DayTrading: Piątek 12.02.2016
Re: DayTrading: Piątek 12.02.2016
Liczyłem na zapakowanie się w s na edku w przedziale 1.14-1.15 no ale trudno.
The only way is up
- fx-technik
- Fanatyk
Rok chiński się zaczął 8-mego lutego.atlanticos pisze:zobacz na jakiej sesji sie ladowali wczoraj na samym szczycie w S.... po co maja wracac? po swoje wlasne Sl'e?doktorek pisze:A ja tylko szelki zapialem LLLLL do wieczora eur --usdatlanticos pisze:kurcze - zapiąłem pasy, troche za mocno i uwierają, a tu komunikaty lecą że Apollo 13 się popsuł... podobno szwankuje jakiś system DSWS w obliczeniach i lot odwołany![]()
ja chetnie dzis oddam swoje S po 1150...
ale moze sie myle i polecimy na ksiezyc - w koncu nie takie rzeczy widzial forex a mamy teraz miec 7 lat tlustych - moze juz dzis zaczna
A, jakbyś miał oddawać po 1.1150, to wtedy nie oddawaj, tylko trzymaj!
Ostatnio zmieniony 12 lut 2016, 16:26 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Żaba nawet sobie tak nie żartuj że gdzieś będziemy wracać ;/;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Patrząc na dzienne świeczki na edku to już tutaj nie ma paliwa do wzrostów... 3 ostatnie dni to wyciągniete doji, później świeca z długim górnym knotem i wąskim korpusem a dzisiaj mały górny knot i długi czerwony korpus. Zamknięcie blisko dziennych minimów i redukcja dolnego knota byłaby IMO bardzo mocnym sygnałem do s.
nie chwal świeczki przed C.MR. D pisze:Patrząc na dzienne świeczki na edku to już tutaj nie ma paliwa do wzrostów... 3 ostatnie dni to wyciągniete doji, później świeca z długim górnym knotem i wąskim korpusem a dzisiaj mały górny knot i długi czerwony korpus. Zamknięcie blisko dziennych minimów i redukcja dolnego knota byłaby IMO bardzo mocnym sygnałem do s.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- fx-technik
- Fanatyk
Wiesz, dzień się jeszcze nie skończył, nie takie rzeczy widziałem.MR. D pisze:Patrząc na dzienne świeczki na edku to już tutaj nie ma paliwa do wzrostów... 3 ostatnie dni to wyciągniete doji, później świeca z długim górnym knotem i wąskim korpusem a dzisiaj mały górny knot i długi czerwony korpus. Zamknięcie blisko dziennych minimów i redukcja dolnego knota byłaby IMO bardzo mocnym sygnałem do s.
IOW: Bieżąca niezamknięta świeca nie istnieje, dopóki nie zobaczysz Close.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
masz racje spadam --- zamykamatlanticos pisze:zobacz na jakiej sesji sie ladowali wczoraj na samym szczycie w S.... po co maja wracac? po swoje wlasne Sl'e?doktorek pisze:A ja tylko szelki zapialem LLLLL do wieczora eur --usdatlanticos pisze:kurcze - zapiąłem pasy, troche za mocno i uwierają, a tu komunikaty lecą że Apollo 13 się popsuł... podobno szwankuje jakiś system DSWS w obliczeniach i lot odwołany![]()
ja chetnie dzis oddam swoje S po 1150...
ale moze sie myle i polecimy na ksiezyc - w koncu nie takie rzeczy widzial forex a mamy teraz miec 7 lat tlustych - moze juz dzis zaczna
dzisiaj jadę na BP zatankuję na fulla może coś jeszcze dzięki temu ta ropka podskoczy :O
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Gdyby nie odczyty o bilansie handlowym Chin z niedzieli na poniedziałek i niepokojem z tym związanym to bysmy dzisiaj podłogę zobaczyli a tak musimy poczekać ;-)
- pl-samurai
- Pasjonat
Ktos tutaj wczoraj pisal ze ropa nie bedzie rosla