DayTrading: Środa 29.04.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 30 kwie 2015, 00:00

Wzrost
21
50%
Bez zmian
6
14%
Spadek
15
36%

Liczba głosów: 42

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 29.04.2015

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Damian77 pisze:
szczudlo6 pisze:lepiej popatrzyc na kangura dotarl do oporow i po tak dlugich wzrostach jest szansa na jakies odreagowanie... warto sprobowac z waskim sl... a zasieg to 0.7880-0.7940....

opory na kangurze?
szukaj raczej wsparć, ja oporów nie widzę chyba ze rba namiesza
Na Kangurze przebiliśmy sufit i robimy formacje typu sling pod wystrzał na około 120 pestek.
Ale to tylko moje zdanie...

Awatar użytkownika
dobryfxplayer
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: dobryfxplayer »

Mat2314 pisze:Na forum to już widzę wszystkie możliwe opcja padają.
Panowie, jeśli nie tracicie depo, to weźcie na wstrzymanie. Bo zabawa się dopiero dzisiaj zacznie.
Próba przesądzania w chwili obecnej o czymkolwiek jest karkołomna. Ok, 50% szansy trafienia kierunku, ale bez jaj.

Póki co to dolca wyprzedają na potęgę i mówienie o końcu korekty zaczyna przypominać zawracanie Wisły kijem.

Edit:
A co ciekawe, z tego co widzę, coraz więcej banków nagania na spadki na edku, mimo ostatnich danych. Przypadek? :wink:

Aż znalazlem prognozę jednego banku: edek 1,02 i ujek 128 w nadchodzącym czasie, brzmi to dość niecodziennie.

widac ze krotko jestes na foreskie.
te dane co niedawno byly o PKB pokazuja ewidentnie ze FED nie ma co podwyzszac stop procentowych bo gospodarka sie bardzo wolno rozwija... 0.2% lol prawie recesja!!!

jest bardzo prawdopodbne ze odroczy podwyszke stop wiec rynek reaguje normalnie/prawidlowo i dolar leci na pysk.
do tej 20:00 moze juz byc koniec spadkow i wtedy klops. ale wsyscy oczywiscie czekaja na ta 20:00 :564:

przepraszam troche mnei ponioslo...
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2015, 15:58 przez dobryfxplayer, łącznie zmieniany 1 raz.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore

Awatar użytkownika
szczudlo6
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: szczudlo6 »

Damian77 pisze:
szczudlo6 pisze:lepiej popatrzyc na kangura dotarl do oporow i po tak dlugich wzrostach jest szansa na jakies odreagowanie... warto sprobowac z waskim sl... a zasieg to 0.7880-0.7940....

opory na kangurze?

na obecnym poziomie (0.8030-0.8050) przebiega linia po dolkach ze stycznia... tutaj widze opor....
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...

Phantamare
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Phantamare »

dobryfxplayer pisze:
Mat2314 pisze:Na forum to już widzę wszystkie możliwe opcja padają.
Panowie, jeśli nie tracicie depo, to weźcie na wstrzymanie. Bo zabawa się dopiero dzisiaj zacznie.
Próba przesądzania w chwili obecnej o czymkolwiek jest karkołomna. Ok, 50% szansy trafienia kierunku, ale bez jaj.

Póki co to dolca wyprzedają na potęgę i mówienie o końcu korekty zaczyna przypominać zawracanie Wisły kijem.

Edit:
A co ciekawe, z tego co widzę, coraz więcej banków nagania na spadki na edku, mimo ostatnich danych. Przypadek? :wink:

Aż znalazlem prognozę jednego banku: edek 1,02 i ujek 128 w nadchodzącym czasie, brzmi to dość niecodziennie.

widac ze krotko jestes na foreskie.
te dane co niedawno byly o PKB pokazuja ewidentnie ze FED nie ma co podwyzszac stop procentowych bo gospodarka sie bardzo wolno rozwija... 0.2% lol prawie recesja!!!

jest bardzo prawdopodbne ze odroczy podwyszke stop wiec rynek reaguje normalnie/prawidlowo i dolar leci na pysk.
do tej 20:00 moze juz byc koniec spadkow i wtedy klops. ale wsyscy oczywiscie czekaja na ta 20:00 :564:
Nieruchomości jeszcze ze stanów mogą bujnąć za 5 min

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

c.ajto pisze:@Highend - coraz bardziej zaczynasz przypominać anala, niż tradera.
Kusus wrzucił twoją "rozpiskę" G/J, to najlepiej obrazuje stan w jakim się obecnie znajdujesz.
którą rozpiskę G/J ? wczorajszą? Napisałem dzisiaj, że jest zła - poszukaj sobie na forum :)
Kusus się łapie każdej pierdółki zeby mi tylko dokopać - dlatego ma bana u mnie permamentnego.
Co - nie mogę złej analizy wrzucić? Nie zawsze mam rację przecież - jak każdy.

