DayTrading: Piątek 12.02.2016
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 12.02.2016
sp500 i dax moim zdaniem jeszcze jeden zjazd
zresztą zaraz zobaczymy
zresztą zaraz zobaczymy
Zerowa zmienność może potwierdzać Twoją teorię, ze ktoś walczy o wyjście z tych longów zostawionych przy 1,13... niech fruną jak najwyżej ;-) ja gram swój scenariusz i niech lecą jak najwyżej a będzie z czego spadać ;-)fx-technik pisze:Bo to tacy sami ludzie, jak każdy!pedro pisze:a skąd wiesz?fx-technik pisze: Nawet, jakby miał się odwrócić na edku na Sell, to muszą górę poczyścić.
Grubasy też siedzą w L-kach.
Niekoniecznie geniusze.
Tylko oni mogą ruszyć ceną, jeżeli mają w tym interes.
Oni wiedzą, że na danych ktoś się wycofa z rynku i oni bedą mogli wpakować grube zlecenie,
by sobie z zyskiem zamknąć tę niefortunną L-kę, np.
Jakoś chyba inne zdanie w tym temaciefx-technik pisze:Bo to tacy sami ludzie, jak każdy!pedro pisze:a skąd wiesz?fx-technik pisze: Nawet, jakby miał się odwrócić na edku na Sell, to muszą górę poczyścić.
Grubasy też siedzą w L-kach.
Niekoniecznie geniusze.
Tylko oni mogą ruszyć ceną, jeżeli mają w tym interes.
Oni wiedzą, że na danych ktoś się wycofa z rynku i oni bedą mogli wpakować grube zlecenie,
by sobie z zyskiem zamknąć tę niefortunną L-kę, np.

Market maker idzie za fundamentem i długoterminowym zyskiem a nie na short term.
I nie wierze w życie na marsie, podwodne cywilizacje, że kobiety są z wenus a mężczyźni z marsa, oraz że grubi wycinają SL'e leszczy : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Nie wiem czy to jest zamierzone, czy efekt strategii, ale fakt jest taki, że idą z trendem później realizują tp i czekają na lepsze poziomy do zajęcia pozycji a często przyklejona drobnica nie reaguje razem z nimi i zostaje z problemem. Później drobnica widzi odwrócenie trendu wchodzi odwrotnie i znowu zostaje z problemem ;-)pedro pisze:
Market maker idzie za fundamentem i długoterminowym zyskiem a nie na short term.
I nie wierze w życie na marsie, podwodne cywilizacje, że kobiety są z wenus a mężczyźni z marsa, oraz że grubi wycinają SL'e leszczy : )
Banki bardzo często w notatkach do klientów informują o realizacji tp i oczekiwaniu na odnowienie pozycji na lepszych poziomach.
kurcze, genialna jest ta analizaniemiaszek pisze:proszę, bo to obrazek wizjonerski na lata, ale jak widać wszystko dało radę do tej pory...FatCows pisze: PS Gdzie namierzyles wykres?
kerimb kawał dobrej roboty![]()

Ktoś ma BOSSę ?? Jakie maksimum dzisiaj na ropie ?
A ja tylko szelki zapialem LLLLL do wieczora eur --usdatlanticos pisze:kurcze - zapiąłem pasy, troche za mocno i uwierają, a tu komunikaty lecą że Apollo 13 się popsuł... podobno szwankuje jakiś system DSWS w obliczeniach i lot odwołany
-
- Pasjonat
28,23sonny pisze:Ktoś ma BOSSę ?? Jakie maksimum dzisiaj na ropie ?
monikaforexpolska pisze:28,23sonny pisze:Ktoś ma BOSSę ?? Jakie maksimum dzisiaj na ropie ?
Dziękki

- atlanticos
- Maniak
zobacz na jakiej sesji sie ladowali wczoraj na samym szczycie w S.... po co maja wracac? po swoje wlasne Sl'e?doktorek pisze:A ja tylko szelki zapialem LLLLL do wieczora eur --usdatlanticos pisze:kurcze - zapiąłem pasy, troche za mocno i uwierają, a tu komunikaty lecą że Apollo 13 się popsuł... podobno szwankuje jakiś system DSWS w obliczeniach i lot odwołany

ja chetnie dzis oddam swoje S po 1150...
ale moze sie myle i polecimy na ksiezyc - w koncu nie takie rzeczy widzial forex a mamy teraz miec 7 lat tlustych - moze juz dzis zaczna

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv