chłopie, klawiatura ci się zepsuła z wrażeniabelzebub pisze:hock:![]()
![]()
![]()
![]()
1000zł wypap to na Ciebie będzie aż aż![]()
![]()
![]()
![]()
DayTrading: Środa 12.08.2015
Re: DayTrading: Środa 12.08.2015
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
och really... już nie spada?
to może L ?[/quote]
Dziekuje, poczekam.
Dziekuje, poczekam.
tak właśnie dolar index wypadł z klina 
pokazywałem przed faktem? Pokazywałem
zwykły klin, figura jaką stosujecie...
żadne magiczne fibo
pokazywałem przed faktem? Pokazywałem
żadne magiczne fibo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
highend pisze:tak właśnie dolar index wypadł z klina
pokazywałem przed faktem? Pokazywałemzwykły klin, figura jaką stosujecie...
żadne magiczne fibo
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział Prognozy, komentarze, analizy
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
pokaż satement taki jak wczoraj w tym fajnym filmiku a bedziesz mogł powiedzieć że jestes dobryhighend pisze:tak właśnie dolar index wypadł z klina
pokazywałem przed faktem? Pokazywałemzwykły klin, figura jaką stosujecie...
żadne magiczne fibo
wróżyć a zarobić to dwie rózne rzeczy bez urazy
a edek jeszcze nie zmeczył 1.12 co za maruder
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
Statement pokażę - jeśli uznam to za stosowne. I mogę powiedzieć, że kiedyś to nastąpi. Na razie nie.
Kolego Belzebub - masz oczywiście rację z regulaminem, wystąpiłem o pochwałę dla Ciebie
-- Dodano: 12 sie 2015, 15:22 --

poza tym to Ty drogi LukPiasku ciągle mówiłeś o edku w górę i było to życzeniowe, ale Ci się udało

Kolego Belzebub - masz oczywiście rację z regulaminem, wystąpiłem o pochwałę dla Ciebie
-- Dodano: 12 sie 2015, 15:22 --
nie jestem dobry! jestem początkujący. Powtarzam to po raz kolejnylukpiasek pisze:a bedziesz mogł powiedzieć że jestes dobry![]()
wróżyć a zarobić to dwie rózne rzeczy bez urazy
poza tym to Ty drogi LukPiasku ciągle mówiłeś o edku w górę i było to życzeniowe, ale Ci się udało
no wiesz szczescie poczatkujacego 
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
edek R4 DSWS 1.12 niecałe.. czyli to co teraz mamy. Chyba mu starczy na dziś 
szklana kula mówi że mozliwy close dnia na 1.13
jak to mówią sl na + i zajadamy popcorn lukając na wykres
a tak poważnie nie czujesz highend że na edziu struna napięta do granic i może być bum albo raczej sprawdzanie stopów ?
wszystko rośnie dzis a/u e/u g/u e/g a u/j spada więc to nie przypadek tylko cos sie szykuje
a tak poważnie nie czujesz highend że na edziu struna napięta do granic i może być bum albo raczej sprawdzanie stopów ?
wszystko rośnie dzis a/u e/u g/u e/g a u/j spada więc to nie przypadek tylko cos sie szykuje
bo jak się dolar zes***a to wszystko rośnie.lukpiasek pisze:wszystko rośnie dzis a/u e/u g/u e/g a u/j spada więc to nie przypadek tylko cos sie szykuje
surowce rosną też bo
a) dolar się zes**ał
b) giełdy spadają
na edziu widzę r4 DSWS jako opór w miejscu gdzie właśnie jesteśmy. Możliwy więc pullback....
Jak ktoś lubi eSki to może spróbować.... ja nie
-- Dodano: 12 sie 2015, 15:59 --
precyzja zegarmistrza... Dadasa
R4 DSWS EDEK.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.