Account Manager juz 2 razy do mnie dzwonil i pytal sie o update, ale ja nie bylem swiadomy ze banki oczerniaja dukasa wiec po rozmowie z dukasem dzwonilem do banku. Po rozmowie z bankiem pisze do dukasa jaka sytuacja a moj account manager nagle zamilkl. Mam nadzieje ze milczy poniewaz kapnal sie ze klopsa zrobil i teraz stara sie wszystko wyprostowac, jednakze jakas informacja przydalaby sie.
pisalem juz 2 razy bez odpowiedzi, dzwonilem raz ale pewnie na lunchu siedzi teraz wiec nie odbiera, a mnie tu nerwy siadaja...
Dukascopy - ECN
Środki na pewno nigdzie nie wyparowały więc spokojnie. Skoro Deutsche Bank popełnił początkowo gafę i jeszcze wcześniej się do tego przyznał to reklamacja powinna być uznana bez problemu.pisalem juz 2 razy bez odpowiedzi, dzwonilem raz ale pewnie na lunchu siedzi teraz wiedz nie odbiera, a mnie tu nerwy siadaja...
AM pewnie milczy dlatego, bo czeka na odpowiedź od innego działu. Niestety nie wszystko da się załatwić od ręki. Sami też czasem czekamy długo na odpowiedzi w prostych sprawach, bo ktoś musi zapytać kogoś kto jest za to odpowiedzialny, a ten ktoś akurat ma inne ważne sprawy na głowie...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Ladnie ladnie, wpisali mnie juz na liste zeby nigdy nie konwertowac tych srodkow z GBP na CHF jesli beda robic przelew na to konto, no ale to wszystko po czasie. 2 tygodnie to calkiem dlugo, a ja sie boje ze to jeszcze nie zostanie tak szybko rozwiazane. Pipsy mi uciekaja a na chleb trzeba zarobic, moze jakies odszkodowanie? 10% na tydzien?
Odszkodowanie jak najbardziej jest realne, ale przede wszystkim musiałbyś udowodnić, że poniosłeś wymierną stratę no i ustalić winnego 

Świece japońskie: http://forex-nawigator.biz/forum/swiece ... ml#p527248
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
Filmy: youtube.com/user/WirusFX
Forum: http://forex-nawigator.biz/forum/linki- ... ml#p520592
zartuje sobie z tym odszkodowaniem troche, bo to laczna wina posrednika i wychodzi teraz na to ze rowniez zagapienie sie dukasa... Chyba wychodzi na to ze Dukas sie zagapil i trzymal srodki u siebie. AM odpisal wlasnie ze poslali srodki czyli sprawa sie ruszy. moze za tydzien bede mogl juz grac...
Dodano po 1 godzinach 23 minutach:
jest jakis program zeby robil automatycznie statystyki z dukasa cos a'la myfxbook?
Dodano po 1 godzinach 23 minutach:
jest jakis program zeby robil automatycznie statystyki z dukasa cos a'la myfxbook?
MMaking w wersji BankMial ktos podobna sytuacje? Ile to moze jeszcze trwac?

Na przyszłość spytaj lub sprawdz liste bankow posrednikow wiekszosc bankow tak owa ma i wpisz w opcjach nr ew. pośrednika,dowiedz sie tez od supportu ktroy jest najtanszy.Z praktyki to ruchaja tu zawsze ludzi bo tak jest fajnie..
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Luktom.biz nad czymś takim pracuje z tego co się orientuję jdnak nie wiem na jakim etapie to jest.jest jakis program zeby robil automatycznie statystyki z dukasa cos a'la myfxbook?
Co do OS Android dla DE Live jeszcze nie ma terminu i jak tylko aplikacja będzie dostępna to dam znać w tym wątku.
Istotne ułatwienie dla nowych klientów:
zabezpieczający kod PIN generowany jest już automatycznie i wysyłany jest na numer komórkowy klienta. Potem można go zmienić standardowo (czyli telefonicznie), o ile ktoś będzie czuł taką potrzebę.
Na razie tylko w Dukascopy Bank, niebawem też w Dukascopy Europe.
Wkrótce jeszcze kilka ułatwień

Dodano po 8 minutach:
Dukascopy Europe zaprasza na prezentację platformy Jforex. Spotkanie w formie seminarium odbędzie się w dniu 4 października 2012 r. o godzinie 18.00 w Warszawie - sala konferencyjna Hotelu Courtyard Marriott (przy lotnisku imienia Chopina).
Seminarium prowadzone będzie w języku polskim. To świetna okazja do zapoznania się z zaawansowanymi funkcjami platformy i zadanie pytań na żywo.
Potwierdzenie udziału w seminarium Dukascopy Europe dokonujemy poprzez wypełnienie rejestracji na stronie:http://www.dukascopy.com/plugins/semina ... r.php?id=6 .
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2012, 14:33 przez raposo, łącznie zmieniany 1 raz.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Schowaja bugi na czas prezentacji?raposo pisze:
Dukascopy Europe zaprasza na prezentację platformy Jforex

A co to za zaawansowane funkcje ma jforex?raposo pisze:To świetna okazja do zapoznania się z zaawansowanymi funkcjami platformy i zadanie pytań na żywo.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
Och ach, nic tylko odpowiadać na Twoje pytania... 
Idź a się przekonasz.
To informacja otrzymana przez nas od Dukascopy.

Idź a się przekonasz.
To informacja otrzymana przez nas od Dukascopy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu