c.ajto pisze:Raz piszesz że ma wyniki, a raz że nie wiesz czy i gdzie je publikuje... brak tu logiki.
To ,że ma wyniki nie znaczy że wiem gdzie i czy w ogóle je publikuje. To pytanie do niego jak już. Więc logika tu jest tak samo jak pewne twoje założenia co do mojej wiedzy
c.ajto pisze:Jeśli jest rzeczywiście tak jak piszesz odnośnie swojego tradingu - szczere gratulacje.
Dzieki. Nie jestem do końca zadowolony jeszcze. Czynnik ludzki najbardziej zawodny jak zawsze.
c.ajto pisze:Co do mnie, jestem aktualnie w fazie budowy kapitału do zajęcia się FX zawodowo przez kilka miesięcy. Nie traktuję tego hobbystycznie, jest to dla mnie zawód który chcę wykonywać. Dla mnie albo zajmujesz się FX bez reszty i z tego żyjesz, albo sobie cykasz hobbystycznie, jedni wybiorą FX, inni pokera, itp.
Jestem w podobnym miejscu. Budowa docelowego kapitału w sumie potrwa ok 24 miesiące. Od 6 miesięcy idzie zgodnie z planem wiec jestem dobrej myśli
-- Dodano: 09 sie 2015, 20:33 --
highend pisze:
A Dadas nie jest megalomanem - zagadaj z nim na Skypie, ja rozmawiałem kilka razy - bardzo miło i sympatycznie.
Zawsze chętny do pomocy. Nawet można z nim razem tradować (przez TeamViewer).
Dadas jest bardzo wymagający po prostu jak chcesz się coś od niego nauczyć. Nie marnuje swojego czasu. Jak raz nie odrobisz "zadanie domowego" to koniec....straciłaś swoją szanse. Pokazałeś ,że ci nie zależy i że marnujesz swój i jego czas....tym bardziej ,że robił ta za friko. Normalne imho, ale ludzie sie obrażają na niego i posądzają o bufonadę.
Druga sprawa jest taka, że Dadas odpowiada na pytanie, ale ludzie go nie słuchają , albo nie dociera do nich to co powiedział. Widziałem to kilka razy ,nawet na FF. To że coś powtarza to znaczy tylko że już łatwiej albo inaczej sie nie da powiedzieć pewnych rzeczy
Trzecia rzecz to Dadas i jego metody jednak ciągle ewoluują. Naprawdę ciężko za nim nadążyć. Jestem non stop na FC praktycznie na bierząco ze wszystkim i przyznaje ,ze nie daję rady ogarnąć czasami. On też b. szybko pracuje - pamietam jedną akcje, pracowalem z nim nad jednym pomysłem. Od luźnej koncepcji do gotowego indyka w mt4 w ciągu 2 dni...przy czym Dadas zarwał noc na programowanie. Do dzisiaj prowadze testy podczas gdy on już bada kolejne tematy.