EFFECTIVE EXPERIMENT
Re: EFFECTIVE EXPERIMENT
Daleki cel:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zgadnijcie jaka była dzisiaj minimalna cena na usdcad ?
SL w sumie mogl by wynieść z pipsa
ale nie popadajmy w zadumę. Licze na sto pestek.
pozdrawiam.

pozdrawiam.
93 pipsy wystarczy, nie przesadzajmy z tą setką
W sumie i tak dobili do TP.
Muszę powiedzieć, że to moje najpiękniejsze zagranie w ciągu 4 lat na tym rynku.
pozdrawiam

Muszę powiedzieć, że to moje najpiękniejsze zagranie w ciągu 4 lat na tym rynku.
pozdrawiam

Poziom konsola na eurchf
ależ cisną na tym usdcad. No cóż, nie można być pazernym. Pocisk total, przeskoczyli moje TP o 50 pips...
ależ cisną na tym usdcad. No cóż, nie można być pazernym. Pocisk total, przeskoczyli moje TP o 50 pips...

Naprawdę super zagranie:-) jestem pod wielkim wrażeniem. Nie wiem czy w ogóle kiedykolwiek coś takiego widzialem:-D
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
MEGAEFFECTIVE pisze:93 pipsy wystarczy, nie przesadzajmy z tą setkąW sumie i tak dobili do TP.
pozdrawiam

No pain, no gain
O ja pitole
Wypas!

Dzięki panowie ale mam już coś lepszego (przynajmniej pod względem pipsów) audjpy w końcu ruszyło i właśnie zamknąłem jedną z dwóch pozycji na + 116 pips. Tutaj tez było niezle wejście, bo wystarczyl by SL na poziomie 10 pipsów. Wczoraj cena trochę po uderzała w ''moją cenę'' ale to były fałszywki (jak by ktoś przestawił na BE to by go wybiło 3 krotnie). Drugą pozycję trzymam, aż do TP czyli jeszcze jakies 170 pips w tym momencie.
pozdrawiam
pozdrawiam

Veni pisze:Hej, z ciekawości masz 100% skuteczności?
Jakieś 80-90 %. Zależy kiedy. Gdy wpadne w trans to często jest seta, ale takie transy nie są zdrowe na dłuższą metę.
Póki co grałem dziś na duże odbicie od LT ale dynamizm zanim się zaczał to się skończył, więc 13 pips raptem. Wczoraj były jeszcze 2 pipsy na zagrychę. Póki co cieszę się, że zamknąłem jedną pozycje na audjpy bo druga jest już pomniejszona o 100 pipsów, odrobili cały ruch z wieczornego zjazdu i dalej prą w górę. Niebawem pewnie zamknę, szkoda, bo sporo kasy przepadło.
pozdrawiam