W załączniku to dobrze oznaczyłem? Jeśli tak to skąd wiadomo że to RGR jeżeli takie dwa małe bąble się zrobiły między R a G?kr85kr pisze:Sepas pisze:Jestem bardzo początkujący w zasadzie dopiero zaczynam. Czy ktoś mógłby napisać, na którym wykresie widać ten rgr? Bo tak patrze i nie widzę ;/. Wiem że to nie będzie taki książkowy ale po prostu nie umiem go znaleźć. Z góry dzięki
h4 , masz juz jedno ramię i głowę , teraz jest robione drugie ramie , czy sie zrealizuje czy zaneguja sie okaze
DayTrading: Wtorek 12.05.2015
Re: DayTrading: Wtorek 12.05.2015
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nic tylko s brac.
narazie siedze z L od 1,1165. ale jezeli dobrze gadacie to trzeba sie szykować na spadek
http://zapodaj.net/55d98193dafb9.png.html

http://zapodaj.net/55d98193dafb9.png.html
Ostatnio zmieniony 12 maja 2015, 11:17 przez Ali, łącznie zmieniany 2 razy.
na edku by chyba byl na ta chwile koniec zabawy i wracamy na poziomy gdzie usa skonczyla:)
a gdzie Mr D ? ciągle gra S na kabla? bez jaj!
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
tam te reiwry 1,127 do 1,13 mozna by gdzieś ryzykować S z TP w okolicach 1,11 jednak jak by nie patrzył wszedzie na każdym interwale do H4 jest mocne L, to tak pod średni term, jednak sam gram na razie pod być może rgra który byc może własnie się rysuje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ja bym sie na tego RGR na edku nie nastawiał zbytnio. W sensie parcie na UP jest.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
właśnie widać je w h** na swieczkach m5 i m1 zobaczymy czy 1,1275 pęknie czy nie.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Sepas pisze:W załączniku to dobrze oznaczyłem? Jeśli tak to skąd wiadomo że to RGR jeżeli takie dwa małe bąble się zrobiły między R a G?kr85kr pisze:Sepas pisze:Jestem bardzo początkujący w zasadzie dopiero zaczynam. Czy ktoś mógłby napisać, na którym wykresie widać ten rgr? Bo tak patrze i nie widzę ;/. Wiem że to nie będzie taki książkowy ale po prostu nie umiem go znaleźć. Z góry dzięki
h4 , masz juz jedno ramię i głowę , teraz jest robione drugie ramie , czy sie zrealizuje czy zaneguja sie okaze
Nie..
o cos takiego

a jak te plotki ze niby fed na stopy% podniesc, gdzieś czytałem ze juz od pół roku sie do tego od strony technicznej przygotowują
Tak myślę!
Tak myślę!