zapisz sobie do templatu a pozniej skopiuj ten templateMiszcz pisze:Tak też myślałem, dzięki za info.
W którym pliku są zapisywane bazgroły (prostokąty, linie itp.)? Chciałbym sobie przenieść na drugiego kompa. I czy usunięcie cache (przez tą opcję w ustawieniach jForex) nie spowoduje usunięcia "bazgrołów"?
Przecież prosiłem raposo by podał jakieś źródło. Gmod nie toleruje ironii.. lolMiszcz pisze:Czemuż to post reptile zniknął? Były w nim takie rewelacje, że nie wiedziałem co o tym myśleć i liczyłem na jakieś wyjaśnienie, a tu puff... i posta nie ma
Ja z kolei nie jestem specjalista od FX za to znam się na kasowych i terminowych-i możesz wierzyć że jeśli na forexie (szeroko pojętym)płynność siadła to na rynkach giełdowych się załamała- wszystko się trzyma jeszcze tylko na HF który robi już grubo ponad połowe obrotu.Jeśli tego zabronia jak w Niemczech to po rynkach jakie znamy nie będzie już sladu.reptile pisze: Ogólnie na FX płynność spadła i poszukuje się płynności wszelkimi kanałami.
http://www.docstoc.com/docs/121482822/J ... rmally-low
Zrezgygnowano z wielu produktów FX ale w dukascopy jest odwrotnie..HossaFxowa na PLN hehe..