Dukascopy - ECN
Witaj,
. Większość klientów (przynajmniej z którymi rozmawiam) nie stosuje wcale Fibo, tylko posługuje się PA więc musisz mieć na uwadze, że jesteś w mniejszości i priorytetami są inne rzeczy (obecnie czekamy na pary walutowe z PLN)... Jednak wyślę do nich zapytanie i dam Ci znać co z tego będzie.
Ciągle coś próbują i testują więc dział IT się nie nudzigraw pisze:Na demo próbowali chyba tego ,o ile pamiętam we wrześniu ? Nie wyszło im , demo wtedy "padło" .

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Pytałem o to niedawno. Niestety na razie nic z tego. Jest z tym więcej "zachodu" niż może nam się wydawać ale wprowadzenie na platformę kwotowań par walutowych z PLN jest dobrym początkiem, co na pewno nas do tego przybliży...mryko pisze:A może rachunki w PLN? Jakie musiałyby zaistnieć przesłanki żeby myśleć o takim rozwiązaniu?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Bywalec
raposo ,mam dobre doświadczenia z Dukascopy Bank,może otworzycie bank lub Biuro Maklerskie w Polsce...raposo pisze:mryko napisał:
A może rachunki w PLN? Jakie musiałyby zaistnieć przesłanki żeby myśleć o takim rozwiązaniu?
Pytałem o to niedawno. Niestety na razie nic z tego. Jest z tym więcej "zachodu" niż może nam się wydawać ale wprowadzenie na platformę kwotowań par walutowych z PLN jest dobrym początkiem, co na pewno nas do tego przybliży... Smile
Deklaruję że w takiej sytuacji w ciągu 24 godzin przeniosę rachunek do Was...!.
Zaproponuj takie rozwiązanie Centrali,jeżeli chcą się rozwijać to powinna być naturalna ekspansja...
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Nie ma co ukrywać, że 100 USD to nadal bardzo mała kwota i ciężko z tym cokolwiek zrobić (zarobić znaczącą kwotę). Dukascopy ma świadomość, że koszty wypłat obecnie są dość spore i są podejmowane kroki by w przyszłości uległy one obniżeniu, co na pewno nastąpi.Indywidualny_inwestor pisze:ECN od 100$ - bajer
25 euro za wypłate srodków z rachunku - juz mniej
Ze względów przepisów (w tym regulacyjnych i podatkowych) nie jest to takie proste i na tym etapie małoopłacalne dlatego też Dukascopy Europe ma swoją siedzibę nie w Polsce, a na Łotwie. Pretensje można mieć chyba głównie do naszych regulatorów...zz pisze:raposo ,mam dobre doświadczenia z Dukascopy Bank,może otworzycie bank lub Biuro Maklerskie w Polsce...

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Bywalec
Nie ma co ukrywac, ze to niedogodna suma pod kazdym względem dla konta w Ducascopy europe - czy to 100 czy 500 USD) Gracze z Ducascopy Bank mogliby płacic pewnie 5 razy tyle... To ich sprawa
Już przstaje marudzić, musze poczekać az zdobędę środki na ten drugi format konta
Zawsze chciałem się podcierac dolarami.
Tak, tak.. wiem, ze od 500 USD mozna otworzy w fxpro konto

Już przstaje marudzić, musze poczekać az zdobędę środki na ten drugi format konta

Tak, tak.. wiem, ze od 500 USD mozna otworzy w fxpro konto

Narzędzie usprawniające handel (LVOE dla JForex) jest już dostępne. Wszystkie informacje w tym wątku:
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=18268
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=18268
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu