To nie takkarnak pisze: I nici z precyzji.
Na to nie ma mądrych.

Nieważne - edek jest w trendzie ogólnym aktualnym wzrostowym i tyle:)
To nie takkarnak pisze: I nici z precyzji.
Na to nie ma mądrych.
haha trend ogólnie wzrostowy hahahighend pisze:
Nie lepiej samemu to zrobićhighend pisze:MERLIN pisze:widzę że co niektórzy lubią masochizm S na edkuzawszę mogę się pomylić,nie traktować jako rekomendację
![]()
![]()
mógłbyś mi coś takiego odmierzyć na... Natural Gas?tylko, że na Monthly - ja tam widzę końcówkę tworzenia sie ORGRa.... o ile masz ten walor
Z góry dzięki
to pewnie dlatego ze niektorzy sobie to tlumaczyli falami, techniką a Ty uznales ze technika to bujda i wysmiales cale towarzystowo bo spadnie i juz... a zyczenia to w grudniu niestety....oiro pisze:aż takiego rajdu edka się nie spodziewałem...zastanawiam się czy przebije 1.12 na jakiś czas czy już był szczyt....? Liczyłem na 1.08 -1.06 w tym tygodniu a edek kolejną fale wzrostową wywinął.....może teraz wreszcie to trochę tąpnie:)
ha ha... czy moge sie posmiac z Toba? Ha ha ha...libres pisze:haha trend ogólnie wzrostowy hahahighend pisze:
czego to ludzie nie wymyślą aby udawać mądrzejszych niż są w rzeczywistościa za tydzień jak po 20 edek będzie spadał to będzie pisał, ze trend jest od iluś tam lat spadkowy a odbicia to tylko korekty haha