mario83 pisze:Niemiaszek sie jeszcze tutaj udziela? Brakuje mi jego raportow
nie wszystkim to pasowało, więc na siłę nie będę tego robił
wiem że wszystkich się jednocześnie nie zadowoli, ale wiele razy pisałem, że jak komuś przeszkadzają moje "wrzutki info" to niech poprostu przewija mój post i po bólu, ale nie każdy potrafi czytać tekst ze zrozumieniem...
doszedłem do wniosku, że nie sensu i czas najwyższy sobie dać spokój
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
niemiaszek pisze:
wiem że wszystkich się jednocześnie nie zadowoli, ale wiele razy pisałem, że jak komuś przeszkadzają moje "wrzutki info" to niech poprostu przewija mój post i po bólu, ale nie każdy potrafi czytać tekst ze zrozumieniem...
wielu ludzi z tego korzysta więc olej tych którym to przeszkadza i rób swoje
Przecież MNi zabrania wklejek, czemu skomentowałeś to w ten sposób ?
Co Ciebie obchodzą Ci wszyscy
Chyba ostatni jesteś który ma coś w głowie i coś tu zamieszcza, a Ci "wszyscy" tutaj jeszcze Cię zwyzywają.
... więc i racja większego sensu (przynajmniej tutaj) to to po prostu nie ma.
Na rynku z dniem 19 czerwca br, rozpoczęły się wakacje. Zjeżdżamy do piekła.
Ciężko dość teraz idealnie złapać górkę jak to na spadkach, a świeczki to chyba te D1 i wyżej tylko coś mówią....
-- Dodano: 20 cze 2013, 12:47 --
Nowy123 pisze:
kamasoni pisze:krew się leje na złocie - 5-tka wykańczana właśnie jest
GOld leci jeszcze nie koniec docelowo mysle ze okolice 1000 1150 zleci spokojnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 cze 2013, 12:53 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
Cześć! Miło widzieć że jeszcze tu jestes! Znow mam troche wiecej czasu, a dodatkowa gotowka się przyda wiec wracam na FX - oby wpadały tylko zielone pipsy
Zawsze sprawdzałem Twoje świetne newsy i poziomy opcji – mega przydatne i nie wiem komu mogło to przeszkadzac?! Jakis bezsens! Jeśli wciąż miałbyś ochotę wrzucać to ja bardzo byłbym wdzięczny.
Pozdr!
--------
Edward: 1.3177 komuś wychodzi w najblizszym czasie? DAX na czerwono nie widze nic na Lke w EURUSD
moja projekcja na ujka z 18 czerwca sprawdziła się z nawiązką (polecieliśmy nawet wyżej niż zakładałem)... z perspektywy h4 widzę tę parę obecnie tak - rynek zweryfikuje
obecnie L zamknięte u mnie bo sądzę że pokazanej szarej TL nie przejdziemy z marszu - rynek zweryfikuje
edit: i jeszcze coś dla lubiących egzotykę - warto się tej parze przyjrzeć bliżej i zastanowić nad przyszłymi kierunkami kangura i kiwi bo może być sporo łatwych pipsów na tych 3 parach do wyłapania
Ostatnio zmieniony 20 cze 2013, 13:06 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
Przecież MNi zabrania wklejek, czemu skomentowałeś to w ten sposób ?
Co Ciebie obchodzą Ci wszyscy
Chyba ostatni jesteś który ma coś w głowie i coś tu zamieszcza, a Ci "wszyscy" tutaj jeszcze Cię zwyzywają.
... więc i racja większego sensu (przynajmniej tutaj) to to po prostu nie ma.
Na rynku z dniem 19 czerwca br, rozpoczęły się wakacje. Zjeżdżamy do piekła.
Ciężko dość teraz idealnie złapać górkę jak to na spadkach, a świeczki to chyba te D1 i wyżej tylko coś mówią....
-- Dodano: 20 cze 2013, 12:47 --
Nowy123 pisze:
kamasoni pisze:krew się leje na złocie - 5-tka wykańczana właśnie jest
GOld leci jeszcze nie koniec docelowo mysle ze okolice 1000 1150 zleci spokojnie
goldzie zwykle podbijanko spokojnie trzeb czekac na jaks konsole a nie lapanie nozy sie bawic
-- Dodano: czw 20-06-2013, 13:15 --
atlanticos pisze:moja projekcja na ujka z 18 czerwca sprawdziła się z nawiązką (polecieliśmy nawet wyżej niż zakładałem)... z perspektywy h4 widzę tę parę obecnie tak - rynek zweryfikuje
obecnie L zamknięte u mnie bo sądzę że pokazanej szarej TL nie przejdziemy z marszu - rynek zweryfikuje
edit: i jeszcze coś dla lubiących egzotykę - warto się tej parze przyjrzeć bliżej i zastanowić nad przyszłymi kierunkami kangura i kiwi bo może być sporo łatwych pipsów na tych 3 parach do wyłapania
pisalem ze cel 98 a E J 130 okolice
zaraz dane ale jeszcze jako 5 tka na U J i E J pasuje zejscie jeszcze jedno nizej na M5
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
Cześć - odkupujcie EURUSD po 1.3145 i po 1.313 (spodziewam się spadku w tamte rejony w przeciągu kilku godzin/kilkudziesięciu minut)
(AKTUALNIE 1.3207)
## - EW - 1.3107 - tp DLA s.
Ostatnio zmieniony 20 cze 2013, 13:35 przez marekdt, łącznie zmieniany 1 raz.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