to się ciesz, bo mi to się depo zawężaŚwieżak44 pisze: Dlatego ja wyszedłem.. Zawęża się konsola..
DayTrading: Środa 05.10.2016
Re: DayTrading: Środa 05.10.2016
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
Tomasz196407
- Fanatyk

PipsKong pisze:to się ciesz, bo mi to się depo zawężaŚwieżak44 pisze: Dlatego ja wyszedłem.. Zawęża się konsola..![]()
ile lotów
bo nie szukasz srodowiska do swojego handlu, tylko ciągle DAX-sraxPipsKong pisze:to się ciesz, bo mi to się depo zawężaŚwieżak44 pisze: Dlatego ja wyszedłem.. Zawęża się konsola..![]()
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
ja to drobnicę mam ;] ale już tyle nakupiłem że mi marginu nie starczaTomasz196407 pisze:PipsKong pisze:to się ciesz, bo mi to się depo zawężaŚwieżak44 pisze: Dlatego ja wyszedłem.. Zawęża się konsola..![]()
![]()
ile lotów
ej nie mam Daxa
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
-
Tomasz196407
- Fanatyk

patrząc wczorajszy i wcześniejszy spx, i przyrównując do dax
równość fal w korekcie płaskiej a=c niższego rzędu daje podstawy do zakonczenia ruchu na 2167,
tylko że f c jest trójkątem który może być rozszerzony na dalsze korekty
ruch do dołu jest piątka od 2167 , można dodatkowo kanał wyznaczyć
dlatego tylko waluty moim zdaniem
równość fal w korekcie płaskiej a=c niższego rzędu daje podstawy do zakonczenia ruchu na 2167,
tylko że f c jest trójkątem który może być rozszerzony na dalsze korekty
ruch do dołu jest piątka od 2167 , można dodatkowo kanał wyznaczyć
dlatego tylko waluty moim zdaniem
dla mnie nie ma nic złego w tym, że chce sie duzo zarabiać, a bajki typu wpłać kupe kasy a potem uzywaj 1% rachunku...
margin po to, zeby go uzywać
wyczysci, to bedzie salceson i wątrobianka
na drugi raz wpłać 5USD
wyjasnie:
jeśli z xkwotą zyskasz dziennie np.200%, co powinno byc normą od 100-300% to wypłacasz i znowu ryzykujesz tylko te pierwotna kwote X, jesli podejmiesz np 4 decyzje z rzedu dobre, to zyskasz taka przewage matematyczną, ze chocbys sie pomylił kilka razy i tak będziesz na plus...
Broker ładuje demo na 100000 waluty bazowej i utrwala nieprawidłowe we łbach wzorce
jeśli załadujesz 5USD i nagle wyczyszczasz sie 4ry razy z rzedu, znaczy, ze nawet fart nic tu nie pomoże, ale tracisz 20USD i wiesz wszystko w 3-4 dni, wiesz, ze nic nie umiesz
Prosty test na prawdę Farciarza
wyczysci, to bedzie salceson i wątrobianka
na drugi raz wpłać 5USD
wyjasnie:
jeśli z xkwotą zyskasz dziennie np.200%, co powinno byc normą od 100-300% to wypłacasz i znowu ryzykujesz tylko te pierwotna kwote X, jesli podejmiesz np 4 decyzje z rzedu dobre, to zyskasz taka przewage matematyczną, ze chocbys sie pomylił kilka razy i tak będziesz na plus...
Broker ładuje demo na 100000 waluty bazowej i utrwala nieprawidłowe we łbach wzorce
jeśli załadujesz 5USD i nagle wyczyszczasz sie 4ry razy z rzedu, znaczy, ze nawet fart nic tu nie pomoże, ale tracisz 20USD i wiesz wszystko w 3-4 dni, wiesz, ze nic nie umiesz
Prosty test na prawdę Farciarza
Ostatnio zmieniony 05 paź 2016, 13:45 przez Farciarz, łącznie zmieniany 4 razy.
Chciałem podziękować tym osobom za ich wkład w mój trading, kolejność ma znaczenie, proszę to oni: ZEUSSFX, RYCHU, GREEN7, MIGHTY BAZ
EKIPA NIE DO POKONANIA.
EKIPA NIE DO POKONANIA.
- robinhood200
- Gaduła

Farciarz pisze:nie skorekci do 103, zaraz pognam pod niebiosa na USD/JPY, weszłem w faze "trzymam gacie" na korektach i wydze ciagle nowe maksimum, aż do wieczorarobinhood200 pisze:Short wyszedłem, ten poziom jest zniszczonyrobinhood200 pisze:Jen = TP, teraz short, ale raczej mały, bo sentyment jest long.
http://i.imgur.com/HZ3bOEX.jpg
Long limit od około 103
-- Dodano: śr 05-10-2016, 10:43 --
Funt nie zrobił nowego szczytu, za to nowy dołek.
http://i.imgur.com/WOpLSug.jpg
to jest idealny moment na wejście na dużym lewarze na USD/JPY, aby nie siedzieć za darmo i nie marnować czasu na konsolidacji na DAXIE
Po prostu czekamy na amerykę jak się otworzy
-- Dodano: śr 05-10-2016, 12:41 --
CAD buy limit ok. 1.32
http://i.imgur.com/aDYUl0c.jpg
-- Dodano: śr 05-10-2016, 12:59 --
Ładna obrona tego poziomu z dołu
http://i.imgur.com/IQpJXTT.jpg
Co ameryka narobi teraz?
-- Dodano: śr 05-10-2016, 13:01 --
Co wy z tymi konsolami? Przecież to sposób zarabiania jak każdy inny.
-- Dodano: śr 05-10-2016, 13:21 --
ADP gorsze i dolar osłabł
http://i.imgur.com/Egm9vKJ.jpg
-- Dodano: śr 05-10-2016, 13:21 --
Cad oraz jen mi wskoczyły na longi
Prostota jest szczytem wyrafinowania.
Leonardo da Vinci
Leonardo da Vinci
Jak grałem wczoraj 1 lotem Dax-a , same straty. Jak dziś gram 0,5- same zyski. Jaki z tego wniosek?? 0,5L jest lepsze niż 1L. Teraz bedę grał zawsze 0,5L. Nigdy się nie skuszę na 1L czy 2L, bo się źle wtedy gra.. 
Ostatnio zmieniony 05 paź 2016, 14:23 przez Świeżak44, łącznie zmieniany 1 raz.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- robinhood200
- Gaduła

Prostota jest szczytem wyrafinowania.
Leonardo da Vinci
Leonardo da Vinci
David bardzo ładnie trzeba przyznać przewidział zagrywkę rano. Ruch do góry i potem ten dołek- nawet poziomy sie zgadzają. Mistrzostwo. Ale dalej to już ja miałem racje od tego dołka- pompa i w górę.
Zobaczycie. Sp500 chce zobaczyc co tam na górze słychać 
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.