Veni pisze:EFFECTIVE pisze:Veni pisze:Hej, z ciekawości masz 100% skuteczności?
Jakieś 80-90 %. Zależy kiedy. Gdy wpadne w trans to często jest seta, ale takie transy nie są zdrowe na dłuższą metę.
Póki co grałem dziś na duże odbicie od LT ale dynamizm zanim się zaczał to się skończył, więc 13 pips raptem. Wczoraj były jeszcze 2 pipsy na zagrychę. Póki co cieszę się, że zamknąłem jedną pozycje na audjpy bo druga jest już pomniejszona o 100 pipsów, odrobili cały ruch z wieczornego zjazdu i dalej prą w górę. Niebawem pewnie zamknę, szkoda, bo sporo kasy przepadło.
pozdrawiam
To super by było jak byś też i losty wstawił

Zjazd na AUD/USD jest całkiem prawdopodobny, na USD/JPY dalej wsparcie więc zjazd też możliwy, ale kto wie
Wchodziłeś w NZD/USD w s?
Hehe, temat jest o tym ''jak grać'' a nie o tym ''jak nie grać'' ale spoko, gdy się jakieś pojawią to wstawie
Dziś grałem tylko eurchf, później miałem ciekawsze zajęcia.
Na NZDUSD jest spory potencjał do spadków (dlugi termin), ale jak dla mnie to już trochę za poźno. Szczerze powiedziawszy to grałem go w piątek i na chwile koło 22 ustawiłem TP bo czasem lubią robic knoty po 60 pipsów na koniec tygodnia, ale nie zrobili, a o TP zupełnie zapomniałem i gdy się obudziłem w poniedziałek rano to zobaczyłem sobie najpierw w telefonie jeszcze przed śniadankiem, że ladnie zjechali, po czym włączam kompa i patrze brakuje mi jednego zlecenia (fuck ja pie.... ) takie słowa mniej więcej padly bo zapomniałem o tym TP (które mi zrealizowało niestety), tak że szukałem alternatywy i padło na audjpy co okazało się znacznie lepszym wyborem.
pozdrawiam