DayTrading: Piątek 23.10.2015
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 23.10.2015
[quote="Kusus"
Ale to wszystko jest i tak niczym w porównaniu z Beatą Szydło.
Ta kobieta nie tylko pokonuje ...."
Trochę więcej żyje od Ciebie, i jeszcze lepsi włodarze byli, przez te parędziesiąt lat!!
nie ma co politykować, dobry jestes w fx rób to,
indeks dolara wybija sie z oporu LO, ale nadal jest w kanale,
przy 98 obserwacja czy nie odwróca
Ale to wszystko jest i tak niczym w porównaniu z Beatą Szydło.
Ta kobieta nie tylko pokonuje ...."
Trochę więcej żyje od Ciebie, i jeszcze lepsi włodarze byli, przez te parędziesiąt lat!!
nie ma co politykować, dobry jestes w fx rób to,
indeks dolara wybija sie z oporu LO, ale nadal jest w kanale,
przy 98 obserwacja czy nie odwróca
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 23 paź 2015, 21:55 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie głosujcie na _mniejsze zło_ !!! Głosujcie na tych, których poglądy są takie jak Wasze! 
ja głosuję na Korwina. Dlaczego? Bo facet gada z sensem, nie zmienia poglądów od 30 lat gada to samo, wie co chce zrobić...
nie chce nam nic dawać, ale też nie chce zabierać.... no i jest przeciw islamizacji. poza tym wali z grubej rury i mowi to co myśli. Szkoda tylko, że media kreują Korwina na szaleńca, a poza tym boją się go - dlatego serwują Zandberga czy inną babkę z jakiejś komuchowatej partii "Razem".... a Kukiz? No cóż... jakby się podłączył do Korwina to czemu nie. Ale sam ze sobą jest bez szans.

ja głosuję na Korwina. Dlaczego? Bo facet gada z sensem, nie zmienia poglądów od 30 lat gada to samo, wie co chce zrobić...
nie chce nam nic dawać, ale też nie chce zabierać.... no i jest przeciw islamizacji. poza tym wali z grubej rury i mowi to co myśli. Szkoda tylko, że media kreują Korwina na szaleńca, a poza tym boją się go - dlatego serwują Zandberga czy inną babkę z jakiejś komuchowatej partii "Razem".... a Kukiz? No cóż... jakby się podłączył do Korwina to czemu nie. Ale sam ze sobą jest bez szans.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
no i cos na koniec dnia weszlo... duza pozycja, duzo dutkow... 20 minut starczylo
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
same herehighend pisze:Nie głosujcie na _mniejsze zło_ !!! Głosujcie na tych, których poglądy są takie jak Wasze!

to jest nas juz dwoch takich...highend pisze:Nie głosujcie na _mniejsze zło_ !!! Głosujcie na tych, których poglądy są takie jak Wasze!
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Korwina wykreowali na obłąkanego a Kaczora na despotę, faszystę. Jak się nie ma argumentów to się używa inwektyw. Stara bolszewicka sztuczka.
no kurde, a ja na usd/try S i GBP/NOK Sszczudlo6 pisze:no i cos na koniec dnia weszlo... duza pozycja, duzo dutkow... 20 minut starczylo
obie zarobiły w ostatnich 15 minutach

W ogóle GBP/NOK wziąłem pod lupę. Jak się sprawdzi to co myślę - to masakra będzie i rzeźnia i dużo kasy

Tymczasem optymistycznie nastraja mnie to co widzę apropo głosowania i na kogo

highend pisze:no kurde, a ja na usd/try S i GBP/NOK Sszczudlo6 pisze:no i cos na koniec dnia weszlo... duza pozycja, duzo dutkow... 20 minut starczylo
obie zarobiły w ostatnich 15 minutachniesamowite....
W ogóle GBP/NOK wziąłem pod lupę. Jak się sprawdzi to co myślę - to masakra będzie i rzeźnia i dużo kasy
Tymczasem optymistycznie nastraja mnie to co widzę apropo głosowania i na kogo
realizacja zysku na edku na koniec tygodnia, wycofanie podazy, powtarzane co tydzien, schematyczne, nic tylko sie schylic po kase...
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
i pan edek w czarnej d.... po drugiej stronie mocy - 3 piętra na h4 w dwa dni
-- Dodano: 24 paź 2015, 00:31 --
i do kompletu wizja SP 500 - czas na korektę
-- Dodano: 24 paź 2015, 01:06 --
a wyższy TF w prognozach
http://forex-nawigator.biz/forum/eur-us ... ml#p789720
-- Dodano: 24 paź 2015, 00:31 --
i do kompletu wizja SP 500 - czas na korektę
-- Dodano: 24 paź 2015, 01:06 --
a wyższy TF w prognozach
http://forex-nawigator.biz/forum/eur-us ... ml#p789720