Hikari pisze:zz pisze:zaczeła u mnie kiełkować myśl że trzeba robić WSZYSTKO SAMEMU,powtarzam WSZYSTKO SAMEMU.
Oczywiście zgadzam się w 100%, ponieważ sam wiem że to najlepszy sposób żeby coś osiągnąć.
Nie znam "podwórka" DI, ale nie zgadzam się, że KAŻDY z nich na pewno nie zna się na swoim fachu, albo chce z klienta zrobić barana. To raczej dola D. Finansowych, bo z takimi miałem przyjemność poobcować. Chociaż i tutaj są specjaliści, którzy znają się na rzeczy, ale jest nich garstka. To jakbyś chciał powiedzieć, że każdy np. nauczyciel jest do bani i każdemu "sprzedaje" te same bzdury. Zależy przede wszystkim od człowieka i jego podejścia do życia.
Z Forexu na pewno nie zrezygnuje, uwielbiam tą wolność w podejmowaniu decyzji. Chociaż jest to najtrudniejsza praca jaką do tej pory wykonywałem
Jak chcecie zarabiać miliony to po co robić kursy, szkolenia. Zasilcie szeregi mafii albo posłów - dorobicie się szybko i łatwo.
P.S. Nie spodziewałem się, że temat się tak rozwinie. Dzięki za wszystkie dotychczasowe komentarze, jakiekolwiek by nie były.