Kusus pisze:
Hej
c.ajto
Jak sie zapatrujesz na okolice 95.50 na dolarze i jak bys go widzial w dniu dzisiejszym?
Mozna wiedziec jaki masz punkt widzenia?
Ciekawy jestem Twojego zdania na ten temat
Żaba Ty też wrzuć jakiś upgrade bo rozumiem, że wziąłeś BE z brania tych noży a teraz pewnie knujesz jakieś inne teorie spiskowe które są odmienne od tych sprzed godziny

Nie mam u siebie Indeksu, ale chyba wczoraj lub przedwczoraj wrzucałem scenariusz na E/D najbardziej prawdopodobny wg mnie. Tak pokrótce, F23 w rejonie 1.13 - silna strefa podażowa, więc tam może być tymczasowy stop, jednak kierunek uważam będzie dalej UP w stronę F38 na 1.18 i luki na 1.2.
Za tym przemawia ostatnie kilkanaście D1/W1, no i dziś opory poszły się czesać (odrzucająca TL zostaje przebita, teraz została "przekręcona" i pędzie wsparciem, tak jak i rejon oporów pod nią będzie pełnił rolę wsparcia).
W ogóle zerknij sobie na cały koszyk xxx/USD pod kątem W1/D1, taki kabel albo kangur... dla mnie to jest UP.
Aktualnie bez pozycji na w/w parach, tylko loonie dobija do TP na F261 ostatniego impulsu (tutaj brawo Highend za zwrócenie uwagi na tą prawidłowość w zakresach zewnętrnego Fibo)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.