nie skorekci do 103, zaraz pognam pod niebiosa na USD/JPY, weszłem w faze "trzymam gacie" na korektach i wydze ciagle nowe maksimum, aż do wieczora
to jest idealny moment na wejście na dużym lewarze na USD/JPY, aby nie siedzieć za darmo i nie marnować czasu na konsolidacji na DAXIE
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
@ Swiezak
Z CCI mozesz grac i nie patrzec na wykres. CCI to jedyny wskaznik, ktory znajduje sie pod wykresem i pokazuje aktualna sytuacje na rynku. Dywergencja i odczyt miedzy 100a150 pokazuje sygnal do zajecia pozycji. Prawidlowe parametry to 13, 26 i 52. Zmieniony na 14 bo 13 jest pechowa w wielu kulturach do tego stopnia, ze w niektorych krajach nie ma 13-go pietra.
Niestety w 95% tlumaczenie jak stosowac ten wskaznik jest bledne. Nie pamietam kiedy pierwszy raz zastosowalem ten wskaznik ale bylo to gdzies na poczatku lat 90-tych i jak do tej pory nie spotkalem nic lepszego. Oczywiscie najlepsze wskazniki sa na wykresie a nie pod wykresem. Chyba masz zle ustawiony wymiatacz(m1). Odchylenie 2.0 i 2.5 moze byc lepsze. Powodzenia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.