DayTrading: Piątek 12.02.2016
- oskarino27
- Bywalec
Re: DayTrading: Piątek 12.02.2016
Kermit nieszukasz czasem pracy?
Zostal jeszcze Grexit. Najpierw musza jakas bajke na to wymyslec. Coraz bardziej zaczynaja przebakiwac, ze Grexit bedzie lepszy niz na sile utrzymywanie lawirantow w UE. Pozbycie sie toksycznego jadra bedzie lepsze. Jezeli uda sie przekonac do tego wszystkich, to mize byc to TOnowy1234 pisze:Eurusd gotowy do strzału w górę ,widać gołym okiem,w poniedziałek po Marianie strzeli,Marianowi nikt już nie wierzy

Ostatnio zmieniony 12 lut 2016, 21:40 przez FatCows, łącznie zmieniany 1 raz.
Który poniedziałek i o której ?nowy1234 pisze:Eurusd gotowy do strzału w górę ,widać gołym okiem,w poniedziałek po Marianie strzeli,Marianowi nikt już nie wierzy
http://pl.investing.com/economic-calendar/
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
o 15 w Parl Eur
- oskarino27
- Bywalec
Kermit jest dobryZibi 68 pisze:Który poniedziałek i o której ?nowy1234 pisze:Eurusd gotowy do strzału w górę ,widać gołym okiem,w poniedziałek po Marianie strzeli,Marianowi nikt już nie wierzy
http://pl.investing.com/economic-calendar/
Widzę, że forum niedźwiedzio nastawione na indeksach.
To czas na wzrosty.
Pisałem, że wczoraj mamy sesję odwrotu na indeksach i na ropie.
Ropa +7%, Dax +2,5%, S&P +2%
To czas na wzrosty.

The only way is up
potwierdzam tak było ;];]TsunamiPL pisze:Widzę, że forum niedźwiedzio nastawione na indeksach.
To czas na wzrosty.![]()

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Tak na marginesie dodam, że ujemne stopy % w Japonii wchodzą z dniem 16 lutego, bo zostało to nieco przemilczane.
Ale co tam trochę faktów przyda się kolegom i koleżankom traderom z Polski.
Ale co tam trochę faktów przyda się kolegom i koleżankom traderom z Polski.

The only way is up
nigdzie nie pisałem, że ropa bedzie dalej spadaćTsunamiPL pisze: Ropa +7%, Dax +2,5%, S&P +2%

jak dla mnie to może już być koniec trendu spadkowego i fibo na impulsie nawet to potwierdza.
(BTW, co za banał, bierzesz jeden impuls i masz cały trend - takie proste, działa, a Wy nadal tego nie kumacie

jednak nie wiem czy będzie od razu mega pompa UP czy jakaś konsola jak np takie coś:
jeśli konsola to EURCAD poleci w górę
jeśli ropa zacznie nieźle rosnąć to EURCAD będzie spadał (a USDCAD jeszcze mocniej spadał).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2016, 22:49 przez highend, łącznie zmieniany 2 razy.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Ujemne stopy dotyczą w Japonii tylko nowych depozytów wiec to miało na celu efekt psychologiczny, tym nie mniej sygnał jest ważny i to jeszcze nie koniec. Ujemne stopy maja zwiekszyć podaż pieniądza poprzez wymuszenie akcji kredytowej. Przykład Danii, Szwajcarii, Szwecji czy nawet ECB pokazuje, że to gucio daje.
Odpoczynku wszystkim do poniedziałku.
Odpoczynku wszystkim do poniedziałku.