DayTrading: Piątek 21.06.2013
Re: DayTrading: Piątek 21.06.2013
Cześć 
 To mój pierwszy post w forum... Jestem... nowy i mam pytanie odnośnie jpy, zauważyłem że na daytrading często rozmawiacie o parach z JPY. Ja tego nie czuję... dla mnie to najmniej przewidywalna opcja... o co chodzi, może ktoś prosto wyjaśnić, please 

O to co i w innych parach.. Trend i dane ekonomiczneMarkus303 pisze:CześćTo mój pierwszy post w forum... Jestem... nowy i mam pytanie odnośnie jpy, zauważyłem że na daytrading często rozmawiacie o parach z JPY. Ja tego nie czuję... dla mnie to najmniej przewidywalna opcja... o co chodzi, może ktoś prosto wyjaśnić, please
'Nie myli się ten co nic nie robi'
EUR/GBP H1 - Trójkąt symetryczny

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
całe depo  w L na Edku 
 ciekawe ? hmmm

temat nieaktualny

Ostatnio zmieniony 21 cze 2013, 11:18 przez adk77, łącznie zmieniany 1 raz.

EURJPY RGR na h4 i RGR na h1 pokrywaja sie linie przebicia szyji - podwójny sygnał po przebiciu ?

H4 USD/JPY - Najwazniejsze opory i wsparcia.
EDIT: To samo w wiekszej skali M30

EDIT: To samo w wiekszej skali M30

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
tafams pisze:całe depo w L na Edkuciekawe ? hmmm
chyba w plecy
Na Eju chyba potrójny sufit i lecimy trochę w dół - ktoś potrafi ocenić do jakiego momentu może z formacji RGR?

Straszna zamuła dzisiaj, szybka ska na edku z zasięgiem 10 pipek i dzisaij wolne

'Nie myli się ten co nic nie robi'