jam jest ;]pl-samurai pisze:Ktos tutaj wczoraj pisal ze ropa nie bedzie rosla
ja tak specjalnie bo oni wtedy mi na złość robią

jam jest ;]pl-samurai pisze:Ktos tutaj wczoraj pisal ze ropa nie bedzie rosla
ja nie wiem czy mam racje...Ty masz swoja glowe i strategie to tego używaj... mozemy byc 50 pipsow wyzej za godzine i napiszesz - przez zabe nie zarobilem? Ja mam plan i wiem w oparciu o co trzymam sie scenariusza S... ale Ty mozesz miec swoj zupelnie innydoktorek pisze: masz racje spadam --- zamykam
NIGDY TAK NIE NAPISZE ---chcialem zagrac na krotko na odbicie z poziomu 1,1215--- 1,1225 na podbicie 1,1270--- 1,1280 ale nie wyszlo nie stracilem ---a teraz trzeba troszke korzystac z zycia -HEJ do poniedzialkuatlanticos pisze:ja nie wiem czy mam racje...Ty masz swoja glowe i strategie to tego używaj... mozemy byc 50 pipsow wyzej za godzine i napiszesz - przez zabe nie zarobilem? Ja mam plan i wiem w oparciu o co trzymam sie scenariusza S... ale Ty mozesz miec swoj zupelnie innydoktorek pisze: masz racje spadam --- zamykam
mnie niestety SL wyłapało o 6 pkt ;/;/ i jedna zamknięta ale druga siedzi ;]atlanticos pisze:eurcad rzadzi.... czesc pozycji wprawdzie zamknalem na weekend, ale czesc leci sobie dalej...
USA nie pracuje w poniedziałek a w nocy będzie bilans handlowy Chin mogą dzisiaj trochę bać się kupować ryzyko. W poniedziałek się okaże jak dane słabe to dalej bijemy się w konsoli, ale jak dobre to sezon na byki zostanie oficjalnie rozpoczęty ;-)atlanticos pisze:eurcad rzadzi.... czesc pozycji wprawdzie zamknalem na weekend, ale czesc leci sobie dalej...
Fajnie że podrzuciłeś tego EURCAD ostatnio.atlanticos pisze:eurcad rzadzi.... czesc pozycji wprawdzie zamknalem na weekend, ale czesc leci sobie dalej...