U mnie depozyt podskoczył o 3k PLN podobnie jak equity, ale DD nadal na -20%. Teraz w planie mam odczynianie tajemnego starożytnego tańca wywołującego osłabienie dolara. Nic lepszego nie przychodzi mi do głowy.

Hej wpadłem się przywitać. Zgadzam się z tobą 85% twojej pracy od grudnia na minusie... hm było to do przewidzenia. Wiesz że robisz coś w rodzaju GRIDu.. niestety w mało efektownej formie zapomniałeś o hedge.. co się stało ? Napisałeś że grasz w oparciu o dane makro... wiesz że to w ogóle u ciebie nie ma miejsca ? Dobre jest to że grasz na jednej parze, mnie trochę czasu zajęło ogarnięcie magicznego zdania, które po angielsku brzmi:"trade what you see not what you think". Buum całe szczęście że to demo.. wiesz że w twoich decyzjach widać że nie wierzysz w swoją strategię ?Diego_FX pisze: ↑12 maja 2022, 09:12Jakby nie patrzeć, słabo to wygląda. Żadne zaklinanie nie działa. Brak konkretnego pretekstu na określony ruch e/u sprawia, że nadal liczę na odreagowanie kursu z powodu przesilenia. Z drugiej strony brak takich konkretów powoduje wzmocnienie nastawienia risk-pff. Szanse na to, że się przeliczę są prawdopodobne w jakichś... 50%