eduardo porusza się w kanale, na którym można zarobić odbijając się od band.
Oczywiście mam na myśli skalpowanie...
DayTrading: Piątek 21.06.2013
Re: DayTrading: Piątek 21.06.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- atlanticos
- Maniak
podziwiam ludzi kupujących na oporach... wcale nie taki rzadki przypadekpedro pisze:a taki scenariusz? EJ M30 ...
specjalisci co na to?

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
być może będzie ralizacja zysków ze wczoraj i podejdziemy do 50 fibo po wejściu Hamburgierowego kapitału...
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- atlanticos
- Maniak
na ujku projekcja z wczoraj aktualna jak ta lala - idzie zgodnie z planem, na audnzd również
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p595542
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p595542
Zdarzyło mi się to aż nadto razyatlanticos pisze:podziwiam ludzi kupujących na oporach... wcale nie taki rzadki przypadekpedro pisze:a taki scenariusz? EJ M30 ...
specjalisci co na to?cojones ze stali
![]()
![]()

2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Zwróć uwagę na koło które oznaczyłem. Jak na razie nie przebiło ani oporów ani wsparć. Cały czas utrzymuje się w trendzie, czekamy najprawdopodobniej odbiję się od wsparcia i znów poleci na północ ale zależy od tego jak otworzy się USA.roba pisze:Na Eju chyba potrójny sufit i lecimy trochę w dół - ktoś potrafi ocenić do jakiego momentu może z formacji RGR?
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
- atlanticos
- Maniak
jak każdemu. Ja osobiście jak zauważę że coś przegapiłem (jakąś linię) to od razu hedge idzie i nie czekam aż zawróci modląc się tylko spokojnie analizuję ponownie wykres w takiej sytuacji z zabezpieczoną pozycjąfromagboy pisze:
Zdarzyło mi się to aż nadto razy, raczej pukałem się w głowę po chwili wtedy, niż myślałem o kokonatsach, włącza się wtedy przeciwne myślenie, zamiast zarabiać na prawidłowym kierunku ty czekasz aż odbije i tracisz, czas i pieniądze
...i jeszcze ejek h4 z mojej perspektywy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Też tak miałem
Patrze leci w górę i to solidnie więc CIACH i L!!!! a zaraz potam patrzę a tu OPOREK i jazda w dół
Myślę sobie eeeeetam zataz poprawi w górę i co , i wielki HHH....
Nie dość że nie poprawia to jeszcze pogłeębia Fuc.....
Takie były początki , ale to chyba każdy miał

Patrze leci w górę i to solidnie więc CIACH i L!!!! a zaraz potam patrzę a tu OPOREK i jazda w dół
Myślę sobie eeeeetam zataz poprawi w górę i co , i wielki HHH....
Nie dość że nie poprawia to jeszcze pogłeębia Fuc.....
Takie były początki , ale to chyba każdy miał

Atlanticos jak widzisz EURAUD,czy ta ostatnia fala wzrostowa na H4 to była 1 teraz jest 2 i następnie mocno na północ 3?
zgadzam się z Twoją analiząatlanticos pisze:jak każdemu. Ja osobiście jak zauważę że coś przegapiłem (jakąś linię) to od razu hedge idzie i nie czekam aż zawróci modląc się tylko spokojnie analizuję ponownie wykres w takiej sytuacji z zabezpieczoną pozycjąfromagboy pisze:
Zdarzyło mi się to aż nadto razy, raczej pukałem się w głowę po chwili wtedy, niż myślałem o kokonatsach, włącza się wtedy przeciwne myślenie, zamiast zarabiać na prawidłowym kierunku ty czekasz aż odbije i tracisz, czas i pieniądze
...i jeszcze ejek h4 z mojej perspektywy

Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji