jasiu86 pisze:Tomasz196407 pisze:
Mozna to rozwinąc bardziej te stwierdzenie - dobre do L![]()
dzieki

Kilka razy rysowałem ten kanał na GJ
obecnie mam sprawe rozwiazaną i wydaje sie dla mnie jasna
dlatego grzecznosciowo pytam
jasiu86 pisze:Tomasz196407 pisze:
Mozna to rozwinąc bardziej te stwierdzenie - dobre do L![]()
dzieki
przemo swiętapr7emo pisze:w nowym tygodniu podejrzewam dodatnią polaryzację eDek uJek
wiadomo hehe ale były czasy że wolatylność jeszcze od 27-30 była, grali na mało płynnym rynku, kiedyś MC na eurpln zaliczyłem w tym okresieTomasz196407 pisze:https://businessinsider.com.pl/gielda/w ... se/9t22p9l
-- Dodano: 22 gru 2018, 18:37 --
przemo swiętapr7emo pisze:w nowym tygodniu podejrzewam dodatnią polaryzację eDek uJek
w nowym tygodniu
NO w koncu swieca tygodniowa,miesieczna i rocznapr7emo pisze:wiadomo hehe ale były czasy że wolatylność jeszcze od 27-30 była, grali na mało płynnym rynku, kiedyś MC na eurpln zaliczyłem w tym okresieTomasz196407 pisze:https://businessinsider.com.pl/gielda/w ... se/9t22p9l
-- Dodano: 22 gru 2018, 18:37 --
w nowym tygodniu
niech grubasy włączą te swoje roboty na święta
PRZEMO nie mów mi o eu,pr7emo pisze:jeśli w nowym okresie rozpoczną dodatnią polaryzacją na fali h4 (kilka świec) to trzeba będzie oczekiwać wyższych poziomów do eSkowania, tzn eDek powyżej 1,1520 nawet 1,16 , a uJ od wzrostu wolatylności na giełdach (korelacja) na spadku i odbicia tym samym tempem 113,30 może być trochę za nisko
intuicja z doświadczenia podpowiada mi jeden z tych scenariuszy o polaryzacji dodatniej majorsów
a jeszcze zawiesili działania rządu w US, poszło o mur na granicyTomasz196407 pisze:PRZEMO nie mów mi o eu,pr7emo pisze:jeśli w nowym okresie rozpoczną dodatnią polaryzacją na fali h4 (kilka świec) to trzeba będzie oczekiwać wyższych poziomów do eSkowania, tzn eDek powyżej 1,1520 nawet 1,16 , a uJ od wzrostu wolatylności na giełdach (korelacja) na spadku i odbicia tym samym tempem 113,30 może być trochę za nisko
intuicja z doświadczenia podpowiada mi jeden z tych scenariuszy o polaryzacji dodatniej majorsów