Jednak rynek miał inne zdanie, ale cóż jesteśmy tylko ludźmi .fx-technik pisze:Koniec korekty!
Dziś Edek do góry, GOLD do góry, DAX i DJI ogólnie bezpieczniej Short na górkach.
A jak ktoś liczy na wzrosty UJka, to się przeliczy!
DayTrading: Piątek 12.02.2016
Re: DayTrading: Piątek 12.02.2016
- fx-technik
- Fanatyk
No, zgadza się!andrut pisze:Jednak rynek miał inne zdanie, ale cóż jesteśmy tylko ludźmi .fx-technik pisze:Koniec korekty!
Dziś Edek do góry, GOLD do góry, DAX i DJI ogólnie bezpieczniej Short na górkach.
A jak ktoś liczy na wzrosty UJka, to się przeliczy!
Rynek dzisiaj jeszcze nie chciał do góry.
Ale właśnie się szykuje do góry:
Edek Od wczoraj nocy miałem S.
Rano coś zobaczyłem i uciekłem z S na zarobku.
Jakbym potrzymał, miałbym sporo więcej.
Cóż, ważne że do przodu!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Cieszę się, że mogłem pomócatlanticos pisze: o czym Ty chcesz z nim rozmawiac jak on bladego pojecia nie ma o forexie... . jeszcze na koniec dnia mnie rozsmieszyl...

-- Dodano: 12 lut 2016, 20:53 --
Ropa może siedzieć na tych dołkach przez następne 2 lata (zjadać depo rolowaniami jak ktoś L kisi), CAD stać w miejscu, a EUR przecież powerMR. D pisze:Przemo Ty powinieneś miec sądowy zakaz forexu w trosce o samego siebie. Pomysl przez chwile. Ropa na wieloletnich dołkach. Euro tuż przed 100% dalszym luzowaniem i jak to ma rosnąć sie pytam???

I masz wtedy owe 1.88 na EURCAD
Wszystko jest bardzo płynne (jak ropa),
Skąd u was taka pewnosć, że ropa teraz nagle odbije i wróci na... 70 ?

Wracając do EURCAD jest dokładnie jak napisałem - ja bym nie tykał bo jak dla mnie nie ma obecnie kierunku pokazanego, ale uważam, że głównym trendem jest L. Wyjdzie w praniu.
Faktycznie czytać ze zrozumieniem.... ja wiem, że mnie ciężko zrozumieć bo myslę po swojemu...
Wszyscy cieszycie się, że EURCAD spadło i Żaba przekisił stratę i zarobił - no super !

-- Dodano: 12 lut 2016, 20:55 --
można sobie w MT4 ustawić dowolny TF przecież.c.ajto pisze:Ja myślę, że Highend powinien zaapelować do twórców MT4 o dodanie TFa kwartalnego, z docelowym targetem na roczny![]()
Nie rozpędzaj się z tymi wzrostami na E/C z mierzenia na MN, na W1 mamy stuk w 423 i piękne objęcia bessy, do tego piąty punkt w trójkącie... nie muszą od razu walić na 1.34xx, ale korekcyjny zjazd na 1.44xx nie będzie niczym nadzwyczajnym.
Zjazd na EURCAD na 1.44 jest realny co zaznaczyłem na wykresie.... ALE...

-- Dodano: 12 lut 2016, 21:00 --
p.s. EURCAD na dziennym - co to jest, jak nie trend wzrostowy? Od grudnia 2015.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
EURCAD jest na swieczce wzrostowej i jak to okreslaja technicy - tworzy flage do wybicia UP w dluzszym terminie.
no właśnie, jeszcze dodam wykres H4 z dedykacją dla ŻabyFatCows pisze:EURCAD jest na swieczce wzrostowej i jak to okreslaja technicy - tworzy flage do wybicia UP w dluzszym terminie.
Ciekawe jest to, że coraz więcej informacji dotyczy tzw. Recesji, że jej nie ma, że sytuacja opanowana itp. Jednak sytuacja zaczyna być blizniaczo podobna do tej z 2007/2008. Tylko temat inny.
Gołym okiem widać , że wielki pejs, szykuje się wsiąść do windy i to górniczej. Pytanie tylko o kierunek jazdy, pozostaje ....
Gołym okiem widać , że wielki pejs, szykuje się wsiąść do windy i to górniczej. Pytanie tylko o kierunek jazdy, pozostaje ....
- fx-technik
- Fanatyk
Widzisz, kolego, co nie lubisz mojej osobowości, a mnie wogóle nie znasz!c.ajto pisze:Ja myślę, że Highend powinien zaapelować do twórców MT4 o dodanie TFa kwartalnego, z docelowym targetem na roczny![]()
Nie rozpędzaj się z tymi wzrostami na E/C z mierzenia na MN, na W1 mamy stuk w 423 i piękne objęcia bessy, do tego piąty punkt w trójkącie... nie muszą od razu walić na 1.34xx, ale korekcyjny zjazd na 1.44xx nie będzie niczym nadzwyczajnym.
Są cuda, o których się tobie nie śniło.
Mam na MT4 to, czego MT4 nie oferuje.
Wykres jaki chcesz, nawet dane wolumenów z Futures.
Słowem, co masz w NinjaTrader, to mam w MT4.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Zobaczymy niebawem. Stan na dzisiaj 1.5570.
To koncowka do mojego poprzedniego postu.
To koncowka do mojego poprzedniego postu.
jeśli chodzi o SP500 to 1700 może być mało, wychodzi mi nawet 1600-1620 jako target spadku.andrut pisze: Gołym okiem widać , że wielki pejs, szykuje się wsiąść do windy i to górniczej. Pytanie tylko o kierunek jazdy, pozostaje ....
Eurusd gotowy do strzału w górę ,widać gołym okiem,w poniedziałek po Marianie strzeli,Marianowi nikt już nie wierzy