DayTrading: Piątek 23.10.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Zablokowany

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 24 paź 2015, 00:00

Wzrost
6
43%
Bez zmian
4
29%
Spadek
4
29%

Liczba głosów: 14

Mariusz k
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 23.10.2015

Post autor: Mariusz k »

woj55 pisze:
highend pisze:Nie głosujcie na _mniejsze zło_ !!! Głosujcie na tych, których poglądy są takie jak Wasze! :)

ja głosuję na Korwina. Dlaczego? Bo facet gada z sensem, nie zmienia poglądów od 30 lat gada to samo, wie co chce zrobić...
nie chce nam nic dawać, ale też nie chce zabierać.... no i jest przeciw islamizacji. poza tym wali z grubej rury i mowi to co myśli. Szkoda tylko, że media kreują Korwina na szaleńca, a poza tym boją się go - dlatego serwują Zandberga czy inną babkę z jakiejś komuchowatej partii "Razem".... a Kukiz? No cóż... jakby się podłączył do Korwina to czemu nie. Ale sam ze sobą jest bez szans.
to jest nas juz dwoch takich...
To jest nas trzech. Może jakaś kampania na forum, chociaż to już chyba cisza wyborcza. Czytając program parti KORWIN, w 90% się z nim zgadzam. A puenta w ostatniej debacie zniszczyła wszystkich :lol: A odnośnie indeksów, to byłem w obozie niedźwiedzi i przegapiłem ten ruch :( Nie pierwszy raz, gdy wbiję sobie do głowy moje wizje, jak co ma się zachowywać, to strasznie trudno mi zmienić kierunek :x

Swoją drogą, ciekawe jak by się zachował WIG gdyby KORWIN doszedł do władzy, wracamy do maksimów :roll:

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post autor: niemiaszek »

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Awatar użytkownika
DavidFx
Maniak
Maniak

Post autor: DavidFx »

http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/byly ... ych/3jrrm8

31-latek był pracownikiem banku. Pieniądze kradzione z kont klientów inwestował w rynek handlu walut. Kursy obstawiał bardzo ryzykownie. W związku z tym stracił wszystkie wyprowadzone fundusze z rachunków klientów.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: highend »

DavidFx pisze:http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/byly ... ych/3jrrm8

31-latek był pracownikiem banku. Pieniądze kradzione z kont klientów inwestował w rynek handlu walut. Kursy obstawiał bardzo ryzykownie. W związku z tym stracił wszystkie wyprowadzone fundusze z rachunków klientów.
Oby to nie był Danbo ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: Tomasz196407 »

usdpln h1
III? :wink:
Ostatnio zmieniony 24 paź 2015, 12:58 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.

karnak
Maniak
Maniak

Post autor: karnak »

ED tygodniowy:

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Post autor: atlanticos »

edek tygodniowy... obecny tydzień przesądził sprawę IMO... dopóki byliśmy wewnątrz flagi jeszcze widziałem szanse na 1 fale wzrostów... obecnie mój punkt widzenia wygląda jak poniżej... wybita mała i duża flaga - jak dla mnie mamy powrót do trendu głównego i dyskontowanie grudniowego zwiększenia QE przez ECB. Widać to nie tylko na edku ale i na innych parach z euro.

https://www.tradingview.com/x/B7nvdCwj/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
magura2004
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: magura2004 »

atlanticos pisze:edek tygodniowy... obecny tydzień przesądził sprawę IMO... dopóki byliśmy wewnątrz flagi jeszcze widziałem szanse na 1 fale wzrostów... obecnie mój punkt widzenia wygląda jak poniżej... wybita mała i duża flaga - jak dla mnie mamy powrót do trendu głównego i dyskontowanie grudniowego zwiększenia QE przez ECB. Widać to nie tylko na edku ale i na innych parach z euro.

https://www.tradingview.com/x/B7nvdCwj/
Myśłę ,że w 2016 będzie duża konsola 1.08 1.15 z wyskokami. Długoterminowe projekcje banków centralnych mogą być już w cenie i będziemy się bujać. Życie pokaże.

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Post autor: cugan »

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

karnak
Maniak
Maniak

Post autor: karnak »

Ameryka po korekcie idzie w kierunku nowych szczytów - hossa trwa, jak w 1998:

-- Dodano: 24 paź 2015, 14:48 --

..

Zablokowany