslalem ze to do podpisania i wysłania z powrotem lecz nie pisze by podpisać wiec już się pogubiłem całkowicie![]()
Uvex jakie konto założyłeś? Moim zdaniem na wszystkich kontach (poza Active Trader) domyślną platformą jest Trading Station II i to jej należy używać. Można używać również Strategy Tradera, którego interfejs jest niemal identyczny jak MT4, ale możliwości dużo większe (dowolny TF, programowanie w C#). Wszystkie transakcje i strategie odpalone w ST widać w TS-ie.