EFFECTIVE EXPERIMENT

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Veni

Re: EFFECTIVE EXPERIMENT

Nieprzeczytany post autor: Veni »

EFFECTIVE pisze:
Veni pisze:Hej, z ciekawości masz 100% skuteczności?

Jakieś 80-90 %. Zależy kiedy. Gdy wpadne w trans to często jest seta, ale takie transy nie są zdrowe na dłuższą metę.

Póki co grałem dziś na duże odbicie od LT ale dynamizm zanim się zaczał to się skończył, więc 13 pips raptem. Wczoraj były jeszcze 2 pipsy na zagrychę. Póki co cieszę się, że zamknąłem jedną pozycje na audjpy bo druga jest już pomniejszona o 100 pipsów, odrobili cały ruch z wieczornego zjazdu i dalej prą w górę. Niebawem pewnie zamknę, szkoda, bo sporo kasy przepadło.

pozdrawiam

To super by było jak byś też i losty wstawił :) Zjazd na AUD/USD jest całkiem prawdopodobny, na USD/JPY dalej wsparcie więc zjazd też możliwy, ale kto wie :D

Wchodziłeś w NZD/USD w s?

P.S.
Dlaczego pytam o wejścia strasznie?
Jak dla mnie dziennik powiewa nieomylnością, super wejścia, ale... straty każdy ma...

EFFECTIVE

Nieprzeczytany post autor: EFFECTIVE »

Veni pisze:
EFFECTIVE pisze:
Veni pisze:Hej, z ciekawości masz 100% skuteczności?

Jakieś 80-90 %. Zależy kiedy. Gdy wpadne w trans to często jest seta, ale takie transy nie są zdrowe na dłuższą metę.

Póki co grałem dziś na duże odbicie od LT ale dynamizm zanim się zaczał to się skończył, więc 13 pips raptem. Wczoraj były jeszcze 2 pipsy na zagrychę. Póki co cieszę się, że zamknąłem jedną pozycje na audjpy bo druga jest już pomniejszona o 100 pipsów, odrobili cały ruch z wieczornego zjazdu i dalej prą w górę. Niebawem pewnie zamknę, szkoda, bo sporo kasy przepadło.

pozdrawiam

To super by było jak byś też i losty wstawił :) Zjazd na AUD/USD jest całkiem prawdopodobny, na USD/JPY dalej wsparcie więc zjazd też możliwy, ale kto wie :D

Wchodziłeś w NZD/USD w s?
Hehe, temat jest o tym ''jak grać'' a nie o tym ''jak nie grać'' ale spoko, gdy się jakieś pojawią to wstawie :)

Dziś grałem tylko eurchf, później miałem ciekawsze zajęcia.

Na NZDUSD jest spory potencjał do spadków (dlugi termin), ale jak dla mnie to już trochę za poźno. Szczerze powiedziawszy to grałem go w piątek i na chwile koło 22 ustawiłem TP bo czasem lubią robic knoty po 60 pipsów na koniec tygodnia, ale nie zrobili, a o TP zupełnie zapomniałem i gdy się obudziłem w poniedziałek rano to zobaczyłem sobie najpierw w telefonie jeszcze przed śniadankiem, że ladnie zjechali, po czym włączam kompa i patrze brakuje mi jednego zlecenia (fuck ja pie.... ) takie słowa mniej więcej padly bo zapomniałem o tym TP (które mi zrealizowało niestety), tak że szukałem alternatywy i padło na audjpy co okazało się znacznie lepszym wyborem. :)

pozdrawiam

EFFECTIVE

Veni pisze:
P.S.
Jak dla mnie dziennik powiewa nieomylnością, super wejścia, ale... straty każdy ma...

To dobrze, niech powiewa, taki ma być, to daje mi Powera co by być co raz lepszym bo o to tutaj chodzi, tak ze nie doszukuj się niczego bo takie sprawy załatwiam na PW a nie na ''Forum''. Ja nie z tych ;)

Veni

Nieprzeczytany post autor: Veni »

EFFECTIVE pisze:
Veni pisze:
P.S.

To dobrze, niech powiewa, taki ma być, to daje mi Powera co by być co raz lepszym bo o to tutaj chodzi, tak ze nie doszukuj się niczego bo takie sprawy załatwiam na PW a nie na ''Forum''. Ja nie z tych ;)
Spokojnie, nie jestem z tych co szukają i się czepiają. Każdy może powiedzieć co czuje po kilku stronach czytania :)

Będę zaglądał. Skuteczność bardzo dobra!

EFFECTIVE

Dzisiaj tak jak lubie, półtorej godziny przed kompem i można robić coś innego.

Co do zagrania na audjpy to w końcu zamknąłem drugą pozycje na +33 pips a mogło być 133 pips... no ale ryzyk fizyk. :)

pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

EFFECTIVE

No i wykrakałeś Vini, pierwszy fail w tym tygodniu, a miałem już dziś nie grać.

Suma sumarów i tak na plus :) Zwiodły mnie dane.

Kabel pewnie zaraz pocisnie z milion pips, ale co tam, lece na basen.

pozdrawiam i miłego weekendu :)

EFFECTIVE

Taka sytuacja jest:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Janek Trader
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Janek Trader »

och,
prawie 100% trafień...
kiedy ruszasz ze szkoleniami ?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia

Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg

EFFECTIVE

Janek Trader pisze:och,
prawie 100% trafień...
kiedy ruszasz ze szkoleniami ?

Ludzie często do mnie piszą na prive i tyle ile mogę to im pomogę. Z chęcią wymienie uwagi i opinie...

Był tez pewien delikwent, od którego nie chciałem nic mimo, ze mi proponował, to się dogadałem tak, jeśli już to prowizja od zysków. Zdradziłem mu kilka lat doświadczenia przez fona (ze 3 godziny rozmowy) i ślad o nim zaginął więc sory ale nie bawie się w żadne szkolenia bo mam co robić na co dzień. Z chęcią pomoge za free tak jak do tej pory, czy to na prive czy to zwyczajnie w dzienniku.

Więc z łaski swojej wara z takimi postami w moim temacie :) :564:
Ostatnio zmieniony 24 lut 2014, 16:28 przez EFFECTIVE, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

Hehe:-D mocne. No cóż tacy juz są ludzie ze wszystko chcieliby za darmo ;-) super dziennik i powodzenia życzę!

ODPOWIEDZ