DayTrading: Czwartek 20.06.2013
- ForexTig3r
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 20.06.2013
USDCHF m5
Aby tak te dane dziś dobiły edka, a na to się zapowiada fundamentalnie, technicznie już nie bo rynek czeka na pretekst do odreagowania.
SELL the facts, buy the rumors ?
Aby tak te dane dziś dobiły edka, a na to się zapowiada fundamentalnie, technicznie już nie bo rynek czeka na pretekst do odreagowania.
SELL the facts, buy the rumors ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
całe depo w ELCE na EDKU 

magicman pisze:Obserwuje forum od jakiegoś czasu i leje ze śmiechu z wpisów marekdt, facet jakiś czas temu ostro rekomendował kupno AUDUSD po czy cena runęła kilkaset pips w dół, zniknął na kilka dni i teraz nagle pojawia się ze świeżą rekomendacją sprzedaży EURUSDrafmax pisze:marekdt pisze:Cześć - odkupujcie EURUSD po 1.3145 i po 1.313 (spodziewam się spadku w tamte rejony w przeciągu kilku godzin/kilkudziesięciu minut)
(AKTUALNIE 1.3207)
Czemu uwazasz ze az tak nisko? ja sie troche obkupiłem w strefie 1,3180-1,3200strefa S/R D1
Kierunek był spadkowy. - pytanie gdzie był szczyt górki... zignorowałem jeden układ, który został zagrany. Wtedy straciłem trochę realnego siana. Jeśli dobrze pamiętam - to nawet napisałem, że wycięło mi SL...
Nie znikł na kilka dni, chociaż musiałem ochłonąć . Poza tym mam też życie prywatne kolego. Wczoraj zaś byłem na Forex MoneyCon co trochę czasu zabrało... - a od Ciebie się dowiaduje, że mam tu już ETAT na forum...
Ja z tego nie żyje na 100% - chociaż obstawiam 1 miesiąc - i rzucam robotę dla tradingu.
Natomiast co do Ciebie kolego - to wkurzasz mnie z dwóch powodów - bo się odzywasz i bo milczysz.

1. Odzywasz się raz na jakiś czas - śmiejąc się z kogoś, że stracił realną gotówkę.
2. Milczysz - jeśli widzisz, że dzieje się coś innego.
CO do EURUSD - - spadnie - ale po tych danych ... za pomocą których zrobią korektę..
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
miłej jazdy na dzisiejsze popołudnie...tafams pisze:całe depo w ELCE na EDKU

Grzesiu, wróć:)atlanticos pisze:wielu ludzi z tego korzysta więc olej tych którym to przeszkadza i rób swojeniemiaszek pisze:
nie wszystkim to pasowało, więc na siłę nie będę tego robił![]()
wiem że wszystkich się jednocześnie nie zadowoli, ale wiele razy pisałem, że jak komuś przeszkadzają moje "wrzutki info" to niech poprostu przewija mój post i po bólu, ale nie każdy potrafi czytać tekst ze zrozumieniem...
doszedłem do wniosku, że nie sensu i czas najwyższy sobie dać spokój
niemiaszek wróć uwielbiałem przewijać Twoje opcje 

grrrrr znowu z a wczenie zamknalem te ESki na U j i E J grr pod dane mogle mzaryzkowc i trzymac by moje TP wpadlo
teraz patrze to 96 98 okolice na U J pod cel z S i przestanek na odbicie
teraz patrze to 96 98 okolice na U J pod cel z S i przestanek na odbicie
Moim zdaniem będzie coś w ten deseń.
(pomijając to, że fala nr 5 nie przesunięta względem fali nr 4
)

-- Dodano: czw 20-06-2013, 13:50 --
Dane służą do podbicia kursu, żeby leszczom wcisnąć EURUSD - na każdych danych - duzi inwestorzy - sprzedawali... apropos Lkowiczów...
(pomijając to, że fala nr 5 nie przesunięta względem fali nr 4

-- Dodano: czw 20-06-2013, 13:50 --
Dane służą do podbicia kursu, żeby leszczom wcisnąć EURUSD - na każdych danych - duzi inwestorzy - sprzedawali... apropos Lkowiczów...
Quo Vadis? Już wiesz ?
U J na 1 h mamy flage ladna
Hmm - dopatrzyłem się błędu w zapisaniu fal.
Poniżej poprawiona wersja.
Poniżej poprawiona wersja.
Ostatnio zmieniony 20 cze 2013, 15:27 przez marekdt, łącznie zmieniany 1 raz.
Quo Vadis? Już wiesz ?