Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

Awatar użytkownika
Miszcz
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Miszcz »

raposo pisze:Od pierwszego lipca najwyższa prowizja będzie wynosiła 35 USD za 1 mln USD obrotu, co oznacza obniżkę aż o 27%!
Super :D

raposo przyjmujesz zbiorczo propozycje zmian do platformy? Przydałoby się dodanie do conditional close zamknięcie po określonej cenie, a nie tylko z palca. Bardzo by ułatwiło określanie np. TP1.

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Zuler pisze:raposo przyjmujesz zbiorczo propozycje zmian do platformy? Przydałoby się dodanie do conditional close zamknięcie po określonej cenie, a nie tylko z palca. Bardzo by ułatwiło określanie np. TP1.
Przyjmuję i zapisuję sobie, a potem raz na jakiś czas wysyłam do działu IT. Ok, odnotowane ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

raposo pisze:Od pierwszego lipca najwyższa prowizja będzie wynosiła 35 USD za 1 mln USD obrotu
Czyli wreszcie Dukas zaczyna być konkurencyjny w stosunku do brokerów MM ;-)

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Wirus pisze:Czyli wreszcie Dukas zaczyna być konkurencyjny w stosunku do brokerów MM
Proponuję porównać stawki innych brokerów ECN... ;)
No i realne koszty grania u MM...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
graw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: graw »

@forex
Motyl od Duka to był pokaz for_you ,że potrafią to i inne wynalazki bardzo ładnie zrobić . To pokazanie wycinka , jak przez dziurkę od klucza - macie ,zobaczcie - to też umiemy ,ale wam tego nie damy . Myślę ,że nigdy nie będzie to w takiej funkcjonalności w jakiej jest np. ZUP czy KorH . To już są strategy ,a tu musisz sam kombinować . Podpowiem ci mały "myk" v.11 KorH - widzisz silnik , wyjmij go i możesz osadzić na nim swoje elementy zobaczone na fx ,na poszczególnych parach . Naprawdę fajna sprawa . Co do KorH v.13 to .. rusz głową :) .

sena9
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: sena9 »

Witam, wczoraj otworzyłem longa na eur/usd i była to moja jedyna otwarta pozycja, przed chwilą loguje sie do systemu i ku mojemu zdziwieniu mam otwartego szorta na srebro :shock: jak to możliwe, nie ustawiałem zlecenia oczekującego, jak mogło włączyć się samo? Kilka dni temu chciałem otworzyc pozycje na srebrze ale miałem chyba za małe depo pod pozycje którą chciałem otworzyc, czy jest taka możliwość że przeszło ono na oczekujące i gdzie sprawdzic czy mam zlecenia oczekujące, nie wiem, bo nie gram w taki sosób, dziekuję za odpowiedź..

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Wszystko na pewno jest w logach. Możesz skontaktować się ze swoim Account Managerem, a on sprawdzi z jakiego IP wyszło takie działanie. Na forum nikt Ci tego nie wyjaśni.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

sena9
Stały bywalec
Stały bywalec

a możesz mi napisać, gdzie moge sprawdzić zlecenia oczekujące, mogło tak być ze weszło do oczekujących, tak jak to opisałem?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

sena9 pisze:a możesz mi napisać, gdzie moge sprawdzić zlecenia oczekujące, mogło tak być ze weszło do oczekujących, tak jak to opisałem?
Masz logi z platformy w raportach. Wchodzisz z poziomu platformy lub przez panel klienta ze strony Dukascopy. Tam pewnie będzie odpowiedź. Jak się okaże, że Ty nic takiego nie robiłeś a w logach jest to po adres IP i będzie wyjaśnione ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

sena9
Stały bywalec
Stały bywalec

napisz mi tylko jak sprawdzic czy mam zlecenie oczekujące, bedzie ono widoczne tam gdzie mam otwarte pozycje czy musze wchodzic w jakies funkcje

ODPOWIEDZ