highend pisze:c.ajto pisze:@Highend - coraz bardziej zaczynasz przypominać anala, niż tradera.
Kusus wrzucił twoją "rozpiskę" G/J, to najlepiej obrazuje stan w jakim się obecnie znajdujesz.
którą rozpiskę G/J ? wczorajszą? Napisałem dzisiaj, że jest zła - poszukaj sobie na forum

Kusus się łapie każdej pierdółki zeby mi tylko dokopać - dlatego ma bana u mnie permamentnego.
Co - nie mogę złej analizy wrzucić? Nie zawsze mam rację przecież - jak każdy.
Zobaczycie - Kusus jest miły jak zarabia, ale jak traci to sobie znajduje kozła ofiarnego i się nad nim pastwi.
Śmietnik w moim jurnalu to tylko i wyłącznie jego zasługa.
Mowisz Cajto, że anal jestem?

Ale ja traduję, więc chyba nie ?

No i jak można nie skomentować takiego czegoś?
Jak mam być miły i uprzejmy?
Odwracasz kota ogonem:
Panie Highend - wrzuciłem wczoraj 8 Twoich postów z czego kilka mówiło o wzrostach a kilka o spadkach na dolarze...
Przeglądałem Twoje posty i tylko do 15 kwietnia a więc 2 tygodnie wstecz powiedziałeś około 5 razy że dolar wzrośnie i nawet wklejałeś to swoje fibo. Jakbym się cofnął wstecz do 1 kwietnia to pewnie znalazłbym ze 30 takich postów.
A potem pierd... lisz przed całym forum, że trąbisz od miesiąca o spadkach na dolarze.
Śmietnik to Ty masz w głowie - serio. I lepiej szybko się ogarnij.
Co do mojego zarabiania to sprecyzuję, żebys nie musiał więcej myśleć:
jak zarabiam to jestem niemiły wobec ciebie
jak tracę kasę to jestem nie miły wobec ciebie jeszcze bardziej...
Poza tym miesiąc w miesiąc, codziennie wrzucam screeny z pozycjami.
Ty za to w całym swoim Journalu który ma już milion stron i we wszystkich wątkach DT i biorac pod uwagę miliard Twoich głupich postów które stukasz codziennie bez przerwy jakbyś nic innego w życiu nie robił od pisania na forum - wrzuciłeś może z 5 razy.
Więc zastanów się nad sobą bo ani nie jesteś już śmieszny ani nie chce się już nikomu z Tobą polemizować bo jesteś męczący.