DayTrading: Czwartek 24.05.2018
Re: DayTrading: Czwartek 24.05.2018
?coolcov pisze:Uwaga teraz na edka
niech ten edek idzie jeszcze w gore i nie swiruje bo jeszcze pozycjonowac ski nie zaczalem brrrrrrrrrrrrrrr
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Indeks Dolara 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak to mówi Żaba " jeżeli zagrałeś i stresujesz się pozycją to znaczy że zagrałeś za ostro " tzn. że zagrałem edka za ostro 

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
eur/dol to pracuje czy czas stanal w miejscu ?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
dobry ... jestem
Co z ropą zrobiliście ? We wtorek tp ustawiłem na 75 $ na moich ELach i nie weszło
O co kaman?
wyciely w pień
sle- jednak dobra rzecz 

Co z ropą zrobiliście ? We wtorek tp ustawiłem na 75 $ na moich ELach i nie weszło

wyciely w pień

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Czas na zwałe na listku, 4 godzinki jak poprzednio 

tez sie skusiłem po 1.29Nieśmiertelny Trader pisze:Czas na zwałe na listku, 4 godzinki jak poprzednio
1.2904 S.Kermit pisze:tez sie skusiłem po 1.29Nieśmiertelny Trader pisze:Czas na zwałe na listku, 4 godzinki jak poprzednio
czwarty raz ten poziom stawia opór, wpierw wystarczyły im dwie godzinki na zwale x 2 a ostatnio 4 godzinki i teraz tez moze byc 4 ale to byc moze przypadek.
Generalnie widzę potencjał na 1000 pestek w dół, zajmie to jakies 2 miechy.