Zobaczycie - Kusus jest miły jak zarabia, ale jak traci to sobie znajduje kozła ofiarnego i się nad nim pastwi.
Śmietnik w moim jurnalu to tylko i wyłącznie jego zasługa.

Mowisz Cajto, że anal jestem? :) Ale ja traduję, więc chyba nie ? :)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

highend pisze:
c.ajto pisze:@Highend - coraz bardziej zaczynasz przypominać anala, niż tradera.
Kusus wrzucił twoją "rozpiskę" G/J, to najlepiej obrazuje stan w jakim się obecnie znajdujesz.
którą rozpiskę G/J ? wczorajszą? Napisałem dzisiaj, że jest zła - poszukaj sobie na forum :)
Kusus się łapie każdej pierdółki zeby mi tylko dokopać - dlatego ma bana u mnie permamentnego.
Co - nie mogę złej analizy wrzucić? Nie zawsze mam rację przecież - jak każdy.

Zobaczycie - Kusus jest miły jak zarabia, ale jak traci to sobie znajduje kozła ofiarnego i się nad nim pastwi.
Śmietnik w moim jurnalu to tylko i wyłącznie jego zasługa.

Mowisz Cajto, że anal jestem? :) Ale ja traduję, więc chyba nie ? :)
No i jak można nie skomentować takiego czegoś?
Jak mam być miły i uprzejmy?
Odwracasz kota ogonem:

Panie Highend - wrzuciłem wczoraj 8 Twoich postów z czego kilka mówiło o wzrostach a kilka o spadkach na dolarze...
Przeglądałem Twoje posty i tylko do 15 kwietnia a więc 2 tygodnie wstecz powiedziałeś około 5 razy że dolar wzrośnie i nawet wklejałeś to swoje fibo. Jakbym się cofnął wstecz do 1 kwietnia to pewnie znalazłbym ze 30 takich postów.

A potem pierd... lisz przed całym forum, że trąbisz od miesiąca o spadkach na dolarze.

Śmietnik to Ty masz w głowie - serio. I lepiej szybko się ogarnij.

Co do mojego zarabiania to sprecyzuję, żebys nie musiał więcej myśleć:
jak zarabiam to jestem niemiły wobec ciebie
jak tracę kasę to jestem nie miły wobec ciebie jeszcze bardziej...

Poza tym miesiąc w miesiąc, codziennie wrzucam screeny z pozycjami.
Ty za to w całym swoim Journalu który ma już milion stron i we wszystkich wątkach DT i biorac pod uwagę miliard Twoich głupich postów które stukasz codziennie bez przerwy jakbyś nic innego w życiu nie robił od pisania na forum - wrzuciłeś może z 5 razy.

Więc zastanów się nad sobą bo ani nie jesteś już śmieszny ani nie chce się już nikomu z Tobą polemizować bo jesteś męczący.
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2015, 16:06 przez Kusus, łącznie zmieniany 2 razy.

Damian77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damian77 »

Kusus pisze:
Damian77 pisze:

opory na kangurze?
Na Kangurze przebiliśmy sufit i robimy formacje typu sling pod wystrzał na około 120 pestek.
Ale to tylko moje zdanie...
nie znam, ale i 3 figurki też możliwe

Awatar użytkownika
Mat2314
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mat2314 »

dobryfxplayer pisze: widac ze krotko jestes na foreskie.

Nie rozumiem, praktycznie piszemy o tym samym.
Zresztą, od dawna powtarzam, że w czerwcu podwyżki nie będzie, najwcześniej to wrzesień.

dobryfxplayer pisze: przepraszam troche mnei ponioslo...
Tzn.?

Awatar użytkownika
digitalninja
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: digitalninja »

Phantamare pisze:Nieruchomości jeszcze ze stanów mogą bujnąć za 5 min
bujnęły... ale dlaczego do góry???

(obecny: 1,1%, prognoza: 1,0%)

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Ja tam ostatnimi czasy wolę grać eLkami na edku (trend wzrostowy) niż zabawiać z rzeźnikiem tak apropo ;D
:D więc jaki ze mnie anal - normalny trader.

"jupikaej madafaka" ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Zablokowany