DayTrading: Wtorek 12.05.2015
Re: DayTrading: Wtorek 12.05.2015
Ten rgr na edku strasznie oczywisty.
Ja bym widzial drugie ramie mdz 1.128 - 1,13.
Niby wszystko idzie w jego kierunku, ale linia szyi raczej nierówna.
a gra ktoś na DAX, 11230 lecimy?
funt znowu "power"
nie no - musi się target wypełnić (np. rzeźnik 190.500 pokazywałem wczoraj).
dane o 10.30 pomogły funtowi, eurggpb znowu w dół po porannym odbiciu. heh
ale spoko - jak będzie widać to sie podłącze, rano podjechałem z L i odrobiłem wczorajsze idiotyczne L na tej parze (stratę) - klikanie z komórki na wycieczce rowerowej.... z tego nic dobrego nie wynika 

dane o 10.30 pomogły funtowi, eurggpb znowu w dół po porannym odbiciu. heh

Ostatnio zmieniony 12 maja 2015, 10:44 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Uwierz mi - 95 % osób paplających o tym nie zagra pod to. I to właśnie obrazuje typowy poziom tego w jakiej społeczności się znajdujesz. Czy to FF czy inne forum (np. nasze) tylko dużo gada a w życiu pod to nie zagrają.Mat2314 pisze:Ten rgr na edku strasznie oczywisty.
Gdybyś porównał obraz tego co ludzie mówią do tego co robią to byś się lekko zdziwił. No ale oczywiście widzisz tylko obraz tego co mówią i dlatego właśnie ludzie się wzajemnie nakręcają na rzeczy które są nieprawdziwe i się dziwią dlaczego rzeczywistość jest inna w stosunku do tego co "się mówi".
I dlatego właśnie się zrealizuje - czy od 1260, 1280 czy 1310 ale zrealizuje się a już na pewno spadnie do 1150 moim zdaniem.
funt idzie 5 w 5
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dax domknął starą lukę wiec moze chwilowo przystopują
jesli zaczną cofac to na h4 jest szansa na orgra w przeciwienstwie do edka bo chodza przeciwnie
jesli zaczną cofac to na h4 jest szansa na orgra w przeciwienstwie do edka bo chodza przeciwnie
Jestem bardzo początkujący w zasadzie dopiero zaczynam. Czy ktoś mógłby napisać, na którym wykresie widać ten rgr? Bo tak patrze i nie widzę ;/. Wiem że to nie będzie taki książkowy ale po prostu nie umiem go znaleźć. Z góry dzięki 

Oby. Swojego zlecenia na sell limit z 1, 13 (dosc wysoko przyznam), nie wycofują, choćby tez dlatego iż w tym tygodniu oczekuje przelamania na dolcu. Chociaz potencjalny spadek widziałbym niżej 1.108?Kusus pisze:Uwierz mi - 95 % osób paplających o tym nie zagra pod to. I to właśnie obrazuje typowy poziom tego w jakiej społeczności się znajdujesz. Czy to FF czy inne forum (np. nasze) tylko dużo gada a w życiu pod to nie zagrają.Mat2314 pisze:Ten rgr na edku strasznie oczywisty.
Gdybyś porównał obraz tego co ludzie mówią do tego co robią to byś się lekko zdziwił. No ale oczywiście widzisz tylko obraz tego co mówią i dlatego właśnie ludzie się wzajemnie nakręcają na rzeczy które są nieprawdziwe i się dziwią dlaczego rzeczywistość jest inna w stosunku do tego co "się mówi".
I dlatego właśnie się zrealizuje - czy od 1260, 1280 czy 1310 ale zrealizuje się a już na pewno spadnie do 1150 moim zdaniem.
Sepas pisze:Jestem bardzo początkujący w zasadzie dopiero zaczynam. Czy ktoś mógłby napisać, na którym wykresie widać ten rgr? Bo tak patrze i nie widzę ;/. Wiem że to nie będzie taki książkowy ale po prostu nie umiem go znaleźć. Z góry dzięki
h4 , masz juz jedno ramię i głowę , teraz jest robione drugie ramie , czy sie zrealizuje czy zaneguja sie okaze

obserwcja kabla pod wykonczenie 5w5 gorna banda klina kanlu bedzie ;)ale jak wyjda dolem to
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.