Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

Account Manager juz 2 razy do mnie dzwonil i pytal sie o update, ale ja nie bylem swiadomy ze banki oczerniaja dukasa wiec po rozmowie z dukasem dzwonilem do banku. Po rozmowie z bankiem pisze do dukasa jaka sytuacja a moj account manager nagle zamilkl. Mam nadzieje ze milczy poniewaz kapnal sie ze klopsa zrobil i teraz stara sie wszystko wyprostowac, jednakze jakas informacja przydalaby sie.
pisalem juz 2 razy bez odpowiedzi, dzwonilem raz ale pewnie na lunchu siedzi teraz wiec nie odbiera, a mnie tu nerwy siadaja...
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2012, 21:26 przez mah1y, łącznie zmieniany 1 raz.

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

pisalem juz 2 razy bez odpowiedzi, dzwonilem raz ale pewnie na lunchu siedzi teraz wiedz nie odbiera, a mnie tu nerwy siadaja...
Środki na pewno nigdzie nie wyparowały więc spokojnie. Skoro Deutsche Bank popełnił początkowo gafę i jeszcze wcześniej się do tego przyznał to reklamacja powinna być uznana bez problemu.
AM pewnie milczy dlatego, bo czeka na odpowiedź od innego działu. Niestety nie wszystko da się załatwić od ręki. Sami też czasem czekamy długo na odpowiedzi w prostych sprawach, bo ktoś musi zapytać kogoś kto jest za to odpowiedzialny, a ten ktoś akurat ma inne ważne sprawy na głowie...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Ladnie ladnie, wpisali mnie juz na liste zeby nigdy nie konwertowac tych srodkow z GBP na CHF jesli beda robic przelew na to konto, no ale to wszystko po czasie. 2 tygodnie to calkiem dlugo, a ja sie boje ze to jeszcze nie zostanie tak szybko rozwiazane. Pipsy mi uciekaja a na chleb trzeba zarobic, moze jakies odszkodowanie? 10% na tydzien?

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Odszkodowanie jak najbardziej jest realne, ale przede wszystkim musiałbyś udowodnić, że poniosłeś wymierną stratę no i ustalić winnego ;)

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

zartuje sobie z tym odszkodowaniem troche, bo to laczna wina posrednika i wychodzi teraz na to ze rowniez zagapienie sie dukasa... Chyba wychodzi na to ze Dukas sie zagapil i trzymal srodki u siebie. AM odpisal wlasnie ze poslali srodki czyli sprawa sie ruszy. moze za tydzien bede mogl juz grac...

Dodano po 1 godzinach 23 minutach:

jest jakis program zeby robil automatycznie statystyki z dukasa cos a'la myfxbook?

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Mial ktos podobna sytuacje? Ile to moze jeszcze trwac?
MMaking w wersji Bank :lol:
Na przyszłość spytaj lub sprawdz liste bankow posrednikow wiekszosc bankow tak owa ma i wpisz w opcjach nr ew. pośrednika,dowiedz sie tez od supportu ktroy jest najtanszy.Z praktyki to ruchaja tu zawsze ludzi bo tak jest fajnie..
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

jest jakis program zeby robil automatycznie statystyki z dukasa cos a'la myfxbook?
Luktom.biz nad czymś takim pracuje z tego co się orientuję jdnak nie wiem na jakim etapie to jest.

Co do OS Android dla DE Live jeszcze nie ma terminu i jak tylko aplikacja będzie dostępna to dam znać w tym wątku.

Istotne ułatwienie dla nowych klientów:
zabezpieczający kod PIN generowany jest już automatycznie i wysyłany jest na numer komórkowy klienta. Potem można go zmienić standardowo (czyli telefonicznie), o ile ktoś będzie czuł taką potrzebę.
Na razie tylko w Dukascopy Bank, niebawem też w Dukascopy Europe.

Wkrótce jeszcze kilka ułatwień ;).

Dodano po 8 minutach:

Dukascopy Europe zaprasza na prezentację platformy Jforex. Spotkanie w formie seminarium odbędzie się w dniu 4 października 2012 r. o godzinie 18.00 w Warszawie - sala konferencyjna Hotelu Courtyard Marriott (przy lotnisku imienia Chopina).

Seminarium prowadzone będzie w języku polskim. To świetna okazja do zapoznania się z zaawansowanymi funkcjami platformy i zadanie pytań na żywo.

Potwierdzenie udziału w seminarium Dukascopy Europe dokonujemy poprzez wypełnienie rejestracji na stronie:http://www.dukascopy.com/plugins/semina ... r.php?id=6 .
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2012, 14:33 przez raposo, łącznie zmieniany 1 raz.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

raposo pisze:
Dukascopy Europe zaprasza na prezentację platformy Jforex
Schowaja bugi na czas prezentacji? :lol:
raposo pisze:To świetna okazja do zapoznania się z zaawansowanymi funkcjami platformy i zadanie pytań na żywo.
A co to za zaawansowane funkcje ma jforex?
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Och ach, nic tylko odpowiadać na Twoje pytania... ;)
Idź a się przekonasz.

To informacja otrzymana przez nas od Dukascopy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Miszcz
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Miszcz »

raposo pisze:http://www.dukascopy...gister.php?id=6
Popraw link :) .

ODPOWIEDZ