Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Zuler pisze:Popraw link
Przeoczenie. Dzięki :). Już Poprawiony ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Re: Dukascopy - ECN

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć, dlaczego pipsometr pokazuje głupoty? Faktycznie jest 8,2 pipsa, według pipsometru ponad 16. Konto demo.

Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Czy mógłbyś wyjaśnić dlaczego piszesz głupoty ? Między ~78.28 a 78.12 jest jakby nie było 16 pips... Więc czemu ma pokazywać inaczej ?

Awatar użytkownika
Miszcz
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Miszcz »

Spread?

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

Mam pytanko - jak wszyscy już chyba wiemy do platformy Dukasa nie można podpiąć Myfxbooka. Czy są jakieś alternatywne programy do gromadzenia statystyk na JForex? Najlepiej bezpłatne...
Z góry dzięki za odpowiedź.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

Awatar użytkownika
Miszcz
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Miszcz »

Niestety nie znalazłem żadnego darmowego. Płatne są - widziałem dwa: jeden jako program drugi jako addon do excela.
Najprościej zrobić sobie arkusz w excelu i dostosować sobie go do własnych potrzeb (w zależności od stylu gry różne rzeczy się przydają, wiem bo sam muszę sobie przerobić :) )

nymo
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: nymo »

Czy ktoś z Was próbował korzystać z platformy Dukascopy na tablecie z Androidem? Jestem na etapie wyboru tabletu, który będzie służył w zasadzie do grania w Dukascopy i muszę wybrać pomiędzy Galaxy Tab 2 10.1 i iPadem. Wiem, że platforma na iPada jest dłużej na rynku więc pewnie jest bardziej dopracowana. Z drugiej strony z iPadem jest jak z BMW.. nie do końca człowiek chciałby być identyfikowany z posiadaczami tej marki mimo, że jest ona świetna.

Pozdrawiam,

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Obchodzi Cię opinia innych przy używaniu tableta, który ma służyć do handlu? :)

Nie używałem oprogramowania na Androida jednak to na iPada jest bardzo fajne i mogę je polecić. Ale to może dlatego, że sam jeżdżę BMW... :D
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

nymo
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: nymo »

Chodziło mi głównie o aplikację dukasową pod Androida - czy jest ona przystosowana raczej do telefonów z androidem, czy na tablecie też wygląda sensownie - tak jak aplikacja pod iPada. Opinia innych mnie nie interesuje - po prostu nie znam się ZUPEŁNIE na takim sprzęcie, a rzetelnego porównania ipada do galaxy tab w sieci się nie znajdzie - bo z Apple jak z PiS - jedni kochają, drudzy nienawidzą - nie ma obiektywnych i obojętnych. Jeden test pisany przez fanboyów drugi przez hejterów. I tak w kółko. :)

Co do BMW - 328i z aktualnego rocznika powaliło mnie na kolana podczas jazdy próbnej. :)

Camaro69

Nieprzeczytany post autor: Camaro69 »

Coś sie chyba zmieniło u dukata- spread na usd/pln spadł momentami do 3 pipsów (!) a na każdej istotnej dla mnie parze wolumen ofert po każdej ze stron zwiększył się o minimum 30 %-na usd/jpy nawet powyżej 300 mln...
Niestety platforma dalej sciaga mi na dysk tym razem już 250 mb dziennie :-D(bo dodałem jeden wskaznik hehe)i wykresy czasem pokazują dziwne luki których nie było...Ale z tym już się zdążyłem pogodzić bo warto

ODPOWIEDZ