Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Re: Dukascopy - ECN

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Chwilę po tym jak napisałeś post odpaliłem w tle demo Dukascopy Bank. Pochodziło i dalej wykresy są odświeżane, reszty symptomów też nie zaobserwowałem.
Co możesz zrobić:
- reinstalacja Javy (aktualizacja),
- wyczyszczenie plików cache,
- założenie nowego konta demo (czasem taka bzdura pomaga :) ),
- sprawdzenie ustawień firewalla/antywirusa (może coś to przyblokowuje),
- kontakt z supportem, może mają na to jakąś konkretną odpowiedź. Najlepiej dołączyć screeny.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
qb45
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: qb45 »

Na jakiej zasadzie działa otrzymanie lewaru 1:200 w Europe?

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

qb45 pisze:Na jakiej zasadzie działa otrzymanie lewaru 1:200 w Europe?
Na zasadzie bonusu
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
ZomG
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ZomG »

Dzień dobry.
Mam problem! W aplikacji androidowej wszedłem w ustawienia, a następnie w czas, po jakim sesja wygasa (następuje wylogowanie). Pojawił się jakiś suwak, ale nie dało się nim swobodnie operować, więc wyszedłem. Przy kolejnych logowaniach platforma wylogowuje mnie od razu, nie da się nawet wejść do ustawień. Pytanie: jak to odkręcić?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Niestety z tym nie pomogę. Nigdy nie mialem zadnego urządzenia z Androidem. Jeśli żaden użytkownik nie pomoże to sugeruję kontakt z supportem Dukascopy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

whitefox
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: whitefox »

ZomG pisze:Dzień dobry.
Mam problem! W aplikacji androidowej wszedłem w ustawienia, a następnie w czas, po jakim sesja wygasa (następuje wylogowanie). Pojawił się jakiś suwak, ale nie dało się nim swobodnie operować, więc wyszedłem. Przy kolejnych logowaniach platforma wylogowuje mnie od razu, nie da się nawet wejść do ustawień. Pytanie: jak to odkręcić?
Spróbuj wyczyścić pamięć cache aplikacji (tylko tej z dukascopy). Znajdziesz to w ustawieniach > w aplikacjach i niżej będziesz miał "wyczyść pamięć podręczną" jeżeli nie pomoże to spróbuj jeszcze to poniżej "wyczyść domyślne" albo powyżej samo "wyczyść dane"). Powinno pomóc

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

Witam,

Pomóżcie jak zrobić z wykresami, tak jak można było w poprzedniej wersji w załączniku? Tzn. żeby wykresy były ustawione oddzielnie, ale w obrębie jednej belki która obsługuje wszystkie na raz w zależności na który wykres się kliknie? Mam nadzieję, że nie usunęli tego, bo to by była dla mnie porażka.

Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"

Awatar użytkownika
ZomG
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ZomG »

whitefox pisze:
Spróbuj wyczyścić pamięć cache aplikacji (tylko tej z dukascopy). Znajdziesz to w ustawieniach > w aplikacjach i niżej będziesz miał "wyczyść pamięć podręczną" jeżeli nie pomoże to spróbuj jeszcze to poniżej "wyczyść domyślne" albo powyżej samo "wyczyść dane"). Powinno pomóc
Dzięki Ci, pomogło. Niestety trzeba było czyścić dane, a więc i wszystkie ustawienia, ale teraz przynajmniej mogę je ustawić od początku :P

whitefox
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: whitefox »

ZomG pisze:
whitefox pisze:
Dzięki Ci, pomogło. Niestety trzeba było czyścić dane, a więc i wszystkie ustawienia, ale teraz przynajmniej mogę je ustawić od początku :P
Nie ma za co ;)
RAY of Sunshine pisze:Witam,

Pomóżcie jak zrobić z wykresami, tak jak można było w poprzedniej wersji w załączniku? Tzn. żeby wykresy były ustawione oddzielnie, ale w obrębie jednej belki która obsługuje wszystkie na raz w zależności na który wykres się kliknie? Mam nadzieję, że nie usunęli tego, bo to by była dla mnie porażka.

Pozdrawiam
Niestety ale z tego co widzę to nie ma już takiej możliwości. Ten nowy workspace działa tak jak ten w protrader (czyli takie zautomatyzowane rozmieszczanie elementów). Też nad tym ubolewam ale podobnie jest w protrader i w ctrader, czyli wychodzi na to że to kwestia ograniczeń programistycznych. Lepiej jakby wprowadzili wyświetlanie aktualnego spread'u i dziennej zmiany (teraz zmuszony jestem korzystać z kompilatora mql) no i rysowania wykresów Bid/Ask max/min tak jak np. w protrader

Awatar użytkownika
RAY of Sunshine
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: RAY of Sunshine »

No to w tym przypadku jeżeli chodzi o mnie powiedzenie " Lepsze jest wrogiem dobrego" niestety sprawdziło się :( Dzięki za odpowiedź

Pomyślności
"Rynek ma tylko jedną stronę i nie jest to bynajmniej strona byka czy niedźwiedzia, jest to tylko właściwa strona"

ODPOWIEDZ