funt nie chce do piachu to ja nie będę na siłę z nim walczył. Po co?

kangura tez ładnie pocisnęli up.
oki oki spoko, nie łap takiej piany. Może pomogę Ci wskoczyć na kolejny levelKusus pisze:Hej.siux pisze:Nie na kajmanach, a na kajakach chybaKusus pisze:
Tak. Dokładnie o tym i dokładnie pod to buduję grida co 40 pipsów ze stopem całości przy 1.1270.
Przy 1.1260 są takie zasieki, że jak to przewalimy to będzie co najmniej double TOP a jak się odbije to cóż... witamy na kajmanachi nie na dwa miechy, a na dwa dni
![]()
Chyba jesteś pracownikiem brokera coś mi się wydaje. Ewentualnie hazardzistą. Grasz na demo ? Nie daję wiary, że ktoś z dłuższym stażem tak ryzykuje. To nie pierwszy raz zresztą... Ja dopiero zaczynam, a nie pakował bym się grubo w takim momencie.
Myślę, że powinieneś wejść 2 levele wyżej jeśli chcesz ze mną rozmawiać i nie rób sobie jaj bo pomyślę, że masz problemy z czytaniem.. poza tym jestem inwestorem (papiery, uslugi, nieruchomosci, forex), mam szeroki portfel i nie jestem jednym z tych co ryzykuja po 40% na wejscie...
1. Pokazuję codziennie wejścia live
2. Nie ryzykuję - mam otwartych obecnie 27 pozycji z czego 13 stratnych
3. Pokazałem ciekawostkę
4. Moje zagrania są przemyślane i celowo zrobiłem Grida - jeśli o to Ci chodzi (wyznaczylem dokladna strefe odbicia i SL)
5. Jakby wszystkie 27 pozycji zaliczyło SL łącznie z gridem na edku - BTW - mam jeszcze 2 inne gridy i 3 piramidy - to straciłbym łącznie 490 pipsów co na tą chwilę biorąc pod uwagę wielkość pozycji daje mi 1.7% depo.
6. Dywersyfikuję portfel
Czy masz jeszcze jakieś głupie pytania czy wystarczy już?
BTW - zupełnie mnie nie interesuje czy ten grid się zrealizuje czy nie bo jest częścią tego co gram - dziennie tracę dużo więcej pipsów niż gdybym stracił z tego grida.
Słuchaj. Bardzo nie lubię jak ktoś traktuje mnie jak dziecko albo jakiegoś lamusa który dopiero odpalił MT4.siux pisze:
Tak. Dokładnie o tym i dokładnie pod to buduję grida co 40 pipsów ze stopem całości przy 1.1270.
Przy 1.1260 są takie zasieki, że jak to przewalimy to będzie co najmniej double TOP a jak się odbije to cóż... witamy na kajmanach
Nie na kajmanach, a na kajakach chybai nie na dwa miechy, a na dwa dni
![]()
Chyba jesteś pracownikiem brokera coś mi się wydaje. Ewentualnie hazardzistą. Grasz na demo ? Nie daję wiary, że ktoś z dłuższym stażem tak ryzykuje. To nie pierwszy raz zresztą... Ja dopiero zaczynam, a nie pakował bym się grubo w takim momencie.
Hej.
Myślę, że powinieneś wejść 2 levele wyżej jeśli chcesz ze mną rozmawiać i nie rób sobie jaj bo pomyślę, że masz problemy z czytaniem.. poza tym jestem inwestorem (papiery, uslugi, nieruchomosci, forex), mam szeroki portfel i nie jestem jednym z tych co ryzykuja po 40% na wejscie...
1. Pokazuję codziennie wejścia live
2. Nie ryzykuję - mam otwartych obecnie 27 pozycji z czego 13 stratnych
3. Pokazałem ciekawostkę
4. Moje zagrania są przemyślane i celowo zrobiłem Grida - jeśli o to Ci chodzi (wyznaczylem dokladna strefe odbicia i SL)
5. Jakby wszystkie 27 pozycji zaliczyło SL łącznie z gridem na edku - BTW - mam jeszcze 2 inne gridy i 3 piramidy - to straciłbym łącznie 490 pipsów co na tą chwilę biorąc pod uwagę wielkość pozycji daje mi 1.7% depo.
6. Dywersyfikuję portfel
Czy masz jeszcze jakieś głupie pytania czy wystarczy już?
BTW - zupełnie mnie nie interesuje czy ten grid się zrealizuje czy nie bo jest częścią tego co gram - dziennie tracę dużo więcej pipsów niż gdybym stracił z tego grida.
oki oki spoko, nie łap takiej piany. Może pomogę Ci wskoczyć na kolejny level
Tylko, że tego grida na edku to już nie powinieneś mieć, bo 1,1270 pykło
Ja tam dobrałem sobie kolejne S z palca przy 1,12694, ale ja SL mam b.wysoko. Też jestem DT, ale tego od D1
Gdyby głupota miała skrzydła to byłbyś szybszy niż fotonyhighend pisze:O i jest Mr D
Siux: daj spokoj. Gdyby glupota miala skrzydla juz dawno latalaby level wyzej