nie... tam na tickowym taki zajebisty jestBudyn pisze:atlanticos pisze:tego rgra widac na wszystkich niemal parach z euro, edek, ejek, eurcad, eurchf... jesli sie zrealizuje to nie przez dolara IMO
Mówisz o tym RGR na H4?

nie... tam na tickowym taki zajebisty jestBudyn pisze:atlanticos pisze:tego rgra widac na wszystkich niemal parach z euro, edek, ejek, eurcad, eurchf... jesli sie zrealizuje to nie przez dolara IMO
Mówisz o tym RGR na H4?
tam jest i trojkat i klin i wszystko sie dzieje tuz nad pivotem miesiecznym...highend pisze:Żaba, a na kangurze H1/H4 dobrze widzę trójkąt?
Jak dla mnie to przebijemy tylko nie wiem czy teraz czy dopiero na sesji USA. Zobacz H4 jaka potężna świeczka to jednak świadczy o sile rynku na północKusus pisze: Tak. Dokładnie o tym i dokładnie pod to buduję grida co 40 pipsów ze stopem całości przy 1.1270.
Przy 1.1260 są takie zasieki, że jak to przewalimy to będzie co najmniej double TOP a jak się odbije to cóż... witamy na kajmanach
Pewnie, mi to obojętne co będzie... jak północ to się podłącze do bykówKABUM pisze:Jak dla mnie to przebijemy tylko nie wiem czy teraz czy dopiero na sesji USA. Zobacz H4 jaka potężna świeczka to jednak świadczy o sile rynku na północKusus pisze: Tak. Dokładnie o tym i dokładnie pod to buduję grida co 40 pipsów ze stopem całości przy 1.1270.
Przy 1.1260 są takie zasieki, że jak to przewalimy to będzie co najmniej double TOP a jak się odbije to cóż... witamy na kajmanach
Masz rację w końcu trading na tym polegaKusus pisze:Pewnie, mi to obojętne co będzie... jak północ to się podłącze do bykówKABUM pisze:Jak dla mnie to przebijemy tylko nie wiem czy teraz czy dopiero na sesji USA. Zobacz H4 jaka potężna świeczka to jednak świadczy o sile rynku na północKusus pisze: Tak. Dokładnie o tym i dokładnie pod to buduję grida co 40 pipsów ze stopem całości przy 1.1270.
Obojętnie co by nie było ruch będzie potężny - stopy i limity już poustawiane to teraz można wyjść z domu i do czwartku nie otwierać FX : )