DayTrading: Piątek 12.02.2016
Re: DayTrading: Piątek 12.02.2016
Na przyszly tydzien cel dla eurpln 4.35-36, pozycje dobrane idealnie, kto czytal moje posty moze cos zarobil.
Pzdr
Pzdr
Widzę, PLN to twoje rewiry. Ja czekałem na ponowne 4,50 i nic nie otworzyłem. Gratuluje.niceone pisze:Na przyszly tydzien cel dla eurpln 4.35-36, pozycje dobrane idealnie, kto czytal moje posty moze cos zarobil.
Pzdr
The only way is up
80% moich zarobkow na rynku.TsunamiPL pisze:Widzę, PLN to twoje rewiry. Ja czekałem na ponowne 4,50 i nic nie otworzyłem. Gratuluje.niceone pisze:Na przyszly tydzien cel dla eurpln 4.35-36, pozycje dobrane idealnie, kto czytal moje posty moze cos zarobil.
Pzdr
Milego weekendu

tylko czemu się upieracie na EURPLN, jak już na spadki grać to najlepszy chyba GBPPLN (jeśli krosy z PLN), a nawet USDPLN....
GBPPLN pokazuje na dziennym ładny trend spadkowy - choć na 5.60 bym uważał, bo tam miałem target spadku na wykresie wyznaczony i pykło idealnie
A dla fanów DSWS mam niezłą gratkę, wchodzimy na edka monthly świeca z grudnia 2015, sprawdzamy zasięgi (to już pokazywałem z targetem na 1.26 R4 DSWS), ALE....
Teraz wracamy na edka Weekly i robimy to samo, ale na świecy 15.03.2015 - wychodzi niezły czad!
-- Dodano: 12 lut 2016, 22:59 --
Co do euro.... - hmm... a czyż indeks euro nie jest również na wieloletnich minimach?
ja tam się będę upierał - ED leci na 1.26, a stopka mówi tylko o 1.20
co do indeksów: sp500 leci dokładnie na 1640, już mam to wyznaczone
, a potem... hmmm
a nie powiem 
GBPPLN pokazuje na dziennym ładny trend spadkowy - choć na 5.60 bym uważał, bo tam miałem target spadku na wykresie wyznaczony i pykło idealnie
A dla fanów DSWS mam niezłą gratkę, wchodzimy na edka monthly świeca z grudnia 2015, sprawdzamy zasięgi (to już pokazywałem z targetem na 1.26 R4 DSWS), ALE....
Teraz wracamy na edka Weekly i robimy to samo, ale na świecy 15.03.2015 - wychodzi niezły czad!

-- Dodano: 12 lut 2016, 22:59 --
Co do ropy - zgoda, przed chwilą wrzuciłem na WTI i... wydaje się, że niżej niż 25 nie spadnie.MR. D pisze: Ropa na wieloletnich dołkach. Euro tuż przed 100% dalszym luzowaniem i jak to ma rosnąć sie pytam???
Co do euro.... - hmm... a czyż indeks euro nie jest również na wieloletnich minimach?

ja tam się będę upierał - ED leci na 1.26, a stopka mówi tylko o 1.20

co do indeksów: sp500 leci dokładnie na 1640, już mam to wyznaczone

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- fx-technik
- Fanatyk
Coś wam pokażę, o ile zrozumiecie co wam pokazuję.
Edek D1: To, co pomiędzy liniami przerywanymi skrajnymi, to jest rynek Byczy, czyli wzrostowy.
Dzisiaj nastąpiła korekta, pullback w trendzie wzrostowym do okolic 61,8 Fibo tego impulsu.
Zejdźmy sobie na M5: Jeżeli ktoś jeszcze nie kupił, niech poczeka na przebicie 1.12568 i retest tej ceny.
Jest sporo pips do wzięcia!
Edek D1: To, co pomiędzy liniami przerywanymi skrajnymi, to jest rynek Byczy, czyli wzrostowy.
Dzisiaj nastąpiła korekta, pullback w trendzie wzrostowym do okolic 61,8 Fibo tego impulsu.
Zejdźmy sobie na M5: Jeżeli ktoś jeszcze nie kupił, niech poczeka na przebicie 1.12568 i retest tej ceny.
Jest sporo pips do wzięcia!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Tak ciągle piszesz o tym euro power, że aż z ciekawości sprawdziłem od kiedy o tym 1,20 trąbiszhighend pisze:ja tam się będę upierał - ED leci na 1.26, a stopka mówi tylko o 1.20
08 paź 2015, 08:26
Swoją drogą 8 października edek również był na 1,125 a potem poleciał na 1,05 więc zgodnie z moją autorską strategią WFNS (WYCINANKA'S FORUM NUCLEAR STRATEGY) retest 1,05 to tylko kwestia czasuhighend pisze:Na tygodniowym edka widac jak BYK ze leci na 1.20

Proszę o potraktowanie mojego posta z humorem

Pozdrawiam
start 11.2015
EU -nie będę się tu wymądrzał
miało być S i było
EUR-GBP na deser 

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Tak ciągle piszesz o tym euro power, że aż z ciekawości sprawdziłem od kiedy o tym 1,20 trąbiszWycinanka pisze:highend pisze:ja tam się będę upierał - ED leci na 1.26, a stopka mówi tylko o 1.20
08 paź 2015, 08:26
highend pisze:Na tygodniowym edka widac jak BYK ze leci na 1.20[/quote
Swoją drogą 8 października edek również był na 1,125 a potem poleciał na 1,05 więc zgodnie z moją autorską strategią WFNS (WYCINANKA'S FORUM NUCLEAR STRATEGY) retest 1,05 to tylko kwestia czasu
Kiedyś trafi i będzie ekstaza - ale do tej pory wyzerowałby kilka depo-
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Co nie zmienia faktu, że "Wycinanka" i tak ma w stopce najbardziej przemyślane targety na NawigatorzeZibi 68 pisze:Tak ciągle piszesz o tym euro power, że aż z ciekawości sprawdziłem od kiedy o tym 1,20 trąbiszWycinanka pisze:highend pisze:ja tam się będę upierał - ED leci na 1.26, a stopka mówi tylko o 1.20
08 paź 2015, 08:26highend pisze:Na tygodniowym edka widac jak BYK ze leci na 1.20[/quote
Swoją drogą 8 października edek również był na 1,125 a potem poleciał na 1,05 więc zgodnie z moją autorską strategią WFNS (WYCINANKA'S FORUM NUCLEAR STRATEGY) retest 1,05 to tylko kwestia czasu
Kiedyś trafi i będzie ekstaza - ale do tej pory wyzerowałby kilka depo-